Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Χωρίς πυξίδα!;


  • Τον Ιανουάριο 2015, κάναμε εκλογές, διότι δεν μπορέσαμε να εκλέξουμε ΠτΔ, με υπαιτιότητα του ΣΥΡΙΖΑ!
  • Τον Σεπτέμβριο 2015, κάναμε εκλογές, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε ως «Μείζων Εθνικό γεγονός», την Οικονομική κρίση (νέο Μνημόνιο) και την αυτοδιάλυση του!
  • Οσονούπω (2016), θα κάνουμε εκλογές, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επικαλεσθεί ως «Μείζων Εθνικό γεγονός», την Προσφυγική κρίση (και τη νέα αυτοδιάλυση του, λόγω του Αγροτικού)!
Θα μου πει κάποιος «ναι, μα οικονομική και προσφυγική κρίση, προϋπήρχαν του ΣΥΡΙΖΑ»! Ασφαλώς και οι ευθύνες των προηγούμενων, είναι πολλές και δεδομένες και οφείλουν να λογοδοτήσουν αυστηρά στη δικαιοσύνη, γι’ αυτές!

Όμως, θεωρώ ότι, τότε υπήρχε έστω ένας χάρτης με πορείες, ένας προορισμός, έστω δύσκολος, επικίνδυνος και οδυνηρός!! Αλλά τότε ΥΠΗΡΧΕ κάτι!

Όμως, θεωρώ ότι, τότε υπήρχε μια πολιτική για το μεταναστευτικό, έστω περιοριστική (με Αμυγδαλέζες και φράχτες) και λιγότερο ευαίσθητη, που όμως (συγκριτικά) φαίνεται ότι δούλευε και αποθάρρυνε και ότι τελικά «στένευε τις ανοιχτές πόρτες»! Αλλά τότε ΥΠΗΡΧΕ κάτι!

Τώρα τι υπάρχεις; Ξέρει κανείς, τι κάνουμε, που πάμε και τι θέλουμε σε οτιδήποτε!? Βλέπετε να υπάρχει ένα Σχέδιο, ένας «Χάρτης» για οτιδήποτε!; Σε ΟΛΑ (οικονομία, προσφυγικό, εθνικά θέματα, δικαιοσύνη, παιδεία, διαφάνεια, αξιοκρατία), ακολουθούμε το ένστικτο και το ροζ συνεφάκι του ΣΥΡΙΖΑ!?

Το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, «πυροδότησε» την έξαρση των προβλημάτων αυτών, είναι πια αποδεδειγμένο (ομολογημένο):

  • Η πολιτική της «δημιουργικής ασάφειας Βαρουφάκη», μας διέλυσε (από μισο-διαλυμένοι που ήμασταν)!
  • Η «ανθρωπιστική» ιδεοληπτική πολιτική της κυρά Τασίας, όπως και οι αμετροεπείς δηλώσεις του μπουρλοτιέρη Υπουργού Άμυνας (που θα έστελνε τους Τζιχαντιστές στο Βερολίνο), μας έκαναν, εκεί που μπάζαμε νερά, να βουλιάξουμε τελείως και μας αποτελείωσαν!
(το πρωί, άκουγα αυτόν τον κ.Παπά του ΣΥΡΙΖΑ, να λέει ότι «για το προσφυγικό φταίει ο Σόιμπλε, ενώ η Μέρκελ είναι καλή μαζί μας», άντε λοιπόν τώρα και βγάλε συμπέρασμα, αν οι άνθρωποι αυτοί, ξέρουν που είναι η Ανατολή και που η Δύση)!

Το να ψάχνουμε συνεχώς, να βρίσκουμε ένοχους στο παρελθόν και στο εξωτερικό, άκρη δεν βγάζουμε!

Η Πατρίδα μας, κινδυνεύει …. απ’ όλες τις μπάντες και το θέμα είναι ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; 

Εκλογές μήπως; ΟΧΙ άλλο. Έλεος πια!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου