Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Να βοηθήσουν όλοι να γκρεμιστεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Επειδή είχε προγόνους στο ΕΑΜ (ένας από αυτούς, «δικαστής», άρα υπεύθυνος για ποιος ξέρει πόσες δολοφονίες μη αρεστών στους κομμουνιστές Ελλήνων). Επειδή ο αδερφός του έπαθε υπερκόπωση στη διάρκεια κατάληψης (φοβερή «αγωνιστική περγαμηνή», «άδειασαν» οι καταληψίες τις τσέπες των γονέων που πληρώνουν ενοίκια για να σπουδάσουν τα παιδιά τους, τόση κοινωνική ευαισθησία), του ζητήθηκε να βάλει πλάτη (κομβικό ζήτημα για την πατρίδα να βάλει πλάτη αυτός και οι πέριξ του).

Επειδή, επειδή, επειδή πολλά άλλα τέτοια, με τη συνηθισμένη δόση για εξορίες και αντάρτικα και άλλα πολλά που τα ακούμε δεκαετίες τώρα, χωρίς να ακούμε βέβαια παράλληλα τίποτα για τους 4.000 σφαγιασθέντες εκ των κομμουνιστών πχ στη Φενεό Κορινθίας, όπου δολοφονήθηκαν ακόμα και αβάπτιστα βρέφη. Και για να μη μιλήσουμε για τους άλλους αναρίθμητους τόπους μαρτυρίων, όπου ο κομμουνισμός έπαθε το γνωστό του δολοφονικό αμόκ και γέμισε τη γη πηγάδες με σορούς θυμάτων…

Ναι, αλλά τον Αντώνη Σαμαρά τον διώξατε, έτσι «παλικάρια» του αντιμνημονίου; Τον «τιμωρήσατε», έτσι δεξιούληδες; Και περιμένατε μετά με τις ώρες έξω από τα ΑΤΜ… Και αφού την πάθατε, σαν παιδάκια αρνηθήκατε να παραδεχτείτε το λάθος σας (πολλοί έχουν το αλάθητο στη χώρα μας) και δώσατε άλλη μια ευκαιρία για να μην έρθουν οι… Σαμαροβενιζέλοι. Γιατί ο Τσίπρας είναι «καλό παιδί», «αντιστέκεται». Έτσι δεν λέγατε κάποιοι από εσάς; Μάλιστα. Και ιδού τι καταφέρατε. Και αναφερόμαστε στους «δεξιούς» που ψήφισαν τους Τσιπροκαμμένους…

Άντε παιδιά, υπάρχει και ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ για να τιμωρήσετε τώρα τους πάντες. Όπως και να έχει, καταστρέψατε κύριοι που αυτοαποκαλείστε «δεξιοί» και ψηφίσατε τους Τσιπροκαμμένους (και τώρα κάνετε πως δεν ξέρετε), το μέλλον των δύο επόμενων γενεών και δη την ώρα που η χώρα έβγαινε από την ύφεση και τα μνημόνια. Για πολλοστή φορά, αφού είχατε – κάποιοι από εσάς - τρέξει και πίσω από το «λεφτά υπάρχουν» του κολλητού τού Άλεξ Ρόντος. Είχατε «θυμώσει», βλέπετε…

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για πατριώτες δεξιούς, να ψηφίζουν κόμματα λαϊκιστικά, αθεϊστικά, αριστερά ή «εκσυγχρονιστικά» και εθνομηδενιστικά, τύπου ΠΑΣΟΚ & Ποτάμι. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για συμπεριφορές που «πληγώνουν» την ιερή πατρίδα και υπονομεύουν το μέλλον των επερχόμενων γενεών Ελλήνων. Καμία απολύτως. Όλοι αυτοί που το έπραξαν, οφείλουν τώρα, αφού πήγαν να «τιμωρήσουν» πολιτικούς και «τιμώρησαν» το έθνος, να ανασκουμπωθούν και να κάνουν αυτό που πρέπει.

Εξ αρχής, πάντως, να βοηθήσουν να γκρεμιστεί από την εξουσία η εθνομηδενιστική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ. Και αν αυτό γίνει, θα έχουμε κάνει μια καλή αρχή. Και από εκεί και πέρα, οφείλουν όλοι να κάνουν πατριωτικές επιλογές και όχι να «φλερτάρουν» στην κάλπη με ψεκασμένους, λαϊκιστές, άθεους, αριστεριστές, και όλα τα πολιτικά προϊόντα και υποπροϊόντα της κρίσης που έπληξε και πλήττει βαρύτατα τη χώρα μας (που η προδοτική συγκυβέρνηση βλέπει, όπως πολύ σωστά είχε επισημάνει ο Αντώνης Σαμαράς, ως «χώρο»). 

Και να έχεις και τον Καμμένο, όχι τον πρόεδρο αλλά αυτόν που διασύρθηκε και έμεινε υπουργός για λίγες ώρες μόνο, πριν «φάει σουτ» και γυρίσει εκεί όπου ανήκει, στο πολιτικό περιθώριο δηλαδή, να σου λέει ότι αυτοί, που συνεργάζονται με αυτούς, είναι, λέει, δεξιοί. Να τι είπε, μεταξύ άλλων, ο «ποιητής» για τους ΑΝΕΛ που συνεργάζονται με τον εθνομηδενισμό και την αρνησιπατρία: «Είμαστε ένα κόμμα κεντροδεξιό, πατριωτικό, με τις αρχές…».

Ανέκδοτο. Και μετά ξύπνησε… Ζωή χωρίς όνειρα, είναι άλλωστε απλή επιβίωση. Και έχει ακόμα και αυτός, ο υπουργός των λίγων ωρών, δικαίωμα στο όνειρο. Ας του πει επιτέλους κάποιος ότι ΔΕΞΙΟΣ σημαίνει ανυποχώρητη πατριωτική στάση και όχι συγκυβερνήσεις με τον Φίλη και τη Σία και τον λοιπό «μπαξέ» της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Είναι φανερό πως στους ΑΝΕΛ αισθάνονται πάρα πολύ άνετα που συγκυβερνούν με τους Φίληδες, τη Σία και τον Λάμπρου. Άλλωστε, πολλούς «παράξενους» ήθελαν να βάλουν εξ αρχής στο ψηφοδέλτιό τους, από το 2012.

Για τους ΑΝΕΛ του «ό,τι να’ ναι» μιλάμε, που τώρα παριστάνουν και τους θεματοφύλακες του… Καραμανλισμού! Ναι, αυτό κάνουν και καθίστανται πολιτικό ανέκδοτο οι των ΑΝΕΛ, που αποτελούν αμοραλιστικό πολιτικό συρφετό ατόμων που κοιτούν μόνο την καρέκλα και πώς θα κερδίσουν λίγο ακόμα χρόνο στην εξουσία.

Και κάπως έτσι η χώρα, οδεύει προς μια μεγάλη σύγκρουση. Οι Τσιπροκαμμένοι έχουν βάλει στο στόχαστρο τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους αγρότες, χρησιμοποιώντας το τρίτο μνημόνιο που αυτοί έφεραν, προκειμένου να κολεκτιβοποιήσουν τα πάντα. Να ελέγχουν τα πάντα. Με λίγα λόγια, είμαστε ενώπιον μιας προσπάθειας δημιουργίας ενός ολοκληρωτικού κράτους. Αν δεν αντισταθούμε, θα εξαναγκαστούμε να ζούμε από εδώ και πέρα έχοντας στο κεφάλι μας τους θεματοφύλακες της πολιτικής ορθότητας και τους διαφόρους «καθοδηγητές» με τη λογική του νεαρού που βόλεψε όλο του το συγγενολόι και ζητά κι από πάνω τα ρέστα.

Του την είπε όμως του «νεολαίου» αυτού χοντρά ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος, με ανάρτησή του στο διαδίκτυο: «Είμαι έξι μήνες στο βουνό. Ζέχνω. Ξεπαγιάζω. Πεινάω. Τρώω φύλλα από τα δέντρα. Πίνω νερό από τις γούρνες. Δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια. Φοβάμαι ότι, την ώρα που κοιμάμαι, θα φάω καμιά σφαίρα. Πρέπει να προλάβω. Να σκοτώσω αυτούς που θέλουν να με σκοτώσουν. Μονάχα ένα όραμα με κρατάει όρθιο. Να διορίσει ο εγγονός μου τη φαμίλια στο δημόσιο».

Αυτά που είδαμε με τους διορισμούς, είναι όσα εισπράττουμε από τον Τσίπρα, που μάχεται, όπως λέει κοροϊδεύοντας τον κόσμο, την κομματοκρατία. Απίστευτος ΨΕΥΤΗΣ. Ας τα βλέπουν όλοι όσοι ήταν «τσαντισμένοι» και το έριχναν καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 οπορτουνιστικά, στους Τσιπροκαμμένους και ας αναλογιστούν το μέγεθος της ζημιάς που προκάλεσαν στην πατρίδα. Καιρός όλοι αυτοί να ξυπνήσουν και να μπουν στον αγώνα για να φύγει ο εθνομηδενιστικός συρφετός που κυβερνά τη χώρα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου