Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Ο "παράδεισος" του "πολυπολιτισμού"…


Κοιτάξτε προσεκτικά το παρακάτω βίντεο. Πού αλήθεια νομίζετε ότι έχει τραβηχτεί; Άραγε σε κάποια παραγκούπολη της κεντρικής Αφρικής όπου συνήθως μαίνονται αιματηρές συγκρούσεις αλληλοεξοντώσεως φυλάρχων, σε βραζιλιάνικη φαβέλα όπου αλληλοεκκαθαρίζονται συμμορίες ναρκωτεμπόρων ή μήπως σε συνοικία κάποιας σπαρασσομένης από συνεχείς εμφυλίους πολέμους μεσανατολικής χώρας; Όχι, δεν πρόκειται για τίποτε από τα παραπάνω. Το βίντεο έχει τραβηχτεί τις πρωινές ώρες της περασμένης Τετάρτης στο κέντρο των …Παρισίων, στην καρδιά της Ευρώπης! Πρόκειται για συγκρούσεις συμμοριών τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων, που έχουν οργανωθεί σε μεγάλες ομάδες, εξοπλισμένες με καδρόνια, μαχαίρια και άλλα όπλα και οι οποίες συγκρούονται στους κεντρικούς δρόμους της γαλλικής πρωτευούσης, επιτιθέμενες σε όποιον πλησιάζει στην περιοχή αλλά και εφορμούσες σε γύρω περιοχές. Οι σκληρές συμπλοκές και οι άγριοι ξυλοδαρμοί βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη…

Πώς κατήντησε λοιπόν το Παρίσι! Πώς κατήντησε η Ευρώπη!


Οι ορδές των αφηνιασμένων αυτών λαθροεποίκων, μένουν σε σκηνές στη μέση του δρόμου, συγκεντρώνουν πολεμοφόδια και, φορώντας κουκούλες ή σκούφους στα κεφάλια, έχουν μετατρέψει ολόκληρες περιοχές σε επικίνδυνα γκέτο, διαλύοντας τα πάντα στο πέρασμά τους. Πρόκειται για εικόνες οι οποίες αποτυπώνουν την ζοφερή πραγματικότητα του «πολυπολιτισμού» που τόσο πασχίζουν να επιβάλλουν σ’ όλη την Ευρώπη (εσχάτως, με ταχείς ρυθμούς, και στην Ελλάδα) οι σάπιοι κυβερνώντες “φιλελέφτ” εθνομηδενιστές.

Παρόμοιες αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ αντιμαχομένων φύλων (που από μόνες τους καταρρίπτουν εκκωφαντικώς τις φαντασιώσεις περί “πολυπολιτισμού”, έλαβαν χώρα και στα ερείπια του καταυλισμού στο Καλαί  (δείτε εδώ).
Παρόμοιες διαφυλετικές και διεθνοτικές συγκρούσεις συμβαίνουν, ωστόσο, σχεδόν καθημερινώς, και στα εν Ελλάδι hot-spots, οι οποίες αποκαλύπτονται παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες της κυβερνήσεως και των μ.μ.ε. να αποκρύψουν ή να υποβαθμίσουν τα γεγονότα!


Οι αφρο-ασιάτες λαθροέποικοι δεν περιορίζονται βέβαια σε ενέργειες που αφορούν στην μεταξύ τους αλληλλοεξόντωση, παρά στρέφονται και εναντίον του ντόπιου πληθυσμού. Τα περιστατικά είναι καθημερινά, ασχέτως αν εντέχνως αποσιωπώνται από τα Μ.Μ.Ε., όπως συνέβη με την παρακάτω συγκλονιστική είδηση (δείτε εδώ), η οποία (καθόλου τυχαίως…) αποσιωπήθηκε πλήρως από τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων (!):
«Επίθεση από πέντε άγνωστους άντρες που την ακινητοποίησαν κλείνοντάς της το στόμα και άρχισαν να την σέρνουν από τα μαλλιά σε ένα στενό κοντά στο σπίτι της με σκοπό να τη ληστέψουν και να την βιάσουν, κατήγγειλε ότι δέχθηκε μια 23χρονη στρατιωτικός που υπηρετεί στη Σάμο! Όπως είπε, κατάφερε να ελευθερώσει το στόμα της και να καλέσει σε βοήθεια, αλλά κανείς δεν άκουσε τις εκκλήσεις της και σώθηκε χάρη σε έναν διερχόμενο οδηγό που είδε τι συνέβαινε και καταδίωξε τους δράστες. Εκείνοι, όμως, κατάφεραν να εξαφανιστούν τρέχοντας. Η 23χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Σάμου τραυματισμένη σε όλο της το σώμα και σε κατάσταση σοκ. Μετά την καταγγελία της, η τοπική Ασφάλεια ξεκίνησε έρευνες για να εντοπίσει τους δράστες, αλλά παραμένει άγνωστο αν είναι Έλληνες ή μετανάστες, όπως υποστήριξε το θύμα.»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου