Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Κυριάκο, φυλάξου... Αγνοείται η τύχη του ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα


Ένα «σημάδι ζωής» του ηγέτη της αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα, Leopoldo Lopez, αναζητά η σύζυγός του, Lilian Tintori, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε σε δημοσιογράφους στο Καράκας.

«Δεν γνωρίζουμε τίποτα για τον Leopoldo», ανέφερε δίνοντας τελεσίγραφο στις αρμόδιες Αρχές και στον πρόεδρο Maduro, στους οποίους καταλογίζει ευθύνες, να γνωστοποιήσουν κάποια είδηση για τον Lopez μέχρι τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας).

«Είναι πάνω από 120 ώρες που έχουν περάσει χωρίς κάποια πληροφόρηση. Δεν μου επέτρεψαν να τον δω, δεν επέτρεψαν την είσοδο στα παιδιά μας, στους δικηγόρους, είμαστε απομονωμένοι», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Καράκας.

Σύμφωνα με την ίδια, η τύχη του άντρα της αγνοείται από το περασμένο Σάββατο, οπότε θέλησε να τον επισκεφτεί στη φυλακή με τα παιδιά τους, αλλά δεν τους επέτρεψαν την είσοδο οι Αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο 45χρονος ηγέτης του κόμματος «Λαϊκή Θέληση» δικάστηκε το 2014 ως υπεύθυνος για ταραχές σε φοιτητικές διαδηλώσεις στο Καράκας, στις οποίες έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα και δεκάδες άλλα τραυματίστηκαν.

liberal

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου