Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016

Αλέξη, η νέα κυβέρνηση να… χωράει σε ελικόπτερο!

Το γεγονός ότι ο Τσίπρας του 2016, κάνει ότι έκανε ο Παπανδρέου το 1986, για να παραμυθιάσει τον Έλληνα, αποδεικνύει για πόσο ηλιθίους μας περνάνε αυτοί που κυβερνούν τον τόπο. Όποιος πιστεύει ότι αλλάζοντας τον Φίλη με τον Κατρούγκαλο και τον Κατρούγκαλο με τον Φίλη, θα σωθεί η Ελλάδα δικαιώνει τον Τσίπρα για την επιλογή του, να ποντάρει στην ηλιθιότητα.

Όταν σε όσα έχεις υποσχεθεί προεκλογικά έχεις τηρήσει μόνο τη… γραβάτα, όποιον και αν βάλεις στην κυβέρνηση, απλά θα συνεχίσει το έργο σου: Να πουλάς παραμύθι στους Έλληνες που σε εμπιστεύτηκαν και πίστεψαν ότι θα σκίσεις το μνημόνιο, θα καταργήσεις τον ΕΝΦΙΑ και πως υπάρχει Άη Βασίλης.

Κανένας ανασχηματισμός δεν θα αλλάξει την άποψη του κόσμου ότι οι τύποι που κυβερνούν είναι ψεύτες. Απλά ψεύτες.

Είναι οι εκτελεστές του πιο βρώμικου σχεδίου στην Ιστορία του τόπου και πρωταγωνιστές στο απόλυτο ξεπούλημα μιας χώρας που σε πείσμα των καιρών κάποιοι επιμένουν να τη λένε Ελλάδα. Και να νιώθουν περήφανοι γι’αυτό. Να μένουν και να επιμένουν. 

Το μόνο που πρέπει να σκεφτούν ο Τσίπρας και ο Καμμένος για το νέο κυβερνητικό σχήμα είναι το… βάρος. Όχι το ειδικό. Το κανονικό. Τα κιλά. Να είναι ελαφριά τα παιδιά που θα μπουν στην κυβέρνηση για να σηκωθεί το… ελικόπτερο! Ο κόσμος δεν παραμυθιάζεται πια. Ούτε από ανασχηματισμούς, ούτε από κούφιες υποσχέσεις. Φοβού τον Έλληνα… Πόσο μάλλον δε τον Έλληνα που δεν έχει να χάσει πια τίποτα… Ούτε καν τις αλυσίδες του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου