Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2017

Ο αντίλογος για τον εξισλαμισμό της Ελλάδας έχει αφεθεί μόνο στην ΧΑ...

Αλλοιώνουν και τον πληθυσμό και φυσικά αλλάζουν και το εκλογικό σώμα με τον νόμο περί ιθαγένειας. 

Μία πουλημένη Βουλή, που παριστάνει την δήθεν προοδευτικιά, αλλά είναι βαθιά ανιστόρητη, ανθελληνική και αντιευρωπαϊκή συναινεί στον εξισλαμισμό της Ελλάδας. Γιατί φυσικά αυτός ο νόμος αφορά κυρίως όλους αυτούς τους μουσουλμανικούς ... πληθυσμούς που έχουν εισβάλει στην χώρα. 

Τον αντίλογο τον έχουν αφήσει όλοι στην Χρυσή Αυγή, γιατί βολεύει αφάνταστα όσοι αντιδρούν, να βρίσκονται αυτόματα υπόλογοι ως ναζί και ακροδεξιοί. Εξ ου και η απαράδεκτη στάση της ΝΔ να ψηφίσει "παρών". Ο ορισμός αυτού που αποκαλούμε "κότα". Και αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν, όταν δεν έχουν το θάρρος να πούνε ένα ΟΧΙ στον Σύριζα και στο νομοσχέδιο του αφελληνισμού.

Η ιστορία δεν δίδαξε φαίνεται τίποτα όσον αφορά την συνύπαρξη του Ελληνισμού με το μουσουλμανικό στοιχείο από τα βάθη της Ανατολής. Ξεχάσανε γρήγορα την Μικρασιατική καταστροφή και την Κύπρο. Θέλουν φαίνεται να δουν την Τουρκική σημαία χαραγμένη πάνω στην Πάρνηθα, μιναρέδες πάνω στην Ακρόπολη, τις περιουσίες του κόσμου λεηλατημένες και τις θάλασσες μας γεμάτες με το αίμα Ελλήνων που σκότωσαν οι όχι και τόσο καλά "ενταγμένοι" "Ελληνες ιθαγενείς". 

Αυτοί που ψήφισαν σεισάχθειες, 13η σύνταξη, αξιοπρέπειες και κουραφέξαλα απλά πυροβόλησαν την χώρα στο δόξα πατρί. 

Αυτό να το θυμούνται.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου