Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Η πολιτική ορθότητα σκοτώνει τη Δύση

Είναι δύσκολο να πει κανείς τι συνέβη χθες και χάθηκαν τόσοι συνάνθρωποί μας, συγκεκριμένα 66, οι οποίοι επέβαιναν στην πτήση της EgyptAir από το Παρίσι για το Κάιρο. Το αεροσκάφος συνετρίβη νότια της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού FIR και ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα παραπάνω.

Όμως, ήδη γίνεται λόγος για τρομοκρατικό χτύπημα, διότι απλά, τα αεροπλάνα είναι γενικά ασφαλή, δεν πέφτουν έτσι εύκολα και κάτι πολύ ξαφνικό συνέβη στον αέρα, καθώς οι πιλότοι δεν πρόλαβαν να επικοινωνήσουν. Οι Ρώσοι ιθύνοντες, ήταν άλλωστε σαφείς… Οι Γάλλοι, πάντως, δείχνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι, καθώς αν (λέμε αν) μια βόμβα τοποθετήθηκε στο αεροδρόμιο Σαρλ Ντε Γκολ στο Παρίσι, υπάρχει μείζον θέμα ασφάλειας, ενόψει μάλιστα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στη χώρα τους.

Η ΔΥΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΥΑΛΩΤΗ

Πέραν των αιτίων της συντριβής του αιγυπτιακού αεροσκάφους, τα οποία κάποια στιγμή θα τα μάθουμε καθώς ουδέν κρυπτόν υπό το φως του ηλίου, πρέπει να δούμε τι συμβαίνει γύρω μας. Η ζωή μας αλλάζει, εξαιτίας κυρίως της «θολής» και καθόλα επικίνδυνης πια σοσιαλδημοκρατικής στην προέλευσή της αντίληψης, για την κοινωνική συγκρότηση.

Η πολιτική ορθότητα, καθιστά τους Ευρωπαίους γηγενείς αλλά και τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής και όλης της υφηλίου, ευάλωτους στη βία του ριζοσπαστικού Ισλάμ, το οποίο συνεπικουρείται από Ευρωπαίους αριστερούς και νεοφιλελεύθερους, που θεωρούν πως βρήκαν ένα σύμμαχο στη μάχη τους κατά του εθνικού κράτους και των συμβόλων του, κατά της χριστιανικής θρησκείας, κατά της παραδοσιοκρατίας, κατά της χριστιανοδημοκρατίας και κατά του συντηρητισμού. 
Είναι σαφές ότι στη διάρκεια της δεκαετίας του ’70 και του ’80, οι οργανώσεις του ριζοσπαστικού Ισλάμ και της ριζοσπαστικής αριστεράς ήταν συγκοινωνούντα δοχεία. Ακόμα και σήμερα, τα όσα γίνονται στο βρετανικό Εργατικό Κόμμα μετά την εκλογή του ανεκδιήγητου Κόρμπιν στην ηγεσία, αποκαλύπτουν του λόγου το αληθές. Τα πάρε – δώσε με τη Χαμάς των δολοφόνων, εκθέτουν τους Εργατικούς, που κινούνται πλέον εκτός αστικού πλαισίου, προκαλώντας διεθνή ανησυχία.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η ανοχή που επέδειξε και ακόμα επιδεικνύει η Δύση στο ριζοσπαστικό Ισλάμ δια των συστημικών φιλελεύθερων & προοδευτικών κύκλων της. Είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη η πρακτική των αριστερών και των νεοφιλελεύθερων, που κολλούν την ετικέτα του «ισλαμοφοβικού», του «ρατσιστή» και του «ξενόφοβου» σε όποιον τολμήσει να επισημάνει την αδυναμία ενσωμάτωσης που επιδεικνύουν πολλοί μουσουλμάνοι στη Δύση (αλλά και τον κίνδυνο που συνιστά για τον τρόπο ζωής μας το Ισλάμ) που μάλιστα κινούνται πολλές φορές εναντίον των κοινωνιών που τους φιλοξενούν.

Κάθε τόσο μια σφαγή με δεκάδες θύματα… Αλλά, προέχει για τους εκφυλισμένους της αριστεράς και της «προόδου» γενικότερα, η δημιουργία συνθηκών πολυπολιτισμικότητας. Στο βωμό της κοινωνικής μηχανικής, οι της αριστεράς και όχι μόνο, είναι έτοιμοι να ανεχθούν τα πάντα. Και ιδού…

Η ΧΙΛΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ

Και οι θιασώτες της πολιτικής ορθότητας, στην προσπάθειά τους να ελέγξουν τις διεθνείς εξελίξεις, δίνουν τα ρέστα τους για την εκλογή της Χίλαρι Κλίντον στον Λευκό Οίκο. Γιατί είναι επικίνδυνη η εκλογή της: η διεφθαρμένη αυτή κυρία, της οποίας η παρουσία εκπέμπει αφόρητη συστημική μπόχα, χρηματοδοτείται από ουαχαμπίτικους κύκλους στον αραβικό κόσμο και ιδίως στα εμιράτα του Περσικού Κόλπου, που έχουν φροντίσει για τη στελέχωση του επιτελείου της με μουσουλμάνες, οι οποίες συνδέονται με τον ηγετικό πυρήνα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η Χίλαρι Κλίντον έφτασε στο σημείο, προκειμένου να μη διαταράξει τη σχέση της με τους κύκλους αυτούς, να θέσει σε κίνδυνο τις ζωές Αμερικανών πολιτών στη Λιβύη, με τα γνωστά αποτελέσματα. Το γεγονός ότι η γυναίκα αυτή είναι υποψήφια για το χρίσμα των Δημοκρατικών και για το προεδρικό αξίωμα, έχει να κάνει με τη διείσδυση των ενοχικών και «πολιτικά ορθών» αριστερών & νεοφιλελεύθερων ιδεολογημάτων σε μεγάλο τμήμα της αστικής τάξης, των ΗΠΑ. Όμως, έχουν γνώση εκεί οι φύλακες και η επέλαση του Ντόναλντ Τραμπ, παρά τη δαιμονοποίησή του από το επιτελείο του Τζορτζ Σόρος και τους κύκλους της Γουόλ Στριτ που χρηματοδοτούν αδρά την προεκλογική εκστρατεία της πιο διεφθαρμένης γυναίκας στον πλανήτη, φαίνεται πως θα σταματήσει την άλωση του Λευκού Οίκου από τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Ο ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΖΙΧΑΝΤ 

Ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες απίστευτων καταστάσεων. Ο Λευκός Οίκος επί Μπαράκ Ομπάμα, στηρίζει ανοικτά το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Αρχικά, προσπάθησε να επιβάλει τη Μουσουλμανική Αδελφότητα στην Αίγυπτο, παρά τους κινδύνους που αυτό δημιουργούσε για τους χριστιανούς Κόπτες της χώρας, που απειλούνταν με σφαγή. Αμέσως μετά, ο Αμερικανός Πρόεδρος προσπάθησε να «καλύψει» τη σφαγή δεκάδων Αιγύπτιων Κοπτών εργατών στη Λιβύη και μάλιστα, όταν ο Αιγύπτιος Πρόεδρος έστειλε κομάντος του στρατού του που έκαναν αυτό που έπρεπε στην περιοχή, ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου έβγαλε ανακοίνωση εναντίον του.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος, προκειμένου να δικαιολογήσει τη δράση του ριζοσπαστικού Ισλάμ, στηλίτευσε σε ομιλία του τις… Σταυροφορίες! Και όλους αυτούς, φαίνεται πως θα βάλει σε τάξη ο μεγάλος πολέμιος της πολιτικής ορθότητας και αντίπαλος της ελευθεριακής κοινωνικής σαπίλας, ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την Προεδρία, Ντόναλντ Τραμπ. Ο Αμερικανός μεγιστάνας, συμπαθεί τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος έφραξε το δρόμο των ισλαμιστών στην Συρία και μάχεται σθεναρά κατά του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Μπορείτε να φανταστείτε ποια θα είναι τα αποτελέσματα μιας συμμαχίας της Ουάσιγκτον με τη Μόσχα κατά των ισλαμιστών; Να τι δεν θέλουν οι αριστεριστές και οι νεοφιλελεύθεροι, που νομίζουν πως μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους εξτρεμιστές της τζιχάντ προκειμένου να αποδομήσουν τις δυτικές κοινωνίες…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου