Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

"Η Μακεδονία ανήκει στους χαλβάδες της!"

Δεν καταλαβαινω γιατι μου ξαφνιάζεστε απο τους ροζ συμμορίτες, που αποκαλουν τα Σκοπια, Μακεδονία.
Αυτος ειναι ο συριζα, ρε παιδια...

Διότι οταν βγαινει η ροζ νεολαια και κοτσαρει φαρδιά-πλατιά ανακοινωση: "το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του", γιατί δηλαδή να μην κάμουν ένα βήμα παραπέρα και να σου πουν, αύριο: "η Μακεδονία ανηκει στους; χαλβαδες της..."

Στο κατω-κατω από ψυχανώμαλους και από χαλβαδες απαρτίζεται αυτο το ινδογραικικο μόρφωμα...
Μάλιστα κυρια μου, η Μακεδονία ανήκει στους χαλβάδες της.

Και μην εκπλαγείς καθόλου αν δεις αύριο τα Σκόπια να αναγνωρίζονται ως Μακεδονία και η Ήπειρος ως Τσαμουριά.
Εδω οι Τουρκοι θεωρουν ντε φακτο τον ισθμο της Κορίνθου ως διεθνη υδατα και σουλατσαρουν με τις φρεγατες τους, μπροστά από το καζίνο Λουτρακίου.
Στη Μακεδονία μας, θα κολλήσουμε τώρα;
Κι υστερα, πρεπει να καταλαβεις τον τροπο αντιληψης ενος συριζαιου.Διοτι τα παιδια αυτα κυρια μου, οταν ηρθε η ωρα να ωριμασουν ψυχοσωματικώς, κόλλησαν στον απογαλακτισμο τους απο τον μπαμπα και τη μαμα, αδυνατωντας να λυσουν υγιως το λεγομενον οιδιποδειον συμπλεγμα.Θα το εχεις παρατηρησει αλλωστε οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των συριζαιων προερχεται απο αριστερες οικογενειες, οπως του ροζ νεολαιου, που διορισε ολο του το σόι στο δημοσιο.
Η αριστερη μαμά, η οποια επενδυε ολη την τρυφεροτητα της και τη λιμπιντο της στο καμαρι της, μη βρισκοντας αλλον τροπο να αντεξει τα προσωπικα οικογενειακα και σεξουαλικα της αδιεξοδα σε εναν δυσβασταχτο γαμο, ενδόβαλλε στο ασυνειδο του εκολλαπτομενου συριζαιου τον μεγαλοίδεατισμό του "εγώ γεννηθηκα για να σωσω τον κοσμο:"
Ανάλογα και ο αριστερος μπαμπάς, ανεθρεψε τη μικρη του πριγκιπισσα με τη δικη του παραμυθα του "αριστερου αγωνιστη" που τραβηξε τα πανδεινα για εναν "καλυτερο κοσμο".

Ο μεσος συριζαιος προερχεται απο οικογενεια απο-γοητεμενων αριστερων, οι οποιοι του φορτωσαν στις πλατες το δικο τους αποτυχημενο οραμα, κανοντας τον να νιωθει περιπου σαν ενας ιεραποστολος αναμεσα σε ανθρωποφαγους. 
Κουβαλωντας το βαρυ φορτιο του μισιονάριου στις αδυναμες πλατες τους, τα παιδια αυτα με τα σοβαρα εμφυλιοπολεμικα συνδρομα στις ταραγμενες ψυχες τους, προσπάθησαν να υποκαταστησουν τον μπαμπα και τη μαμα [απο τους οποιους η κοινωνια τα αναγκαζε να απογαλακτιστουν] με τη νεα οικογενεια του κομματος.
Το κομμα για τον μεσο συριζαιο δεν ειναι απλως μία πολιτική επιλογή, που οργανωνει τη μαζικη δραση αλλα ενα κελυφος, μία ασφαλης μητρα, εντος της οποίας αισθάνονται οτι ξαναβρίσκουν την χαμενη ασφαλεια του μπαμπα και της μαμας.Το κομμα αλλωστε φροντιζει να τους προσφερει την σιγουριά ενος διορισμου στο δημοσιο, ο οποίος είναι το υποκατάστατο της ενδομητριας ζωής, όπου το ανθρωπινο ον μπορει να επιβιωνει με την αμεριμνησια του εμβρυακού ιχθύος.
Τα εμφυλιοπολεμικα συνδρομα του μεσου συριζαιου, αντανακλανε στη μανια του "να βολευτουμε στη μητρα του δημοσιου" και εκφραζουν την αρφωστημενη πεππιθηση του, οτι το κρατος που δεν κατελαβε τοτε ο μπαμπας, ο παππους και ο προπαππους, επιτελους επεσε στα χερια μας!
Για τον μεσο συριζαιο δεν υφισταται η εννοια του εθνους/κρατους ως ενσαρκωση της συλλογικης μοιρας, αλλα το ιδεομορφωμα πως το κρατος ειναι το πολυποθητο "αγιο δισκοποτηρο" που ο μπαμπας και η μαμα τους ανεθεσαν να κατακτησουν [μιας και δεν τα ειχαν καταφερει οι ιδιοι]

Το κρατος ομως αυτο πρεπει να ανηκει εξ ολοκληρου στην μεγαλη οικογενεια της αριστερας και να ειναι απαλλαγμενο απο καθε αλλη συλλογικη ή φυλετικη απαιτηση, οπως λογου χαριν η Ελληνικοτητα.
Το κρατος/μητρα στο ταραγμενο μυαλο του μεσου συριζαιου ειναι δικο του "δωρο" που του το εταξαν ο μπαμπας και η μαμα, προκειμενου να τον αποκοψουν απο τον ομγφαλιο λωρο της προσωπικης οικογενειας και να τον ριξουν στα αγριεμενα νερα της κοινωνικης ζουγκλας.

Καθε τι λοιπον που αφαιρει απο τον αριστερο το πατρογονικο δικαιωμα του, απανω στο κρατος, καθε τι που το μεταθετει σε μια συλλογικη σφαιρα, οπως η φυλετικη ή η θρησκευτικη ή η ιστορικη του διασταση, τον καμει να νιωθει απεναντι του, σαν το μικρο παιδι, που πας να του αφαιρεσεις το παιχνιδι του.
Γι αυτο μισουν τοσο τον Ελληνισμο, την Ελληνκη ιστορια, την Ελληνικη φυλη, την Ελληνορθοδοξια και το Κοινο πεπρωμενο του Γενους μας.
Ειναι οι σφετεριστες που απειλουν να τους κλεψουν τα κληρονομικα τους δικαιωματα στο αποτυχημενο οραμα του μπαμπα και της μαμας.
Γι αυτο και θα δειτε οτι ο πασα ενας αριστερος γουσταρει το κρατος, δεν γουσταρει ομως διολου το εθνος που οικοδομησε αυτο το εθνος/κρατος...
Αν συνυπολογισετε σ αυτες τις αρρωστημενες ψυχοσωματικες φαντασιωσεις και το γεγονος οτι ο μεσος συριζαιος ακολουθει ακριβως τα χναρια του μπαμπα και της μαμας, με το να εγκλωβιζεται σε δυσβασταχτους γαμους [οπως ο μπαμπας και η μαμα] τοτε θα καταλαβετε που οφειλεται το μεταναστολαγνικο και ανθελληνικο τους παθος, για καθε τι που αντιμαχεται τον Ελληνισμο ως συλλογικη συνειδηση!
Στον ξενο επενδυουν τα προσωπικα οικογενειακα, σεξουαλικα και υπαρξιακα τους αδιεξοδα, ετσι ωστε να μην χρειαστει να περασουν τον Μεγα πονο της μυησης στον δρομο προς την δικη τους Αυτογνωσια και αρα την αυτονομια.
Αρνουνται αυτο που ειναι ο συλλογικος εαυτος τους [φυλετικα και πολιτισμικα] επειδη ακριβως δεν αντεχουν τον προσωπικο εαυτο τους και τη μιζερη ζωουλα τους.
Οχι μονον τη Μακεδονια αλλα και ολη την Ελλαδα να τους ζητησεις να δωκουν, δεν θα εχουν κανενα προβλημα να την ξεπουλησουν.
Αρκει να μην τους αφαιρεσεις το δικαωμα να συνεχιζουν το παραμυθι που τους φορτωσαν ο μπαμπας και η μαμα, για το κρατος/μητρα που τους ανηκει.
Δωστους τη δυνατοτητα να διοριζονται σ' αυτο το κρατος και μετα παρτο και χαρισε το στον Τουρκο, στον Φερμανο, στον Κογκολεζο, οπου θες.
Το ιδιο τους καμει.

Το Αιγαιο ανηκει στα ψαρια τους και η Μακεδονια ανηκει στους χαλβαδες της, δεν ειναι παρα αποσπασματικη εκφραση ενος μαζικου αριστερου παραληρηματος, που τους προστατευει απο την πολυ οδυνηρη Γνωση, του οτι: για να εχεις ενα κρατος πρεπει να εχεις και ενα εθνος, ετοιμο να το υπερασπισει.
Οχι χαλβαδες, που θα εγλειφαν κατουρημενες ποιδιες για να τους διορισει ενας αυριανος καταχτητης στο δημοσιο...


4 comments:

  1. Εγω παντως ΔΕΝ καταλαβα γιατι εκνευριστηκε τοσο πολυ ο Λευτερης.
    Εξεθεσα την ειλικρινη μου γνωμη (η οποια προκυπτει εκ προσωπικης μου εμπειριας, χωρια οτι εχω συγγενεις που ζουν στο νησι) για την Κρητη και τους κρητικους με υπομνημα οτι υπαρχουν εξαιρεσεις.
    Και εγραψα πολυ λιγα σχετικα με το θεμα.
    Θα μπορουσε να μου απαντησει, η ακομα και να διαγραψει το σχολιο.
    Αυτος εκλεισε τα σχολια γενικως.




    Αγησιλαος Φατσαφετσουλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να δεις Αγησίλαε...

    Ο Λευτέρης είναι από τους λίγους μπλοκάδες που βάζουν τον κώλο τους κάτω και γράφουν, ενώ επί το πλείστον οι λοιποί αντιγράφουν και το παίζουν τάχαμου, αντιγράφοντας πάρα πολλά από τα κείμενά του χωρίς αναφορά στην πηγή. Αλητεία...

    Επί το πλείστον, αφήνει τα σχόλια ανοιχτά για να "συνομιλούν" οι αναγνώστες του σε πρώτο χρόνο (γιατί αυτό είναι το σωστό) και να μην κάθονται να περιμένουν με τις ώρες ως ότου φανεί το σχόλιό τους.

    Μερικοί σχολιαστές, αυτή την ελευθερία λόγου την εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Ενίοτε κι' εσύ, (καλοπροαίρετα) μέσα στον παρορμητισμό σου.

    Κάποιοι άλλοι βρίσκουν ελεύθερο χώρο, επειδή απ' τους άλλους τρώνε "πόρτα" και βρίσκουν έδαφος να πουλήσουν ανόητη μαγκιά, μέχρι και μαθήματα πληροφορικής παραδίδουν λες κι' ο Λευτέρης είναι του σχολαρχείου.

    Δεν έκλεισε τα σχόλια εξ' αιτίας σου. Μετά από σένα μπήκα εγώ και ακολούθησαν μπόλικα ...βοθρολύματα. Ολόκληρα κατεβατά. Γιατί να γράφω - υπογράφω ως "gianniotis" και όχι "Γιαννιώτης"... Να 'χαμε να λέγαμε δηλαδή.

    Μόνο όσοι έχουν μπλοκ και αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα μπορούν να τον καταλάβουν. Εγώ λχ τα έχω μόνιμα κλειστά γιατί τις βραδυνές κάποια μουνόπανα ρίχνουν συνδέσμους με πορνό, εκκλησιαστικά τροπάρια... και ότι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σου.

    Ο μπλοκάς Αγησίλαε για να στο πω πιο λιανά τραβάει μεγάλο ζόρι, άγχος και δεν συμμαζεύεται. Αρκεί να σου πω ότι εγώ τρεις φορές κλήθηκα από την Εισαγγελία για εξηγήσεις.

    Πρέπει να σεβόμαστε και μερικά πράγματα. Έχουμε απαιτήσεις, ιδίως από κείνους που ξέρουν και γράφουν.

    Πιστεύω θα τα ξανα-ανοίξει τα σχόλια, γιατί είναι ελεύθερο άτομο και δέχεται όλες τις απόψεις ασχέτως αν διαφωνεί ή συμφωνεί μαζί τους.

    Άντε καλό Σ/Κ. Θα τα μεταφέρω όλα, μην ανησυχείς.

    gianniotis


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ: Αγησίλαε...

    Άλλο σχόλιο πείραξε τον Λευτέρη και υποψιάζομαι ποιό. Όχι το δικό σου

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την καλημερα μου στους φιλους

    Η αληθεια ειναι οτι δεν υπηρξε ενα συγκεκριμενο σχολιο, εξαιτιας του οποιου ξαναματακλεισα τα σχολια στο μπλογκ αλλα μια σειρα χλευασμων, κακοπροαιρετων υπονοουμενων, ηλιθιωδων εκφρασεων, υβρεων και προσωπικων επιθεσεων εναντιον, τοσο του φιλου Γιαννιωτη, οσο και της κ. Ποπης Σουφλη και του επισης φιλου Καλλιμαχου.

    Δυστυχως η ελευθερια ειναι δυσκολο πραγμα για να τη χειριστει κανεις.
    Γι αυτο που και που, πρεπει να παιρνουμε τη σκουπα [οπως λεει και ο Γιαννιωτης]

    Η μεθοδος των διαγραφων συγεκριμενων σχολιων, εχω διαπιστωσει οτι δεν λειτουργει.
    Αντιθετως εχει καλα αποτελεσματα το κλεισιμο των σχολιων για καποιο διαστημα, ωστε να βαρεθουν οι παρεισακτοι και να μας αφηνουν ησυχους.
    Αυτο εκαμα και τωρα.

    Θα τα ξανανοιξω εν καιρω, διοτι πραγματι ειμαι αμετανοητος εραστης της ελευθεριας [ειμαι ομως και θαυμαστης του Ορθου, ισορροπημενου, εκ-λογικευμενου, εναρθρου λογου]

    Παντως οπως και να χει το πραγμα ο καθενας ειναι καλοδεχουμενος στο μπλογκ, απλως για ενα διαστημα θα κρινω αν ενα σχολιο πρεπει να δημοπσιευθει ή οχι...

    Οσο για τους καημους των μπλογκερς, ο Γιαννιωτης εχει απολυτο δικιο.
    Οποιος δεν το ζει, δεν το κατανοει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή