Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Η βαναυσότητα του λαθρομετανάστη προς ένα αθώο βρέφος και οι αλήθειες που πρέπει να ειπωθούν (βίντεο)


Πολλά γράφτηκαν και ειπώθηκαν για την ενέργεια ενός λαθρομετανάστη να αρπάξει ένα μωρό, να το σηκώσει ψηλά στον αέρα και να απειλεί να το πετάξει κατά των λιμενικών.


Ανεξαρτήτως του αν ήταν πατέρας αυτού του μωρού, άλλου είδους συγγενής του ή το πήρε τυχαία(!), το ζητούμενο είναι ότι ο τύπος, ο οποίος προέβη στην απαράδεκτη αυτή ενέργεια, δεν συνελήφθη ποτέ από τους λιμενικούς που βρίσκονται στον Πειραιά και οι οποίοι έχουν καταντήσει να αποτελούν το υπηρετικό προσωπικό όχι μόνο των λαθρομεταναστών, αλλά και των διαφόρων άπλυτων βρομίλων, που κάτω από το πρόσχημα του “αλληλέγγυου” καταπατούν σαφώς τους νόμους του κράτους.

Πριν λίγες ημέρες “άνδρες” των ΜΑΤ ξυλοκόπησαν άνανδρα στην Χίο Έλληνες (κυρίως γυναίκες), οι οποίοι τόλμησαν να διαμαρτυρηθούν για την μεταφορά λαθρομεταναστών δίπλα στις αυλές τους. Χθες ο ανισόρροπος αυτός τύπος, που απείλησε την σωματική ακεραιότητα ενός μικρού παιδιού μπροστά στις κάμερες, όχι μόνο δεν συνελήφθη αμέσως, αλλά αποχώρησε ανενόχλητος! Φαίνεται ότι η τήρηση των νόμων πραγματοποιείται (και μάλιστα με υπερβάλλοντα ζήλο) μόνο όταν το περιεχόμενό τους αφορά την ποινικοποίηση και την βιαιοπραγία εναντίον των Ελλήνων.

Αντιθέτως, οι λαθρομετανάστες κάνουν ό,τι τους γουστάρει, υπό την λεξιμαγική ιδιότητα του “αδικημένου και ταλαιπωρημένου πρόσφυγα” (χωρίς φυσικά, να γνωρίζουμε κατά πόσο ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η έννοια του πρόσφυγα), ενώ στην ίδια μοίρα βρίσκονται και οι διάφοροι (κρατικοδίαιτοι, προφανώς) θρασύδειλοι “αλληλέγγυοι” και “αντιρατσιστές”, οι οποίοι ανεξαρτήτως του αν ανήκουν ή όχι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ολοφάνερο ότι λειτουργούν στον Πειραιά (και όχι μόνον) με την νοοτροπία της εξουσίας, έχοντας επί της ουσίας την πλήρη ανοχή και πολύ περισσότερο την κάλυψη της κυβέρνησης.

Το γεγονός, μάλιστα, ότι οι φαιδροί αυτοί τύποι υπερασπίζουν με διάφορες φτηνές και αποπροσανατολιστικές δηλώσεις την κατάπτυστη ενέργεια του λαθρομετανάστη δείχνει δύο πράγματα: α) ότι οι τύποι αυτοί είναι ή ηλίθιοι ή λειτουργούν βάσει σχεδίου εξυπηρέτησης συμφερόντων που θέλουν την διάλυση της Ελλάδας. β) Αν ο λαθρομετανάστης αυτός δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα να φερθεί με αυτόν τον βάναυσο τρόπο σε ένα αθώο βρέφος της δικής του εθνικότητας, σκεφτείτε τι θα μπορούσε να κάνει σε ένα βρέφος άλλης εθνικότητας...



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου