Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Η Βουλή συγχώρεσε τον Φίλη, εμείς δεν τον ξεχνάμε!


Πριν λίγες ημέρες στη Βουλή διαδραματίστηκε άλλη μία παρωδία, κόντρα σε κάθε λογική, κόντρα στο πατριωτικό συναίσθημα των Ελλήνων. Το βουλευτικό σώμα ξεπέρασε τα όρια για μία ακόμη φορά και παραποίησε τη βούληση και την απαίτηση των Ελλήνων.

Ο λόγος αυτή τη φορά για την παραπομπή του υπουργού Νίκου Φίλη σε εξεταστική για τις δηλώσεις του περί Γενοκτονίας των Ποντίων. Ο αρνητής του στυγνού θανάτου των 353.000 Ελλήνων του Πόντου αρνήθηκε ανερυθρίαστα, πριν μερικούς μήνες, ότι υπήρξε Γενοκτονία των Ποντίων.

Η Βουλή των Ελλήνων αποφάσισε(!) την μη παραπομπή του με 167 όχι και 25 ναι (δείτε εδώ).
Ανάμεσα σε αυτούς που ψήφισαν υπέρ της άρσης της ασυλίας του υπουργού Παιδείας είναι οι βουλευτές της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, Γιάννης Αντωνιάδης, Κώστας Σκρέκας και Κώστας Κοντογεώργος, αλλά και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που ήταν παρόντες στη συνεδρίαση.
Ο εν λόγω υπουργός έδωσε λαβή για εθνικιστικά σχόλια στους Τούρκους, ενθάρρυνε τους εθνομηδενιστές, εξόργισε τους Έλληνες πατριώτες και τους απογόνους των Ποντίων και απέδειξε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ κατακρημνίζει, με αυτές και άλλες δηλώσες του, το εθνικό συναίσθημα και την εθνική συνείδηση των Ελλήνων.

Ο Φίλης απολαμβάνει την …ασυλία του, θεωρώντας τον εαυτόν του Καίσαρα, αισθανόμενος ότι μπορεί να ξεστομίζει ελεύθερα όσα θέλει, αφού τον προστατεύει η… Ελληνική Βουλή και συγχρόνως απολαμβάνοντας τα παχυλά προνόμια του ως Βουλευτής και Υπουργός
Και μην ξεχνάμε: Η Νέα Δημοκρατία ΔΕΝ ψήφισε υπέρ της παραπομπής του Φίλη αποδεικνύοντας περίτρανα ότι δεν έχει εθνικές ευαισθησίες αλλά ούτε και αγωνιά για την αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.
Οι Έλληνες βουλευτές φαίνεται να μην νοιάζονται για το εθνικό συναίσθημα, για την παραποίηση της ιστορίας, για την προσβολή της εθνικής συνείδησης και της μνήμης των νεκρών. Γιατί άλλωστε να νοιαστούν; Αφού αποτελούν μια κλειστή κάστα με όμοια συμφέροντα και βέβαια στην περίπτωσή τους ισχύει το “κόρακας κοράκου, μάτι δεν βγάζει”.

Η προδοσία των νεκρών Ελλήνων Ποντίων ξεπέρασε κάθε όριο. Οι βουλευτές σιώπησαν και αδιαφόρησαν, κάλυψαν τον υβριστή των αγωνιστών Ποντίων και οι Ποντιακές Ομοσπονδίες, αντί να αρχίσουν εκστρατεία κατά όλων των αρνητών της Γενοκτονίας, φαίνεται να σιωπούν.

Εμείς, δεν ξεχνάμε τον αρνητή της Ποντιακής Γενοκτονίας, τον βέβηλο του ποντιακού Ελληνισμού, τον Νίκο Φίλη, και θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας για την καθαίρεσή του, καθώς συνεχίζει να πλουτίζει από το υστέρημα του Ελληνικού λαού.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου