Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Οι 153 φθάνουν και περισσεύουν...

Ο ΣΥΡΙΖΑ, ως πρώτη φορά αριστερά, και άλλα παραμύθια για να κοιμούνται τα μωρά με τις κουδουνίστρες... στα Εξάρχεια, μάς τελειώνει. Τον Τσίπρα όμως δεν μπορεί να τον ρίξει κανείς. Θα πέσει όταν ολοκληρώσει αυτά που μόνο αυτός μπορεί να περάσει στον λαό. Αν πάρει και τον Λεβέντη θα είναι μόνο για πλάκα... Συνεπώς για τον Τσίπρα προσωπικά και τους "προεδρικούς" είναι αδιάφορο αν στηρίζονται σε 153 ή 283 έδρες. 

Το έργο του Τσίπρα είτε με ΣΥΡΙΖΑ είτε με πολιτικό γαϊτανάκι από βουλευτές κομμάτων που ούτε ξέρουν τι πιστεύουν ούτε έχουν καταλάβει πως βρέθηκαν στην Βουλή είναι ένα και το αυτό. 

Σημασία έχει ότι το τρίτο μνημόνιο, τα 48 προαπαιτούμενα, τα νέα χαράτσια στις επιχειρήσεις, η διάλυση της ιδιοκτησίας, οι ομαδικές απολύσεις, τα capital controls και οι 10 ιδιωτικοποιήσεις "μπροστάντζα" για τις 23-30 του συνόλου δεν γίνονται χωρίς Τσίπρα. Όταν γίνουν όλα αυτά βλέπουμε...

Οι Γερμανοί της Fraport που θέλουν τα κρατικά αεροδρόμια θα τα πάρουν με την σύμβαση που θα υπογραφεί λίγο πριν ή λίγο μετά τα Χριστούγεννα ως ελληνικός μποναμάς με τις ευχές του Τσίπρα και τις υποκλίσεις του συντρόφου Σπίρτζη. 

Αυτές οι αποκρατικοποιήσεις δεν γίνονται ούτε με οικουμενικές ούτε με συγκυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ούτε με κυβερνήσεις εθνικής ενότητας. Οι αποκρατικοποιήσεις των αεροδρομίων θέλουν τον Τσίπρα τους... Και άσε τον ΣΥΡΙΖΑ να βουρλίζεται. 

Οι Κινέζοι της Cosco είναι ήδη στην σειρά για τον ΟΛΠ και την υπόλοιπη αποκρατικοποίηση του λιμανιού του Πειραιά. Ο λαός θα πάρει (αν πάρει τελικά) λίγη Δραπετσώνα να βρέχει τα ποδάρια του και οι Κινέζοι θα παραλάβουν τον υπόλοιπο ΟΛΠ. Τις ξεναγήσεις των Κινέζων θα τις κάνει ο Δρίτσας αν θέλει να μείνει και μετά τον ανασχηματισμό...

Ο ΟΛΠ δεν θα έφθανε ποτέ στα χέρια των Κινέζων με Σαμαρά, Βενιζέλο ή και τους διαδόχους του όχι γιατί έχουν αντίρρηση αλλά γιατί δεν έχουν το πολιτικό ταλέντο του Τσίπρα να πουλάει κράτος και να βάζει τον λαό να χορεύει στο Σύνταγμα...

Στην ουρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ και οι υποψήφιοι αγοραστές Γάλλοι και Ρώσοι που έχουν ήσυχο το κεφάλι τους για την εξαγορά όσο βλέπουν τον Τσίπρα πρωθυπουργό της Ελλάδας, αδιαφορώντας αν έχει 153 έδρες και κάνει και πλάκα στον Λεβέντη... 

Και έπεται η γνωστή συνέχεια που ένθερμα παρουσίασες χθες στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Στέργιος Πιτσιόρλας μιλώντας και για τις ιδιωτικοποιήσεις, ΔΕΣΦΑ, Rosco, Αστήρ, Ελ. Βενιζέλου, Αφάντου, Κασσιόπη και Ελληνικού για τις οποίες έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, στο πλαίσιο του τρίτου προγράμματος στήριξης της οικονομίας. 

Αυτά πρέπει να γίνουν μέχρι τον Νοέμβρη του 2016 γιατί έχουν σειρά άλλες 14 που έχει υπογράψει ο Αλέξης Τσίπρας με την συμφωνία του αριστερού μνημονίου. 

Για ποια ανατροπή λοιπόν του Τσίπρα και από ποια αντιπολίτευση να μιλάμε όταν τρέχουν τέτοιες δουλειές και όταν ετοιμάζονται να δρομολογηθούν κολοσσιαία ενεργειακά έργα όπως οι διασυνδέσεις του ηλεκτρικού συστήματος της χώρας για τις οποίες ενδιαφέρονται Γερμανοί, Γάλλοι, Ιταλοί και Αμερικανοί. 

Μόνο οι συνδέσεις των συστημάτων Κρήτης - χερσαίας Ελλάδας και Ελλάδας - Ιταλίας είναι αρκετές για να στηρίξουν τον αριστερό Τσίπρα στην κυβέρνηση με αντιπολίτευση όλους τους ανίκανους της κεντροδεξιάς που δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από διορισμούς. 

Και όλα αυτά όταν ο λαός θα βαδίζει για τα μαρμαρένια αλώνια... του ασφαλιστικού, της τριπλοφορολογησης του σπιτιού που κοιμάται και ο οι αγρότες θα βλέπουν στο ξύπνιο τους την φορολογία που ούτε στον ύπνο τους δεχόντουσαν να δουν. 

Όπως λοιπόν ο Ανδρέας Παπανδρέου υπέγραφε τις "...βάσεις του θανάτου" των "φονιάδων των λαών Αμερικάνων" έτσι και ο Τσίπρας θα υπογράψει την πλέρια συνεργασία... των Γερμανών, των Γάλλων, των Κινέζων, των Ιταλών, των Ρώσων και των Αζέρων στην μεγάλη αναγέννηση της Ελλάδας με συντεταγμένη αριστερή ανάπτυξη...

Ποιος ηλίθιος λοιπόν από τους δανειστές, από τους Αμερικάνους, και από τους κρατικοδίαιτους θα υπονομεύσει τον Τσίπρα μπροστά στο νέο αυτό ελληνικό όραμα... Κανείς απολύτως. Οι 153 λοιπόν φθάνουν και περισσεύουν. Η δε τσόντα του Λεβέντη θα έχει την δική της πλάκα. Και όταν τελειώσουν όλα αυτά (εντός του 2016) και έχει ετοιμαστεί στην αντιπολίτευση ο επόμενος Τσίπρας... θα το συζητήσουμε... Η στήλη επιμένει. Τον Τσίπρα δεν θα τον ρίξει κανείς. Θα πέσει όταν έλθει η ώρα του...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου