Τρίτη 12 Απριλίου 2016

Στην Ελλάδα είναι σε εξέλιξη μια "έγχρωμη επανάσταση"


Πολύ πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη συνενοχή των ΑΝΕΛ, προειδοποιούσαμε ότι η ανεύθυνη πολιτική των ανοικτών συνόρων που εξήγγειλε ότι θα εφαρμόσει, θα καταστήσει την Ελλάδα ελκυστικό προορισμό όχι μόνο για τους πρόσφυγες της Συρίας, αλλά για όλους τους κατοίκους του πλανήτη που είχαν ως όνειρο να ζήσουν σε μια χώρα της Ευρώπης. Τελικώς, η κυβέρνηση δεν έλαβε υπ’ όψιν της καμία προειδοποίηση και εφάρμοσε την πολιτική της.
Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε και τα υφιστάμεθα όλοι μας – κυρίως οι κάτοικοι των νησιών του ανατολικού Αιγαίου, ο Πειραιάς, και οι περιοχές στις οποίες υπάρχουν καταυλισμοί προσφύγων.
Αφού οι δουλέμποροι-διακινητές το 2015, που εφαρμόστηκε η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, κέρδισαν πάνω από 6 δισ. ευρώ, αφού δώσαμε την ευκαιρία στην Τουρκία να μετατρέψει το Προσφυγικό-Μεταναστευτικό σε υπερόπλο με το οποίο εκβιάζει ανερυθρίαστα την ΕΕ, την Κύπρο και την Ελλάδα, αφού αναβαθμίσαμε γεωπολιτικά εκτός από την Τουρκία ΚΑΙ τα Σκόπια, μεταφέροντας τα σύνορα της Ευρώπης από το Αιγαίο βορείως της Ειδομένης, αφού βάλαμε την Τουρκία «συνέταιρο» στο Αιγαίο μέσω των κοινών περιπολιών του ΝΑΤΟ, αφού επηρεάστηκε η εύρυθμη λειτουργία του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας, του Πειραιά, και αυτών της Χίου και Μυτιλήνης, αφού διακόπηκε η σιδηροδρομική σύνδεση με την Ευρώπη εξαιτίας της Ειδομένης, αφού κτυπήθηκε ο τουρισμός και η κρουαζιέρα σε πολλές περιοχές της χώρας, τώρα είμαστε αντιμέτωποι με την κατάλυση του κράτους από τους προσφυγομετανάστες, τις ΜΚΟ και τους «αλληλέγγυους», που κόβουν τους δρόμους και κάνουν ελέγχους ταυτότητας σε Έλληνες πολίτες!

Αυτό που συμβαίνει με τη δράση των ΜΚΟ και των λεγόμενων αλληλέγγυων δεν είναι καινούριο φαινόμενο. Είναι η συνέχεια της καταστροφής και της λεηλασίας της Αθήνας τον Δεκέμβρη του 2008, της πυρπόλησης και της δολοφονίας των τεσσάρων ανθρώπων στη Marfin, της χρησιμοποίησης των μεταναστών από τους κύκλους του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων ομάδων της άκρας Αριστεράς στη Βίλα Αμαλία και την Πλατεία Συντάγματος, της δημιουργίας του «κινήματος των αγανακτισμένων» και άλλα πολλά.

Πολύ απλά, τώρα βρισκόμαστε στη φάση της εξελικτικής διαδικασίας μιας ιδιότυπης «έγχρωμης επανάστασης» που διαμορφώνεται στην πατρίδα μας από τον Δεκέμβρη του 2008, με φανερό πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ και κρυφούς πρωταγωνιστές διάφορες ομάδες που δρουν στις παρυφές και με την ανοχή-υποστήριξη του κυβερνητικού κόμματος και των διαφόρων ΜΚΟ, που αποκτούν ρόλο και ιδιαίτερη δύναμη τώρα, με την περίπτωση των προσφυγομεταναστών.
Το κράτος δεν έχει καταλυθεί, πολύ απλά είναι στην υπηρεσία όλων αυτών των κύκλων και των ΜΚΟ και της «έγχρωμης επανάστασης» που είναι σε εξέλιξη και μετεξέλιξη.
Τα φαινόμενα της Χίου και της Ειδομένης-Πολυκάστρου, όπου η αστυνομία και τα ΜΑΤ, που θα καταργούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, επιτέθηκαν εναντίον Ελλήνων στην πρώτη περίπτωση και στη δεύτερη άφησαν απροστάτευτους τους Έλληνες σε απίστευτες προκλήσεις των προσφυγομεταναστών, αποτελούν απόδειξη ότι το κράτος είναι πλέον στην υπηρεσία της «έγχρωμης επανάστασης» και όχι στην υπηρεσία του Έλληνα πολίτη.

Και το θέμα είναι ότι η πατρίδα είναι σχεδόν αιχμάλωτη, αφού από τη μια πλευρά το πολιτικό σύστημα, διεφθαρμένο και καταχρεωμένο (με τα δυο κόμματα να χρωστούν στις τράπεζες περισσότερα από 350 εκατ. ευρώ) αδυνατεί να προβάλει αντίσταση και να εμπνεύσει τους πολίτες, ενώ από την άλλη οι ΜΚΟ, φυσικοί σύμμαχοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, διεκδικούν το ρόλο ενός ιδιότυπου παρακράτους, το οποίο σταδιακά μετατρέπεται σε μια λερναία Ύδρα, ειδικά μετά την απόφαση της ΕΕ να διαθέσει τα 700 εκατομμύρια που προορίζονται για τη διαχείριση του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού στις ΜΚΟ.

Μπορεί οι «παππούδες» της επανάστασης να τρίβουν τα χέρια τους και να νιώθουν ασφαλείς, κομπορρημονώντας ότι μόνον αυτοί μπορούν να κατεβάζουν κόσμο στο δρόμο και κανείς άλλος, όμως μάλλον δεν έχουν αντιληφθεί ότι ο απλός κόσμος είναι σε απόγνωση και σε πολλά τμήματα της κοινωνίας ξεχειλίζει η οργή, που δεν είναι καλός σύμβουλος σε τέτοιες στιγμές. Και όταν αρχίζουν να κόβονται κι άλλο οι συντάξεις, τότε δεν θα μπορέσουν να σώσουν την σύμμαχό τους κυβέρνηση μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι οικονομικά κατεστραμμένοι, οι προσφυγομετανάστες και οι στρατευμένοι δημοσιογράφοι (που διαγράφουν σταλινικώ τω τρόπω συναδέλφους τους επειδή υποστήριξαν το ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, λες και οι ίδιοι που υποστήριξαν το ΟΧΙ είναι άμωμα αρνιά...).

Σε πολύ λίγο θα αντιληφθούν όλοι αυτοί ότι δεν φτάνουν τα κουκιά.

Και τότε θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου