Παρασκευή 5 Αυγούστου 2016

Ψήφισαν ΝΑΙ για το τζαμί στο Βοτανικό οι ολετήρες του Έθνους!.


Οι «εθνοπατέρες» προχώρησαν εχθές, μετά την περιοδική επί τόσα χρόνια ψήφιση των λαθρονομοσχεδίων», στο τελειωτικό χτύπημα για την ασφάλεια και την συνοχή της χώρας. Με 206 ψήφους υπέρ πέρασε από τη Βουλή η τροπολογία για την ανέγερση του ισλαμικού τεμένους στον Βοτανικό! To κόμμα της Χρυσής Αυγής και οι ΑΝΕΛ υποκριτικά καταψήφισαν, ενώ υπέρ ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΚΚΕ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Ποτάμι και Ένωση Κεντρώων. Ο υπουργός Περιβάλλοντος Πάνος Σουρλέτης ανέφερε ότι η «υπερψήφιση της συγκεκριμένης τροπολογίας για το τέμενος, αποτελεί μία ψήφο υπέρ των δικαιωμάτων, υπέρ της δημοκρατίας, υπέρ της δυνατότητας όλων των πολιτών στη χώρα να ασκούν ελεύθερα τα λατρευτικά τους καθήκοντα»(!) 


Ιδιαίτερες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η προκλητικότητα του Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος ανέβασε φωτογραφία από το ψηφοδέλτιο με την θετική ψήφο του υπέρ της ανέγερσης τεμένους, σχολιάζοντας: «Εγώ πάντως το καθήκον μου το έκανα…για λόγους ιστορικούς το καταθέτω. Ο Θεός βοηθός στην Ελλάδα μας..» Αυτή είναι η ακεραιότητα και η αξιοπιστία ενός πολιτικού που ανελίχθηκε στηριζόμενος στις ψήφους πολλών πατριωτών, τους οποίους τώρα εμπαίζει κατάμουτρα. Είναι εκείνος που χρησιμοποιούσε ως κεντρικό σύνθημα στις περιφερειακές εκλογές, την αντίθεσή του στην ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό! Ούτε η αφέλεια δεν είναι πια δικαιολογία για όποιον εμμένει να τρέφει την οποιαδήποτε ελπίδα όσον αφορά τις προθέσεις τις ΝΔ και των στελεχών της! 

Ο καθένας πια καλείται να κάνει τις επιλογές του απέναντι στον υπαρκτό και εγγύτατο κίνδυνο για την Πατρίδα μας. Η οργανωμένη κίνηση αλληλεγγύης των κατοίκων του Βοτανικού και των ανεξάρτητων φορέων, καθώς και τα αυτό-οργανωμένα εγχειρήματα των Ευρωπαϊκών λαών της Παράδοσης και της Ταυτότητας, δείχνουν τον δρόμο! 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου