Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Δεν μπορούμε να μισούμε την Ελλάδα μας!

Είμαστε εξοργισμένοι. Μέσα σε 20 μήνες μας έχουν κάνει να μισούμε τη χώρα που γεννηθήκαμε και αγαπάμε. Δεν υπάρχει από κάπου να πιαστεί ένας Έλληνας που δεν προσκυνάει το... καθεστώς και τις κλαδικές του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θέλει να είναι ήσυχος, ασφαλής και να ζει σε μια χώρα που θα τηρούνται οι νόμοι και θα υπάρχει μια σχετική ευταξία.

Όχι, η τέλεια Πολιτεία του Πλάτωνα δεν υπάρχει και δεν θέλουμε μια τέτοια. Όμως, αυτή η Ελλάδα που ζούμε απέχει πλέον έτη φωτός από μια κανονική χώρα, τίποτε περισσότερο.

Ξυλοκοπούν το διοικητή της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας ομάδες μπαχαλάκηδων και αντί να… πέσουν τα τσιμέντα εμείς από το πρωί ασχολούμαστε με τις τηλεοπτικές άδειες.

Έμειναν 37 χιλιάδες Ελληνόπουλα εκτός παιδικών σταθμών λόγω έλλειψης κονδυλίων και την ίδια μέρα ανακοινώνεται ότι θα ενσωματωθούν 22 χιλιάδες προσφυγόπουλα στα ελληνικά σχολεία γιατί εκεί προφανώς βρέθηκαν λεφτά. Συγγνώμη, μην παρεξηγηθούμε και μας πουν οι αριστεροί… ρατσιστές.

Ο Ρουβίκωνας κάνει ό,τι γουστάρει, σπάει, καίει, επιτίθεται, μπουκάρει στα διόδια, τους ξέρουν αλλά δεν κάνουν τίποτε για να τους διαλύσουν. Έλεος μ’ αυτό το μπουλούκι.

Στην υπόθεση των καναλιών αν μας βλέπουν οι ξένοι τι κάνουμε θα μας χαρακτηρίσουν κατευθείαν… Ζιμπάμπουε. Αν δουν τα στρατιωτικά ράντζα, τις χημικές τουαλέτες και την όλη διαδικασία, πάει θα μας περάσουν για Ζουλού. Τέτοια κατάντια.

Η κυβέρνηση της χώρας είναι τόσο απροκάλυπτα ανίκανη και ταυτόχρονα προκλητική κι επικίνδυνη και ο κόσμος είναι ακόμη τόσο αποχαυνωμένος που νομίζουμε ότι δεν ζούμε σε μια ευρωπαϊκή χώρα αλλά στον Τρίτο Κόσμο.

Ο Φίλης ετοιμάζεται να γράψει την ιστορία της Ελλάδας με… το αριστερό, ενώ ξαναβγήκαν διάφοροι φωστήρες που θέλουν να κάνουν… μεταρρύθμιση της παιδείας. Δεν κοιτάνε να μεταρρυθμίσουν τον εαυτό τους κι ας αφήσουν τη χώρα.

Η οικονομία πάει κατά διαόλου, τα παιδιά μας φεύγουν στο εξωτερικό και μένει… ο κατιμάς κι εμείς δεν κάνουμε τίποτε για να αλλάξουμε την πορεία στην καταστροφή.

Είμαστε εξοργισμένοι που όλα τα θεωρούμε φυσιολογικά, ακόμη και τα Μνημόνια πλέον. Όμως, δεν είναι έτσι. Τίποτε δεν είναι φυσιολογικό. Είναι η… ανωμαλία της Αριστεράς που πλασάρεται ως το κανονικό. Δεν είναι κανονικοί άνθρωποι και πολιτικοί ο Τσίπρας, ο Παππάς, ο Φίλης, ο Σπίρτζης, ο Τσακαλώτος και όλα τα υπόλοιπα «παιδιά» του μπάρμπα Αλέκου.

Κανονικοί είμαστε εμείς, παραπλανημένοι, κοιμισμένοι, αλλά σιγά – σιγά βγαίνουμε από το καβούκι μας. Ξυπνάμε, οργιζόμαστε με όσα συμβαίνουν και σύντομα θα μας δοθεί η ευκαιρία να στείλουμε στα πιο μαύρα κατάστιχα της ιστορίας όλους αυτούς που κατέστρεψαν την ζωή μας τόσους μήνες. Θα τους τσακίσουμε γιατί δεν μπορούμε να μισούμε την Ελλάδα μας. Θα μισούμε μόνον αυτούς.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου