Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Ο σύριζα είναι η ίδια η αριστερά... Τελεία και παύλα!

Η Αριστερά, την οποία γνώρισε η Ελλάδα, δεν έδωσε κανένα αγώνα για την Πατρίδα και τον λαό της. Αντίθετα, ήταν εκείνη που αιματοκύλησε τη φυλή μας κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου 1946-1949 κατακρεουργώντας πατεράδες και βιάζοντας μανάδες μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, στα οποία ασκούσε άγριο παιδομάζωμα. Συνεργάστηκε άριστα με τους Βούλγαρους για την εκχώρηση της ''ανεξάρτητης'' Μακεδονίας, απεργαζόταν τη μετατροπή της χώρας σε σταλινικό προτεκτοράτο, ενώ κατά τη Μικρασιατική καταστροφή καλούσε τους στρατιώτες μας σε λιποταξία και προδοσία, ενισχύοντας τον Τούρκο εχθρό.

Μετά τη μεταπολίτευση καταλάμβανε τα Πανεπιστήμια, χρησιμοποιώντας τα ως ορμητήριο βίας και ανομίας και στηρίζοντας μετά μανίας τον ''παρακρατικό'' και ντροπιαστικό θεσμό του ασύλου. 

Αντιστρατεύθηκε την αξιολόγηση, την αριστεία και την πρόοδο. Στάθηκε τροχοπέδη στον εκσυγχρονισμό του Δημοσίου προωθώντας τον ανεξέλεγκτο διορισμό, τη μονιμοποίηση συμβασιούχων, συντηρούσε το ρουσφέτι και το πελατειακό κράτος και μετατράπηκε σε υστερική φωνή των πιο παράλογων συνδικαλιστικών απαιτήσεων. 

Υπήρξε πάντοτε υποκινητής της τρομοκρατικής βίας, ένθερμος οπαδός των αντεξουσιαστών και αρωγός στη δημιουργία γκέτο εγκληματικότητας στα Εξάρχεια, προκαλώντας αβεβαιότητα και ανασφάλεια στους φιλήσυχους πολίτες και τους νοικοκυραίους, τους οποίους πάντα ζηλοφθονούσε. 

Προσκαλούσε εσκεμμένα τους λαθρομετανάστες να εγκατασταθούν στο έδαφός μας και να αναμειχθούν με τον γηγενή πληθυσμό, ως πρόταση δήθεν καταπολέμησης της υπογεννητικότητας, ώστε να αφελληνίσουν τη χώρα, ενώ ζητούσε μονίμως την κατάργηση των συνόρων και στιγμάτιζε ως ρατσιστές και ναζί αυτούς που τολμούσαν έστω να καταθέσουν μία σκέψη διαφορετική.

Έδιωχνε συστηματικά τις ιδιωτικές επενδύσεις, εχθρευόταν την επιχειρηματικότητα, την ατομική πρωτοβουλία και υποστήριζε ό,τι πιο κρατικιστικό, αντιπαραγωγικό και αντι-ιδιωτικό μπορούσε να εμποδίσει τη μετάβαση σε ένα μικρό, ευέλικτο και εύστοχα παρεμβατικό κράτος, το οποίο θα άφηνε την ελεύθερη οικονομία να παραγάγει πλούτο για τους Έλληνες αυτοαπασχολούμενους, καταστηματάρχες και ελεύθερους επαγγελματίες. 

Ως πάντα διεθνιστική πολεμούσε διαχρονικά την πίστη την πατρώα και την Εκκλησία-Μάνα, κατηγορώντας τη για σκοταδισμό και αναχρονισμό, το ποίμνιο και το μάθημα των ''Θρησκευτικών'', απαρνούταν την ύπαρξη του Έθνους, το οποίο θεωρούσε τεχνητή και φαντασιακή οντότητα και χαρακτήριζε φασιστικούς θεσμούς τον Στρατό, την Αστυνομία, τις Ένοπλες Δυνάμεις. Αυτά έκανε και αυτά συνεχίζει να κάνει η Αριστερά. Πάντα μειοδοτική, ανθελληνική και αντιχριστιανική έγινε αιτία των χειρίστων δεινών για Λαό μας και την ελευθερία του. 

Οι πρόσφατες δηλώσεις των βουλευτών της ΝΔ, με τις οποίες καθαγιάζουν την Αριστερά και επιχειρούν να της χαρίσουν μία ιδεατή εικόνα καλοκάγαθης και φιλάνθρωπης ιδεολογίας, δωρισμένης από το Θεό, η οποία έχει δήθεν αδίκως και εσφαλμένα παρεξηγηθεί, συσχετιστεί και ταυτιστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, μας βρίσκει σφόδρα αντίθετους. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός της πιο ολοκληρωτικής, σταλινικής και κομμουνιστογενούς Αριστεράς. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ίδια η Αριστερά. Τελεία και παύλα. 

Παρότι αυτά είναι δύσκολα να κατανοηθούν από την κεντροαριστερή ελίτ ηγεσία του κ. Μητσοτάκη που εκμεταλλεύεται στυγνά τη συντριπτική πλειοψηφία των ψηφοφόρων της, που ανήκουν στην Πατριωτική Δεξιά, εμείς δεν είμαστε γιαλατζί Δεξιοί, βολεμένα κομματόσκυλα και γλείφτες εν δυνάμει κυβερνώντων. Εμείς υπηρετούμε τις Ιδέες μας και μόνο, τη Συντηρητική Δεξιά! Και είμαστε υπερήφανοι γι' αυτό!

~Για τον Θεό και την Πατρίδα! ~

Νεολαία Εθνικής Δράσης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου