Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Η μεγάλη ώρα των "οχτώ"


Τα δελτία ειδήσεων των "οχτώ" ζουν τώρα την πιο μεγαλη τους ωρα, απο ιδρυσεως της τηλεορασεως στην ινδογρεκία.

Μια γιγαντιαία υπερπαραγωγή ανεβαίνει κάθε απόγευμα στις οχτώ, με δεκάδες κάμερες, δεκάδες σκηνοθέτες, δεκάδες βοηθούς, φωτιστές, ηλεκτρολόγους, ηχολήπτες, σεναριογράφους, παραγωγούς και αρτίστες
Και προπαντός με χιλιάδες κομπάρσους, που συμμετέχουν αμισθί, ακολουθώντας τυφλά τις διαταγές των ιμάμηδων, των ΜΚΟ, των πασης φυσεως δουλέμπορων και των αφεντικών της οικουμένης, που τους οδήγησαν στη Γη της Επαγγελίας, για να κατακυριεύσουν πάντα τα έθνη...

Στόχος η δημιουργία μιας ανευ προηγουμενου μαζικης ψευδαίσθησης, που χτυπάει κατευθείαν στο θυμικό των μαζών και ενδοβάλλει στα αιχμαλωτισμένα μυαλά τους την imago του βασανισμένου πρόσφυγα, που αναζητά μια καλύτερη ζωή γι αυτόν και για τα παιδιά του.
Η μεγάλη ωρα των "οχτώ" είναι τώρα.Οι μεγιστάνες της πληροφορίας θα ξεχρεώσουν τα απίστευτα χρέη τους, προσφέροντας στους εντολοδόχους της Νέας Ταξεως, το μόνο πράγμα που τους ενδιαφέρει και για το οποίο πληρώνουν αδρά...Την εξιδανίκευση του ισλαμιστή λαθροεισβολέα και την συνενοχή των λευκών μελλοθάνατων, στην ίδια την αντικατάσταση τους από αφροασιατικές μάζες.
Μια χολυγουντιανή υπερπαραγωγή, που το τέλος της θα γραφτεί, όταν θα εξοντωθούν εθνικά, πολιτισμικά και κοινωνικά, όλοι οι ανυποψίαστοι θεατές της...

Θελω να μου προσεξετε την πρώτη-πρώτη και ιδιαίτερα καλοντυμενη κυρία,
που ποταμοπνιγεται με τα σκουλαρικακι της, με το καπελακι της και με το κολαν της.
Καθοδηγει τον φωτογραφο [ακρη δεξια], πως θα καδραρει την εικονα,
για να κλαψουνε οι φιλανθρωπιστες το απογευμα στα δελτια των οχτω...
Προσεξτε επισης οτι δεν βασταει το σκοινι!
Βεβαιως δεν είναι ουτε η πρωτη, ουτε η τελευταια φορα, που η τηλεόραση χρησιμοποιείται για να "περάσει" μια μαζική παραίσθηση στους χαχόλους των μεταμοντέρνων καιρών μας.
Το περίφημο φιλμακι με τον πετραλαιωμένο κορμοράνο, που αργοπέθαινε στον Περσικό κόλπο, κέρδισε έναν πόλεμο για λογαριασμό των Μπους [πατρός και υιού] στρέφοντας την λεγόμενη κοινη γνώμη κατά του αιμοσταγούς Σανταμ Χουσεϊν.
Η μεταπολεμικη αποκαλυψη οτι επροκειτο για προπαγανδιστικο κατασκευασμα δεν διδαξε τιποτα στους εκφυλισμενους λευκους, που το ειχαν παρακολουθησει, χυνοντας κροκοδειλια δακρυα για "τα καημενα τα πουλακια", οπως μυξοκλαινε σημερα για τα "καημενα τα προσφυγακια".
Ωστοσο ειναι στην ιδια τη φυση της ανθρωπομαζας, να μην διδασκεται απολυτως τιποτα απο την εμπειρια.Γιατι ακιρβως οι μαζες εχουν εθιστει στο να προσλαμβανουν μοναχα την πληροφορια, διχως να την επεξεργαζονται μεσω του Νου. Με συνεπεια η ακατασχετη ροη πληροφοριων να σβηνει καθε προηγουμενη πληροφορια απο το θολωμενο τους μυαλο, αφηνοντας χωρο για την επομενη.
Οσες φορες λοιπον και αν τους ξεγελασουν, θα ειναι πολυ ευκολο να τους ξεγελασουν και την επομενη! 
Αρκει να υπαρχουν οι καταλληλοι μηχανικοι ελεγχου του Νου, που θα εκπονησουν τα προγραμματα και οι καταλληλοι σκηνοθετες, που θα χτισουν τις φαντασιακες εικονες [imago]

Η ελληνοφωνη τηλεόραση απεδειξε ότι τα βρήκε όλα αυτά και σήμερα παραδίδει μαθήματα mind control, στους Ευρωπαίους πρώτους διδάξαντες.
Οι σκηνές με το "πέρασμα" των "προσφύγων" από τον αφρισμένο παραπόταμο του Αξιού, συναγωνίζονται έναν Σπίλμπεργκ.
Αν και δεν έλειπαν κάποιες χοντροκομένες αβλεψίες, όπως παραδείγματος χάριν το να διακρινονται στο βαθος της εικονας τα αυτοκινητα και τα πουλμαν, που μετεφεραν τους κομπαρσους στο χωρο των γυρισματων, ενω υποτιθεται οτι αυτοι οι κακομοιροι ειχαν λιωσει παπουτσια για να φτασουν ως εκει ή η άλλη χοντροκοπιά, όπου εμφανιζόντουσαν να βοηθανε τους καημενους τους προσφυγες, υπάλληλοι των ΜΚΟ, με γιλεκακια τροχονομου!
Αλλα ποιος από τους ναρκωμενους τηλεθεατες θα καταλαβει το στησιμο;Αυτοι δεν βανουν καν στον νου τους οτι, για να εμφανιστει στην οθονη τους ο καημενος ο προσφυγας να ποταμοπνιγεται στα συνορα, θα πρεπει απο πισω του να υπαρχει τουλαχιστον μία καμερα και ενα τηλεοπτικο συνεργειο, που θα καταγραψει την εικονα.
Παρατηρηστε οτι η καμερα "πιανει" τους ποταμοπνιγμενους, απο μπροστα και οχι απο πλατη!
Αυτο σημαινει οτι τα συνεργεια βρισκονται στην πλευρα των Σκοπίων!
Πριν να περασουν δηλαδη οι καημενοι οι λαθροεισβολεις, ειχαν ηδη περαστει απο το ποταμι καμερες, προβολεις, ηλεκτρολογοι κ.λπ.
Ο θεατής των "οχτώ" βλέπει τη εικόνα και νομίζει ότι αυτα γινονται τωρα μπροστα του, στην πραγματικοτητα.
Ακουει να του λενε οτι οι "προσφυγες" εφυγαν κρυφα απο την Ειδομενη, για να περασουν στη ζουλα απο μια τρυπα του Σκοπιανου φραχτη και δεν παει καν ο νους του, ότι για να υπαρξει τηλεοπτικη εικονα απο αυτη τη "μυστικη επιχειρηση", πρεπει να παρευρισκονται ολοκληρα συνεργεία με εικονοληπτες, ηχοληπτες, φωτιστες, ηλεκτρολογους, σκηνοθετες και δεν συμμαζεύεται.
Ωραια μυστικοτητα εχουν λοιπον οι "επιχειρησεις" των καημενων των μπουκαδορων!
Όση μυστικοτητα μπορει να εχει και η Ατζελινα Τζολι, άμα βγει και πει οτι τις πιπες που επαιρνε στον αντρα της, τις τραβηξαν μυστικα και εν αγνοια της, οι παπαρατσι!

Ασε το αλλο...
Τη "βρωμα" που εβγαναν οι μηχανικοι ελεγχου του νου, οτι ταχα μου γεννηθηκε ενα "προσφυγακι" μεσα στις λασπες της Ειδομενης.
Εδω δεν αντεξαν ουτε οι μεταναστολαγνοι του Ερυθρου Σταυρου και εβγαναν ανακοινωση οτι γεννηθηκε μεν ενα παιδι απο καποια κυρια "προσφυγινα" αλλα η γεννα εγινε κανονικοτατα σε νοσοκομειο της Θεσσαλονικης [και δωρεαν μαλιστα...]

Δεν χρειαζεται ομως να σας απαριθμω διαφορα εντελως προφανη περιστατικα κατασκευης της εικονας, απο τους εντεταλμενους μηχανικους του καθεστωτος.
Κυκλοφορουν ενα σωρο φιλμακια στο διαδικτυο, που ξεσκεπαζουν τις άτυχες στιγμες των σκηνοθετων και των εμπορων του ανθρωπινου πονου.
Η ουσια ειναι πως, ειτε καλοφτιαγμενη, ειτε κακοστημενη, η γιγαντιαια επιχειρηση πλυσης εγκεφαλου, που εχουν εξαπολυσει τα δελτια των "οχτω" εχει πετυχει τους στοχους της και με το παραπανω μαλιστα.
Υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε μετα απο τετοια λαθροεπιδρομη, οι ελληνοφωνες μαζες να ειναι στα καγκελα και να καινε το ενα χοτ σποτ μετα το αλλο, οπως πραττουν τωρα στη Σουηδια.Αντι αυτου αυξηθηκε κατακορυφα ο αριθμος των αλληλεγγυων, που σπευδουν να προσφερουν τις "υπηρεσιες" τους στις ορδες του προφητη.Εδω μεχρι και ο ανθρωπος που του σκοτωσε την κορη ο Αλβανος, βγηκε στις τηλεορασεις να το παιξει αλληλεγγυος.Η φαντασιωση ειναι παντα πιο ισχυρη απο την πραγματικοτητα [ακομα και εναντι του θανατου!]
Γι αυτο και δεν βλεπετε να καλουνται οι μεγιστανες της πληροφορησης στις τραπεζες, για να εξοφλησουν τα χρεωστουμενα.
Εισπράττουν απλως τα δεδουλευμενα...

Και τωρα προσεξτε στο βαθος της εικονας τα πουλμανακια που εφεραν "μυστικα" τους καημενους τους "προσφυγες" στον χωρο του γυρισματος...
Χιλιαδες δωρεαν κομπαρσοι για τη μεγαλυτερη παραγωγη στα χρονικα της κατευθυνομενης χειραγωγησης των μαζων...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου