Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

"Κακόμοιρο ...Ελλάντα"

Δύο φράσεις, όλη η κυβέρνηση της Αριστεράς, η μοίρα της Ελλάδας.

«Η αριστεία είναι ρετσινιά» του Αλέκου Μπαλτά και «Η καριέρα είναι χολέρα», του Καρανίκα, του μπάρμαν που έγινε σύμβουλος του πρωθυπουργού για τον στρατηγικό σχεδιασμό της κυβέρνησης.

Σκεφτείτε τις δύο αυτές κουβέντες που συνοψίζουν την κοσμοθεωρία της ψευτοαριστεράς. Κάποτε στα αμφιθέατρα έλεγαν «πρώτοι στα μαθήματα και πρώτοι στον αγώνα».

Αυτοί οι απίθανοι τύποι του ΣΥΡΙΖΑ, της θολοκουλτούρας που έχουν κάψει μυαλά από την τεμπελιά και την αμορφωσιά κυβερνούν τη χώρα. Σκεφτείτε π.χ. τον Αλέξη Τσίπρα να ανακηρύσσεται επίτιμος διδάκτωρ της πολιτικής οικονομίας στο τουρκικό πανεπιστήμιο. Εντάξει, μια ανοησία που κάνουν σε όλες τις χώρες είναι αλλά για σκεφτείτε να τον καλέσουν να διδάξει κάποια στιγμή και να μορφώσει την τουρκική νεολαία;

Σκεφτείτε πάλι τον Γιάνη Βαρουφάκη που κατέστρεψε τη χώρα, o οποίος έχει διδάξει τόσα και τόσα στα παιδιά μας; Βάλτε όλους αυτούς μαζί, και τον μέγα οικονομολόγο Δραγασάκη, τον Βούτση, τον Σταθάκη αλλά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, να έχουν αναλάβει την τύχη της χώρας στην πιο κρίσιμη στιγμή. Και διαβάστε τις δηλώσεις της τελευταίας χθες στον Σκάι όπου επιβεβαίωσε όσα ξέραμε. Ότι σχεδίαζαν έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ. Ότι στεναχωρήθηκαν όταν κέρδισαν το δημοψήφισμα γιατί ήθελαν να χάσουν και είτε να παραιτηθούν είτε να έχουν το άλλοθι για την υπογραφή του Μνημονίου.

Όλοι αυτοί οι απίθανοι δεν είναι πολιτικοί. Δεν μπορεί να είναι πρωθυπουργοί και υπουργοί. Ηθοποιοί είναι που παίζουν σαν μπουλούκι στο έργο «Κακόμοιρη Ελλάδα».

Οι άριστοι είναι κακοί. Όσοι φτάνουν κάπου με την αξία τους, με το μυαλό τους, με τις δεξιότητές τους δεν μπορούν να ξεχωρίζουν από τους άλλους, τους βλάκες, τους τεμπέληδες, τους μετρίους. Όσοι δεν κυνηγούν την καριέρα, την καλύτερη ζωή, την κοινωνική, οικονομική άνοδο είναι… χολερικοί.

Δεν είναι βλακείες όλα αυτά. Καθορίζουν το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Θέλουμε μια τέτοια πατρίδα που θα κυριαρχούν οι μέτριοι; Θέλουμε πολλούς μικρούς Τσίπρες, Μπαλτάδες, Καρανίκες και ούτω κάθε εξής; Θέλουμε να παίρνουν αποφάσεις για εμάς άνθρωποι που δεν πιστεύουν στην ικανότητα, το ταλέντο, την εξυπνάδα και τη μόρφωση;

Ο πρωθυπουργός και η ομάδα του διαπραγματεύονται πολύ σοβαρά πράγματα. Την οικονομική κατάσταση της χώρας τα επόμενα χρόνια, αλλά και ζητήματα εθνικής κυριαρχίας. Όπως έχουμε πει, μπορούν οι Έλληνες να τα καταφέρουν χωρίς λεφτά, χρεοκοπημένοι, με μνημόνια ή χωρίς, με τρόικες ή όχι.

Πώς να τα καταφέρουν όμως, με θέματα που θέτουν σε κίνδυνο την πατρίδα; Με τους Τούρκους τύραννους στη χώρα τους να φέρνουν το πρόβλημα στην Ελλάδα; Με χιλιάδες μετανάστες που θα μείνουν για χρόνια σε μια χώρα η οποία θα είναι φτωχοποιημένη; Με χιλιάδες μουσουλμάνους που σίγουρα θα αλλοιώσουν την ελληνική κοινωνία; Με τους κινδύνους για το Αιγαίο, τη Θράκη, τα ελληνικά νησιά να αυξάνονται καθώς οι Τούρκοι έχουν ξεκάθαρες επεκτατικές βλέψεις;

Πώς θα τα αντιμετωπίσουμε όλα αυτά; Με τις μετριότητες που μας κυβερνούν; Πολύ φοβούμαστε ότι έρχονται δύσκολοι καιροί γεμάτοι καταιγίδες. Έρχονται πολύ δυσάρεστες καταστάσεις και γεγονότα για την Ελλάδα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου