Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

"Ανάπηρη" κυβέρνηση, κατεστραμμένη χώρα

Η χώρα ζει στους ρυθμούς ενός… «ανάπηρου» τηλεδιασκεδαστή κι ενός πολιτικού απατεώνα που τον καλύπτει. Ζει έχοντας ως μοναδική… αλήθεια τον Παναγιώτη Σγουρίδη ο οποίος είπε ακριβώς αυτό που έγινε. Ο Τσίπρας εξαπάτησε τους αγρότες, όπως και όλους τους Έλληνες, τους άρπαξε την ψήφο τους, στήνει το κράτος της ψευτοαριστεράς που εκπροσωπεί. Έρχεται λοιπόν ένας πρώην Πασόκος υπουργός να πει την αλήθεια. Ότι ο Αλέξης δεν ήταν τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο από ένας ψεύτης. Μάλλον βραβείο ευθυκρισίας θα έπρεπε να του δώσουν αντί να τον παραιτήσουν. Εκτός κι αν βρήκαν αφορμή για την «αποκαμμενοποίηση» της κυβέρνησης.

Ζούμε όμως, και με όλους εκείνους τους άθλιους που αποφάσισαν να κάνουν σαρωτικές αλλαγές στην Αστυνομία επιλέγοντας το μοντέλο που κάποτε κατηγορούσαν την κυβέρνηση. Δηλαδή τη βαθιά βουτιά στην επετηρίδα και το βόλεμα κολλητών και φίλων. Μέχρι και τον πιο πετυχημένο αξιωματικό της Αστυνομίας, τον επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μ. Σφακιανάκη έδιωξαν. Διότι προφανώς η… αριστεία είναι ρετσινιά.
Κι ενώ στο εσωτερικό μέτωπο χορεύουμε και στους ρυθμούς του Παππά, του Βερναρδάκη, της Γεροβασίλη και όλων εκείνων που θέλουν να ελέγξουν την ελευθερία του τύπου γιατί δεν τους βολεύει όπως είναι, στο εξωτερικό ο Τσίπρας, άνευ μεταφραστή, δίνει αγώνα για να μην κλείσουν τα σύνορα. Φυσικά δεν κάθισε να κάνει έστω μια ελάχιστη αυτοκριτική για το πώς φτάσαμε ως εδώ. Είχε πει κάποτε η κυρά Τασία ότι «θα με ευγνωμονείτε κάποτε για όσα έχω κάνει». Δεν περιμέναμε λοιπόν να περάσει πολύς καιρός. Την… ευγνωμονούμε που μας γέμισε μετανάστες και που άνοιξε το δρόμο για να κλείσουν τα σύνορα. Τότε που έλεγε στους ξένους «ελάτε, θα λιάζεστε στην Ομόνοια, θα σας δίνουμε και λάδι για να μαυρίσετε». Τότε που τους έλεγε ότι θα βρει διαμερίσματα για να τους στεγάσει. Τότε που τους έκανε σινιάλο να μπουν στη χώρα που την κατέστησαν ξέφραγο αμπέλι. Ο Αλέξης λοιπόν δίνει μάχη για χάρη του δημιουργήματος της Τασίας και της πολιτικής του. Κι αν μας κλείσουν σήμερα τα σύνορα δεν έγινε και τίποτε για τον Τσίπρα και την παρέα του. Θα κλείσει δυο κανάλια και δυο ραδιόφωνα, θα βγάλει και έναν «δεκάρικο» λόγο περί διαπλοκής και διαφθοράς που θα πολεμήσουν. Θα βάλει και τον εθνικό γελωτοποιό να πει καμιά ανοησία ξανά, θα βάλει και τον Πάνο τον ακομβίωτο στρατηγό να διακηρύξει τον πατριωτισμό του και πόσο τον φοβούνται από την Άγκυρα μέχρι τις… Ινδίες και καθάρισε. Ο εθνολαϊκισμός να είναι καλά και όλα τα αλέθει. Νταβατζήδες, λίστες με λογαριασμούς, λίγο ψεύτικο πατριωτισμό και ψευτοτσαμπουκά, λίγο παπατζηλίκι με τις άδειες και ο κόσμος θα ξεχαστεί. Λέτε δε να υπάρχει πράγματι η μυστική συμφωνία με την Μέρκελ; Σου δίνω πιο… χαλαρά οικονομικά μέτρα, μου κατεβάζεις παντελόνια στο Αιγαίο για το προσφυγικό;

Αν πράγματι αποκαλυφθεί ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός αντάλλαξε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους στο «φρούριο – Ελλάδα» με το Ασφαλιστικό ή μια καλή ρύθμιση για το χρέος, καλύτερα να βρει από τώρα ελικόπτερο να φύγει. Να πάρει μαζί του και τους «ανάπηρους» στο πνεύμα υπουργούς του, τους καλλιτεχνικούς κλόουν και τους ανόητους κομισάριους του κόμματος που στήνουν το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ.

Πολύ φοβόμαστε ότι αν η Ελλάδα ήταν σε κακή κατάσταση το 2015, μόλις φύγει ο Τσίπρας θα είναι μια χώρα του Τρίτου Κόσμου.
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου