Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Καρά σεβντά κι απάνω τούρλα...


Ούτε μία, ούτε δύο, ούτε δεκαδύο...
Εκατοντάδες καυλωμένες ελληνόφωνες ανέμεναν με τις ώρες, απόξω από το λεγόμενο "ιδρυμα Κακογιάννη", για να εκφράσουν την ατέλειωτη καύλα τους σε έναν Τούρκο μοντέλαρο, ο οποίος, εκτος των άλλων, πρωταγωνιστούσε στον "Σουλείμάν τον μεγαλοπρεπή" και στο "καρα σεβντα"
[αμφότερα τουρκοσαπουνόπερες...]

Και μου λες εσύ μετά, ότι αυτές οι λωβοτομημένες μάζες, αξίζουν να 'ναι λεύτερες!
Ρε, στα χαρέμια και πολύ τους πάει.
Όχι ένα. Όχι δύο. Όχι χίλια δεκαδύο... αλλά ολόκληρη την Ελλάδα μας αξίζει να τηνε κάμουνε χοτ σποτ και οι ανοιχτοπόδες ελληνόφωνες, να καθαρίζουν την [κοπανημένη] κόπρο, από τους μεμετόκωλους.

Χαμενη πατρίδα ρε πούστη μου. Και να μας αξιζει κιολας...
Καρα σεβντά κι απάνω τούρλα... 



Μαλιστα κυρία μου, μαυρος καημος. Καρα σεβντα, που λεγανε και στο χωριο του [του μοντέλαρου]
Διότι δεν είναι ουτε ο Τσιπρας, ουτε ο Κουλης, ουτε ο καθε φαρμακουλης.
Η Ελλαδα δεν χανεται μοναχα εξαιτιας των προδοτων της. Χανεται και εξαιτιας των ιδιων των παιδιων της [ασε που τα περισσοτερα πια, ειναι εξωγαμα με αλβανοαραπάδες]

Διότι όταν έχεις φτάσει στο σημείο, η ελληνόφωνη νεολαία [και όχι μόνον] να κοντεύει να χύσει με τα καμωματα ενος Τούρκου [οσο μοντέλος και να' ναι], τοτε κυρια μου το εχεις χασει το παιχνιδι.
Για σκεψου αυριο να γινει κανα μπραφ με την Τουρκιά...
Δηλαδη, οι ελληνοφωνες μαζες δεν θα βγαινουν στους δρομους με το οπλο στο χερι, για να αντιμετωπισουν τον εισβολεα [λαθραιο ή όχι].
Θα βγαινουν με τα προφυλακτικά και μια κουβέρτα στην πλατη, για το ανάσκελο! 

Και καθομαι τωρα εγω και συλλογιεμαι.
Χρειαζονταν τελικα ο οποιοσδηποτε φιλης και η οποιαδηποτε ρεπουση, για να ψησει τους ελληνοφωνους, οτι δεν μας αξιζει να ζουμε σε ενα ελευθερο εθνος/κρατος αλλα το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι να αποδεχτουμε την αυτοκρατορια των εβραιοεβρωπέων μασόνων, με καποιον τσιπρανδρεου στην καρεκλα του επάρχου;
Αφού, καθως βλέπεις, έχουμε πειστει και από μονοι μας...

Και να σου πω και κατι ακομα;
Την ιστορια μας την εχουνε παραποιησει και την εχουνε ποδοπατησει, πολυ προτου πλακωσουνε οι φιληδορεπουσηδες στην εξουσια.
Όταν παραδειγματος χαριν παρελαυνει ο Βουλγαρος βαστωντας την ελληνικη σημαια την 28η Οκτωβριου και αντιστοιχα ο μουσουλμανος την 25η Μαρτιου - τοτε τι περιμενεις;
Να ξερουνε οι ελληνοαλβανοσποροι τι σημαινουν αυτες οι επετειοι για τη συλλογικη μας μνημη;

Εδω εχουνε ψησει τους μπασταρδελληνες ότι η μονη κατοχη που γνωρισε η χωρα μας, ηταν η ναζιστικη [ουτε καν Γερμανικη] κατοχη του σαραντα.
Για τα 400 χρονια σκλαβιας στο μογγολοϊσλαμ και για τις αεναες συγκρουσεις της Δυσης εναντιον της Ανατολής [απο τον Μαραθωνα ισαμε τη Βιεννη] δεν βγανουνε κιχ.
Αν βγεις και ρωτηξεις στο δρομο δεκα μαθητες λυκειου, ποιοι ειναι οι εχθροι των Ελληνων, οι εκατονδέκα θα σου απαντησουν: "οι φασιστες!"
Ασε που ειναι ικανοι να σου πεταξουνε οτι, δεν εφταιγαν οι τουρκοι για την Τουρκοκρατια αλλα ο φασισμος [καπως ετσι το ειχε φερει ο ανεκδιηγητος Φιλης, στην εγκυκλιο του για την προηγουμενη 25η Μαρτιου!] 

Κι οταν ενας λαος αγνοει ποια εθνη ησαν οι καταχτητες του και ποιες φυλες ησαν οι ορκισμενοι οχτροι του, τοτε πολυ ευκολα πειθεται οτι δεν υπαρχουν ουτε εθνη, ουτε φυλες αλλα μονον ταξικοι αντιπαλοι!
Ποιος;
Ο Μωχαμετης ο πορθητης, ταξικος αντιπαλος του Κωνσταντινου του Παλαιολογου!
Αφεριμ, εφεντι Φιλη μ' 

Λοιπον;
Τι περιμενεις απο δαυτους;
Η ελευθερια κυρια μου, ειναι το προϊον του Αιματος και της Γνωσης. Γι αυτο και πριν απο την εθνικοαπελευθερωτικη μας επανασταση [που απαγορευεται σημερα να την ονομασεις "εθνικοαπαλευθερωτικη" αλλα μονο ταξικη!] προηγηθηκαν ο Αδαμαντιος Κοραης, η σχολη των Ζωσιμαδων και το κρυφο σχολειο.
Τετοια τουβλα ομως σαν αυτα που παραγουν σημερις οι ελληνοφωνοι συντροφοδιδασκαλαίοι, δεν ειναι ικανα να ξεχωρισουν την Πίστη, από τη στύση. Όχι να εξεγερθουν κατά των διεθνων εβραιεβρωμηχανισμων, που κατεβασανε τα μεροκαματα τους σε ενα σουβλακι με μονή [κι αυτό με καλαμακι κοτοπουλο, για να μην ενοχλουνται τα ταξικα αδερφια τους, του ισλαμ!]
Εν ολιγοις κυρια μου, χεσε ψηλα κι αγναντευε.
Αυτες οι ελληνοφωνες μαζες [που κατα 40% πλεον, ειναι μπασταρδεμενες με αλαβανοουκρανοκογκολεζικο αιμα] δεν χρειαζονται ουτε καν τους ροζ συννοριτες για να τες βανουν στην σειρα για το σφαγειο των εθνων.
Εχουν βανει κατου τα κεφαλια και οδευουν απο μονες τους.
Με τις σελφις να πεφτουν βροχη...

Καρα σεβντα κι απανω τουρλα, τζιέρι μ' 

Θελω να μου προσεξετε την κυριουλα με το ασπρο μαλλι, που αναμενει τον τουρκαλά ντελικανή...
Μωρε καλα το ελεγε η Θεοπουλα...
Ξεχνιεται η καυλα;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου