Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Στη λάσπη της Ειδομένης πνίγηκε ο "αντιρατσισμός"

Οι δήθεν «ανθρωπιστές» του ΣΥΡΙΖΑ και το ανεύθυνο κράτος που διοικούν, άνοιξαν τις... αγκαλιές τους, σε εκατοντάδες χιλιάδες βασανισμένους ανθρώπους, τους οποίους στη συνέχεια βούλιαξαν στον λασπότοπο της Ειδομένης και τώρα αδιαφορούν για τις συνέπειες της πολιτικής τους!
Το καλοκαίρι ήταν η Τασία που έβλεπε πρόσφυγες να... λιάζονται στις πλατείες. Ξέχασε ότι μετά τις λιακάδες θα έρθουν και οι καταιγίδες και το αποτέλεσμα είναι ασθένειες, κακουχίες και πνιγμοί στα σύνορα (τα... ανοιχτά), εκεί που πνίγηκε και ο «αντιρατσισμός» τους...
Τρεις αφγανοί έχασαν την ζωή τους στο τμήμα της ουδέτερης ζώνης μεταξύ Ειδομένης και Γευγελής, όπου βρέθηκαν νεκροί στον χείμαρρο, ενώ 23 άνθρωποι διασώθηκαν και μεταφέρθηκαν στο κέντρο υποδοχής προσφύγων. Ακόμα παρουσιάστηκαν σοβαρότατα νοσήματα σε πρόσφυγες και λαθρομετανάστες που στοιβάζονται κατά χιλιάδες στην Ειδομένη.

Η ανευθυνότητα της κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει προηγούμενο. Το κράτος-οπερέτα των «ανοικτών συνόρων» και του «αντιρατσισμού» κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να εγκλωβίσει μέσα σε μια ρημαγμένη οικονομικά χώρα, δεκάδες χιλιάδες νέους λαθρομετανάστες αλλά και πρόσφυγες και η τραγική ειρωνεία είναι ότι και οι ίδιοι δεν θέλουν να παραμείνουν σε αυτή.

Τα επιδόματα της κεντρικής Ευρώπης και της Σκανδιναβίας, είναι αρκετά για να υπομένουν (νομίζουν προσωρινά) το μαρτύριο της λάσπης και τα περάσματα του θανάτου στα σύνορα με τα Σκόπια ή και τους πνιγμούς στο Αιγαίο.

Είναι «ρατσιστική» για τους θλιβερούς «προοδευτικούς», η άποψη ότι τα σύνορα πρέπει να κλείσουν και ο Ελληνικός Στρατός να προστατεύσει το Έθνος. Αντιθέτως είναι «ανθρωπισμός» να εγκαταλείπεις χιλιάδες ανθρώπους στον λασπότοπο της Ειδομένης και να τους βλέπεις να πεθαίνουν.
Στη λάσπη της Ειδομένης όμως δεν χάνονται μονάχα ανθρώπινες ζωές… Εκεί πνίγηκε και ο «αντιρατσισμός» των δήθεν ανθρωπιστών που άνοιξαν τις αγκαλιές τους με δηλώσεις του ίδιου του πρωθυπουργού που δεν έβλεπε σύνορα στο ελληνικό αρχιπέλαγος, τα είδαν όμως με τα μάτια τους οι πρόσφυγες στα ερμητικά κλειστά σύνορα των Σκοπίων.
Ας μην ξεχνάμε και την μεγάλη «αντιρατσίστρια» Τασία, που δεν είχε πρόβλημα να «λιάζονται στις πλατείες» όλοι αυτοί, με το αζημίωτο βέβαια, καθώς περίμενε και αυτή τα «ευρωπαϊκά κονδύλια» για να συνεχίσουν να σιτίζονται οι κηφήνες των ΜΚΟ!

Στην πραγματικότητα δεν είναι «αντιρατσιστές»: Είναι ρατσιστές με τους Έλληνες για τους οποίους αδιαφορούν αν θα καταλήξουν με την σειρά τους πρόσφυγες εξαιτίας της αντεθνικής πολιτικής τους. Δεν είναι ούτε «ανθρωπιστές»: ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ για τους νεκρούς πρόσφυγες και για τις συνθήκες παραμονής των ζωντανών.
Η ιδεολογία τους είναι το ΜΙΣΟΣ. Μισούν την Ελλάδα, τα Εθνικά Κράτη και ο τελικός τους στόχος είναι να τα καταστρέψουν μέσω της παγκοσμιοποίησης, ενός άρρωστου διεθνισμού που παίζει με τις τύχες των Εθνών.
Αυτό το εφιαλτικό σχέδιο μπορούν να το σταματήσουν μόνο οι Εθνικιστές. Γιατί κινούνται – όχι από το μίσος – όπως υποστηρίζουν οι μισάνθρωποι της αριστεράς, αλλά από αληθινή αγάπη για την Πατρίδα και τον Λαό.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου