Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Ο Γιάννης Πανούσης μάς δικαιώνει

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας αυτά που πολλοί γνωρίζουν αλλά λίγοι θέλουν να καταγγείλουν.

Εμπόριο ναρκωτικών, εκβιασμοί, ληστείες τραπεζών, απαγωγές επιχειρηματιών αλλά και δολοφονίες, είναι το μπουκέτο των δραστηριοτήτων στις οποίες επιδίδονται αρκετά μέλη της «πρώτης φοράς Αριστερά». 

Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο κ. Γ.Πανούσης πριν αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι, με το «κράτος των Εξαρχείων» απέναντί του, το έργο του θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο. 

Σήμερα, όμως, ο πρώην υπουργός και επιφανής εγκληματολόγος ανοίγει μεγάλες παρτίδες. Απέναντί του δεν έχει μόνον το οργανωμένο έγκλημα. Έχει, κυρίως, την πολιτική στήριξη αυτού του οργανωμένου εγκλήματος. Οι δε αρθρώσεις του τελευταίου πάνε βαθιά.

Το ερώτημα λοιπόν είναι πώς θα αντιδράσουν τα βοθρολύματα που θα έλθουν στην επιφάνεια. Η Δικαιοσύνη είναι πρόθυμη να τού συμπαρασταθεί; Ας μην ξεχνάμε ότι ο πρώην πρύτανης είχε δεχθεί παλαιότερα επίθεση κουκουλοφόρων, που είναι η ομάδα κρούσεως των βοθρολυμάτων. 

Τώρα τί θα γίνει;

Οι καταγγελίες Πανούση ανοίγουν μία απαγορευμένη συζήτηση, η οποία ήδη φέρνει στο προσκήνιο την απίθανη διαφθορά και αχρειότητα μέρους του πληθυσμού τούτης της χώρας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου