Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Η Ελλάς συνεχίζει να πλημμυρίζει από λαθρομετανάστες-λαθροεποίκους. Το φάσμα της ισλαμοποιήσεως εν όψει…


Οι κοινωνίες των ευρωπαϊκών χωρών είναι συγκλονισμένες μετά την έναρξη μαζικών τρομοκρατικών επιθέσεων ισλαμιστών σε ευρωπαϊκό έδαφος, όπως απέδειξαν οι πρόσφατες πολύνεκρες επιθέσεις στο Παρίσι καθώς και σειρά άλλων απειλών και επιθέσεων, με τελευταίο κρούσμα την χθεσινή επίθεση στο μετρό του Λονδίνου, όπου μανιασμένος αφρικανός (;) ισλαμιστής, μαχαίρωσε στον λαιμό έναν ανυποψίαστο επιβάτη και τραυμάτισε άλλους δύο, φωνάζοντας «για την Συρία». (Οι ΗΠΑ, όπως απέδειξε η πρόσφατη πολύνεκρη επίθεση ζεύγους ισλαμιστών, δεν βρίσκονται στο απυρόβλητο, παρά την ύποπτη – και τουλάχιστον αρχικώς υποστηρικτική – στάση τους έναντι του ISIS/DAESH.)

Κατόπιν της, όψιμης έστω, συνειδητοποιήσεως ότι μεταξύ των «προσφύγων», περνούν πολύ εύκολα σε ευρωπαϊκό έδαφος ισλαμιστές τρομοκράτες έτοιμοι για δολοφονική δράση, και ενώπιον της ανεξέλεγκτης κλιμακώσεως του εξ ανατολών μεταναστευτικού ρεύματος, η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρώπης, υπό την πίεση και της κοινής γνώμης των πολιτών τους, αναζητούν, όπως ήταν αναμενόμενο ότι αργά ή γρήγορα θα συνέβαινε, τρόπους περιορισμού της μαζικής εισόδου μεταναστών στο έδαφός τους. Μέχρι και η, ανέκαθεν αυτοκτονικά «φιλόξενη», Σουηδία αρχίζει να μετριάζει την στάση της. Προσφάτως δε, συνέβη το εξής τραγελαφικό: η αναπληρώτρια πρωθυπουργός της Σουηδίας με …δάκρυα στα μάτια έφθασε να απολογείται συντετριμμένη στους δημοσιογράφους διότι αναγκάζεται (εκ των πραγμάτων, λόγω των μεγάλων αριθμών μεταναστών και παρά την μύχια επιθυμία της…) να περιορίσει τον αριθμό των μεταναστών που θα «υποδέχεται» και θα «εντάσσει» στην Σουηδία.




Επαναφορά συνοριακών ελέγχων, συζητήσεις για κατάργηση ή περιορισμό της ζώνης Σέγκεν, ήτοι του ελευθέρου χώρου διακινήσεως πολιτών μεταξύ των χωρών της Ευρώπης (όπως είχε συμφωνηθεί με την ομώνυμη συνθήκη), με την απειλή να επικρέμεται πάνω από την Ελλάδα, η οποία κινδυνεύει να εκβληθεί πρώτη-πρώτη, καθώς ούτε μπορεί να ελέγξει τα σύνορά της (ούτε και θέλει να ελέγξει, για να είμαστε ακριβείς, λόγω των γνωστών νοσηρών πολυπολιτισμικών εμμονών και αντιρατσιστικών συμπλεγμάτων του κυβερνητικού θιάσου), τοποθέτηση φρακτών και συρματοπλεγμάτων στα σύνορα, χρησιμοποίηση του στρατού για την ενίσχυση της φρουρήσεως των συνόρων, είναι μερικά από τα μέτρα που λαμβάνουν η μία μετά την άλλη οι χώρες της Ευρώπης, για να αναχαιτίσουν κάπως την αθρόα μεταναστευτική λαίλαπα, με τελευταίο παράδειγμα την απόφαση της κυβερνήσεως των Σκοπίων να στήσει και αυτή φράκτη της ελληνοσκοπιανή μεθόριο. Μοναδική εξαίρεση: η ελλαδική κυβέρνηση των ιδεοληπτικών εθνομηδενιστών του Σύριζα, η οποία παραμένει σταθερή στις πολυπολιτισμικές φαντασιώσεις της, επιμένοντας ότι οι εισβάλλοντες λαθροέποικοι δεν είναι παρά …κατατρεγμένοι πρόσφυγες τους οποίους είμαστε τάχα υποχρεωμένοι να υποδεχόμαστε, να περιθάλπουμε και να βοηθούμε με κάθε τρόπο, ώστε να εγκατασταθούν όπου εκείνοι επιθυμούν, στην Ελλάδα ή στην Ευρώπη!

Χωρίς να έχει κοπάσει ο ρυθμός της καθημερινής διεκπεραιώσεως (τα μ.μ.ε. προτιμούν τον πέρα ως πέρα καταχρηστικό έως γελοίο όρο: «διάσωση») τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων από τα μικρασιατικά παράλια προς τα ελληνικά νησιά του ανατολικού Αιγαίου – με την αρωγή διαφόρων άκρως υπόπτων Μ.Κ.Ο. (και διαφόρων επίσης υπόπτων «αλληλέγγυων εθελοντών»), που κυριολεκτικώς αλωνίζουν ανεξέλεγκτες, περιλαμβάνοντας μεταξύ του «προθύμου» προσωπικού τους ακόμα και ισλαμιστές που υποδέχονται τους ομοεθνείς τους στα ελληνικά νησιά, κραυγάζοντας «Αλλάχ-ου-ακμπάρ»(!) – έχει μειωθεί στο ελάχιστο η έξοδος τους από την Ελλάδα σε άλλες χώρες.


Η τοποθέτηση, από τους Σκοπιανούς, φράκτη στην ελληνοσκοπιανή μεθόριο, στην περιοχή της Ειδομένης, οδήγησε στην συσσώρευση πολλών χιλιάδων λαθρομεταναστών εκεί, οι οποίοι, αφού κατέλαβαν διαμαρτυρόμενοι τις σιδηροδρομικές γραμμές, διέκοψαν εδώ και πολλές μέρες (από τις 18 Νοεμβρίου) την σιδηροδρομική-εμπορική σύνδεση της Ελλάδος με την Ευρώπη! Έλληνες επιχειρηματίες και εξαγωγείς καταστρέφονται, με τα προϊόντα τους να λιμνάζουν ακινητοποιημένα στα κοντέινερ (1800 βαγόνια με εμπορεύματα!), αλλά η ελλαδική κυβέρνηση δεν διανοείται να «ασκήσει βία» εναντίον των «προσφύγων» για να τους εκδιώξει… Οι Σκοπιανοί επιτρέπουν την διέλευση μόνο σε όσους, βάσει εθνικότητος, δικαιούνται υποβολής αιτήσεως ασύλου, ήτοι τους Σύριους, τους Ιρακινούς και τους Αφγανούς, οι οποίοι ωστόσο είναι λιγότεροι από τους μισούς από τον συνολικό αριθμό των μεταναστών που επιδιώκουν να περάσουν τα σύνορα για να κατευθυνθούν βορειότερα προς την Ευρώπη, περιλαμβάνοντας κυρίως Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς, Μαροκινούς καθώς και υποσαχάριους Αφρικανούς! Όλοι αυτοί βρίσκονται τώρα εγκλωβισμένοι στο ελληνικό έδαφος, ενόσω συνεχίζουν να καταφθάνουν νέα καραβάνια! Για απελάσεις, ούτε συζήτηση… Ολίγοι Πακιστανοί που εστάλησαν στο Πακιστάν τις προάλλες, ως απελαθέντες, επεστράφησαν στην Ελλάδα από την Πακιστανική κυβέρνηση, ως μη έχοντες τα …κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα!


Εκεί, στην Ειδομένη (στα σύνορα τα οποία τα διεθνή μ.μ.ε. επιμένουν να χαρακτηρίζουν ελληνο-“μακεδονικά”, γεγονός που αποδεικνύει την απονείδιστη επικράτηση του ανιστόρητου και ντροπιαστικού για την Ελλάδα όρου, με ευθύνη των προδοτικών ελλαδικών κυβερνήσεων), όπου η περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο, η κατάσταση φαίνεται ότι είναι πλέον χαοτική, έχοντας ξεφύγει από κάθε έλεγχο, με συμπλοκές και πετροπόλεμο μεταξύ των «προνομιούχων» μεταναστών, απ’ την μία μεριά, στους οποίους επιτρέπεται η διέλευση από τους Σκοπιανούς, και στους υπόλοιπους από την άλλη, οι οποίοι διαμαρτύρονται και βανδαλίζουν εξαγριωμένοι. Είναι παράξενο ότι μέχρι στιγμής υπήρξε μόνον ένας νεκρός…

Ενώπιον του αδιεξόδου και ενώ μαίνονται καθημερινές συγκρούσεις μεταξύ σκοπιανών αστυνομικών και μεταναστών, ο «μεγαλοφυής» υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής Μουζάλας (Μουζαλλάχ-ου-ακμπάρ…), συνεχιστής της ολέθριας πολιτικής της αλήστου μνήμης, κυρά-Τασίας Χριστοδουλοπούλου, βρήκε αίφνης την λύση! Επιστράτευσε λεωφορεία για να μεταφέρει τις χιλιάδες των μεταναστών από την Ειδομένη στην …Αθήνα (!) προκειμένου προφανώς να τους κρύψει μέσα στο πλήθος των κατοίκων της πρωτευούσης (αν και οι ίδιοι συνήθως αρνούνται να επιβιβαστούν στα λεωφορεία!). Η κυβέρνηση επιχειρεί έτσι να “θέσει τα απορρίματα κάτω από το χαλί”, αγνοώντας όμως ότι το πρόβλημα σ’ αυτές τις περιπτώσεις επανεμφανίζεται γρήγορα οξύτερο και μη διαχειρίσιμο… Αδιέξοδο!

Ένα ακόμη λαμπρό «επίτευγμα» της εγκληματικά άχρηστης κυβερνήσεως ήταν η αναγκαστική αποδοχή συνδιαχειρίσεως του των ελληνικών συνόρων, από κοινού μεταξύ των ελληνικών αρχών και της FRONTEX, ήτοι ευρωπαϊκών δυνάμεων ασφαλείας, προκειμένου να λάβει αναβολή η διαφαινόμενη εκβολή της Ελλάδας από την ζώνη Σέγκεν. Τι σημαίνει αυτό; Ουσιαστικά η Ελλάδα χάνει την αποκλειστικότητα ελέγχου των συνόρων της! Τρομερός “θρίαμβος στον οποίο οδήγησε η εγκληματικά αντεθνική κυβερνητική πολιτική των «ανοικτών συνόρων»… Και μη χειρότερα!


Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ενώ δηλαδή όλη η Ευρώπη, ιδίως μετά τα αιματηρά γεγονότα των Παρισίων, είναι συγκλονισμένη από την ισλαμική τρομοκρατία, την ευθέως διασυνδεδεμένη πια με την αθρόα λαθρομετανάστευση, ενώ χτίζονται παντού φράχτες για την αναχαίτιση των μεταναστών, τα εν Ελλάδι αντεθνικά σαπρόφυτα του αναρχοαριστερισμού, υπό την πολιτική σκέπη της ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κυβερνήσεως, διαδηλώνουν αναίσχυντα υπέρ των μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας, διαδηλώνουν υπέρ της κατεδαφίσεως (!) του (ούτως ή άλλως ανεπαρκούς) φράκτη του Έβρου, όπου μάλιστα προ ολίγων ημερών πραγματοποιήθηκαν διαδηλώσεις αναρχοαριστεριστών συνδιασμένες με τραμπουκικές επιθέσεις τρομοκρατήσεως του τοπικού πληθυσμού! Τελικά είμαστε μια άρρωστη, μια πολύ άρρωστη χώρα…

Αξίζει παρατηρηθεί ένα χαρακτηριτικό βίντεο (από τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο), που δίνει μία ιδέα των συγκρούσεων μεταναστών με (Σκοπιανούς εν προκειμένω) αστυνομικούς, στην περιοχή της πολύπαθης Ειδομένης, ώστε να γίνει αντιληπτό τι είδους «άνθρωποι» θα καταφθάσουν σύντομα στις πόλεις μας. Αυτούς μας επιβάλλει, με το ζόρι, η εγκληματική ανθελληνική κυβερνητική συμμορία, ως μελλοντικούς «συμπολίτες»…


Αξίζει επίσης να μελετηθεί ένα συγκλονιστικό, απόρρητο έγγραφο Ευρωπαϊκών υπηρεσιών, το οποίο απεκάλυψε η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», όπου φαίνεται ότι λαμβάνεται ως δεδομένο, από τις κοινοτικές υπηρεσίες, ότι το προσεχές διάστημα θα καταφθάσουν στην Ελλάδα τεράστια πλήθη λαθρομεταναστών, της τάξεως των 3 εκατομμυρίων (!!!), τα οποία προφανώς θα λιμνάζουν στην χώρα μας, αλλάζοντας άρδην την δημογραφική της σύνθεση. Αντιλαμβάνεται κανείς, λοιπόν, πώς, εντός ολίγων ετών, η γνωστή πρόβλεψη-απειλή του παλαιού Τούρκου πρωθυπουργού Τουργκούτ Οζάλ (ο οποίος είχε πει προφητικά ότι δεν χρειάζεται να επιτεθούμε στρατιωτικώς στην Ελλάδα, αρκεί να της στείλουμε μερικά εκατομμύρια μουσουλμάνων…), υλοποιείται στην παρούσα φάση de facto και μάλιστα κατά γράμμα! Φευ!

armahellas

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου