Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Not halal? Αφήστε τους να ψοφήσουν απ' την πείνα! Λαθρομεταπρόσφυγες αρνήθηκαν δέματα με βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό (βίντεο)


Το βίντεο που θα δείτε έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στα Σκόπια. Μουσουλμάνοι πρόσφυγες, στα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων, αρνήθηκαν να παραλάβουν δέματα με βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό επειδή δεν ήταν «χαλάλ».


Στα αραβικά «χαλάλ» σημαίνει το επιτρεπόμενο, το σύννομο, το κατάλληλο. Η διατροφή των μουσουλμάνων πρέπει να περιλαμβάνει μόνον είδη «χαλάλ».

Οτιδήποτε δεν είναι «χαλάλ» για τους πιστούς μουσουλμάνους θεωρείται «ακάθαρτο». Θα απορήσετε; Μα όλοι οι μουσουλμάνοι τρώνε μόνο «χαλάλ»; Όχι φυσικά. Αλλά από ό,τι φαίνεται, οι πρόσφυγες που έρχονται από τη Συρία (όσοι τουλάχιστον είναι Σουνίτες στο θρήσκευμα), έχουν αυστηρές θρησκευτικές παραδόσεις και προτιμούν να πεινάσουν παρά να δεχθούν «ακάθαρτη» βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό.

Κι εάν απορήσετε ξανά πώς ήξεραν ότι η βοήθεια από τον Ερυθρό Σταυρό δεν ήταν «χαλάλ», η απάντηση είναι απλή. Είδαν τον… σταυρό στα δέματα και αυτό αρκούσε. Η αμηχανία των Σκοπιανών αστυνομικών στο βίντεο είναι κάτι περισσότερο από εμφανής, που έχουν μείνει με τα δέματα στα χέρια και δεν ξέρουν τι να τα κάνουν…

Αυτά οφείλουν όλους να μας προβληματίσουν…

 

1 comments:

  1. Σχετικά με την γέννα στην Ειδομένη:
    Η είδηση μιας γέννας στην Ειδομένη έχει προκαλέσει σάλο τις τελευταίες ώρες σε ολόκληρη τη χώρα, με πλήθος κόσμου να αντιδρά για τις αντιξοότητες που βιώνουν οι πρόσφυγες, ωστόσο σήμερα ο Ερυθρός Σταυρός διέψευσε την εν λόγω είδηση.

    Η εικόνα μια γυναίκας να πλένει ένα νεογέννητο μωρό, έξω από μια σκηνή, έχει κάνει τον γύρω του διαδικτύου, αλλά όπως φαίνεται ήταν μόνο ένα τέχνασμα δημοσιογράφων, με σκοπό την καθοδήγηση της κοινής γνώμης.

    Τα δημοσιεύματα περιέγραφαν μάλιστα αναλυτικά, πως η «κακόμοιρη» μάνα γέννησε χωρίς την βοήθεια κάποιου γιατρού και μέσα στις λάσπες.

    Ο Ερυθρός Σταυρός αποφάσισε να ανακοινώσει την αλήθεια και αρνήθηκε την ύπαρξη της γέννας και του βρέφους.

    Από την πλευρά της αστυνομίας διαψεύδεται επίσης το περιστατικό και δεν υπάρχουν πληροφορίες για την μαυροφορεμένη και το μωρό της φωτογραφίας

    Για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα του ο Ερυθρός Σταυρός, παρουσίασε και στοιχεία από τις μόλις 2 γέννες που έγιναν στην Ειδομένη από γυναίκες πρόσφυγες, στις 6 Μαρτίου.

    Όπως φαίνεται δημοσιογράφοι με υποκινούμενα συμφέροντα προσπάθησαν να κατευθύνουν την κοινή γνώμη, ωστόσο η αλήθεια αποκαταστάθηκε άμεσα!


    http://www.voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/62180-apokalypsi-vomva-pseytes-ellines-dimosiografoi-deite-to-oloi.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή