Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Η έκρηξη στο μεταναστευτικό στρώνει το χαλί για τους ισλαμοφασίστες του Ερντογάν


Όπως ακριβώς το περιμέναμε και το είχαμε προβλέψει. Θα είχαμε θύματα στους καταυλισμούς των μεταναστών, γράφαμε προ ολίγων ημερών και η χθεσινή νύκτα απέδειξε ότι ήταν απλά το χρονικό μιας προαναγγελθείσας τραγωδίας.

Γυναίκες και παιδιά νεκροί, πολύ τραυματίες, διαλυμένη η κατασκήνωση στη Μόρια και πλέον έχουμε φτάσει στο μη περαιτέρω. Δυστύχημα, έκρηξη χωρίς αιτία, προβοκάτσια; Όποια κι αν είναι η αιτία των χθεσινών γεγονότων είναι φανερό ότι η διαχείριση του μεταναστευτικού είναι εκτός ελέγχου.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία απειλεί ότι θα ρίξει χιλιάδες πρόσφυγες στην Ευρώπη ως αντίποινα για την απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να παγώσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Ήδη τις τελευταίες ημέρες μπαίνουν στην Ελλάδα 300 με 400 μετανάστες ημερησίως και πρόκειται για ένα μήνυμα που στέλνουν οι Τούρκοι και σε εμάς και σε όλη την Ευρώπη. Ο θάνατος των μεταναστών ουσιαστικά κάνει ακόμη χειρότερη την κατάσταση για την Ελλάδα. Εκφράζονται φόβοι για εκτεταμένα επεισόδια που στήνουν είτε μετανάστες είτε ακροδεξιοί οι οποίοι εκμεταλλεύονται το χάος στα νησιά για να ενισχύσουν την παρουσία τους. Δεν είναι τυχαίο ότι σε κάθε παρουσία της Χρυσής Αυγής δημιουργούνται επεισόδια ενώ γίνονται καταγγελίες ακόμη και για επιθέσεις προς τους μετανάστες στους οποίους πετούν πέτρες και ξύλα με στόχο να εξεγερθούν. Κι όπως καταλαβαίνουμε στα hot spots δεν είναι μόνον οικογενειάρχες αλλά και αποβράσματα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σκοτώσουν, να χτυπήσουν, να κάψουν.

Δυστυχώς ο καλύτερος χορηγός για τους ακραίους αποδείχθηκε η κυβέρνηση και πλέον δεν «μαζεύεται» η κατάσταση. Είναι εκτός ελέγχου και θα γίνει ακόμη χειρότερη. Το νερό στο μύλο των ακροδεξιών, των Τούρκων και των αποβρασμάτων που βρίσκονται μεταξύ των μεταναστών το έριξε η κυβέρνηση. Από την αλήστου μνήμης κυρά Τασία με τους λιασμένους τουρίστες μέχρι την παντελή διαχειριστική ανικανότητα του Μουζάλα που λειτουργεί όχι ως κράτος αλλά ως ΜΚΟ. Τώρα, ποιος θα πληρώσει για τους νεκρούς; Ποιος θα πληρώσει για τους τραυματίες, τα επεισόδια, τις καταστροφές;

Πολύ φοβούμαστε ότι τα χθεσινά επεισόδια μπορεί να γίνουν η αφορμή για ευρύτερες δραματικές συνέπειες για την Ελλάδα που συνδέονται και με τα εθνικά θέματα. Όπως έχουμε γράψει, οι Τούρκοι ενδιαφέρονται για ένα «θερμό» επεισόδιο, κυρίως στη Θράκη από την οποία θα μπορούσε να ξεκινήσει το «ξήλωμα» της Συνθήκης της Λωζάνης προκειμένου να δημιουργηθούν τα σύνορα της καρδιάς του Ταγίπ. Η έκρηξη στο μεταναστευτικό εκτός από το ότι αποστερεί τεράστια κεφάλαια και προσοχή από τις ελληνικές αρχές, στρώνει το χαλί και για ευρύτερη μουσουλμανική έκρηξη στην Ελλάδα. Δεν είναι λίγοι οι προβοκάτορες ισλαμοφασίστες του Ερντογάν που ζουν και βασιλεύουν στη χώρα μας. Μακάρι να διαψευστούμε, όμως φαίνεται ότι πρόκειται περί οργανωμένου σχεδίου.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου