Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

Τα σκουπίδια βρίσκονται στην κυβέρνηση

Η πρώην Νεοδημοκράτισα και μέλος γνωστής οικογένειας βασιλοφρόνων, νυν Υπουργός Τουρισμού και σύμμαχος της Αριστερής κυβέρνησης… κοινωνικής σωτηρίας, έκανε την δήλωση των ημερών. «Ο κόσμος δεν τρώει πλέον από τα σκουπίδια!»

Λίγες μέρες μετά τις ανακοινώσεις τις ΕΛΣΤΑΤ που επισημοποίησαν την διετή αριστερή ύφεση και την διατήρηση της ανεργίας στα ύψη που ανάγκασε χιλιάδες νέους μας στην μετανάστευση.

Σε ένα διάστημα που οι απανωτές φορολογικές επιβαρύνσεις και οι νέες εισοδηματικές περικοπές βυθίζουν το 33% των Ελλήνων σε οικονομική κατάσταση που τους θέτει κάτω από το όριο της φτώχειας.

Η έπαρση της εξουσίας δεν επιτρέπει στα κυβερνητικά στελέχη να διατηρήσουν χαμηλούς τόνους, να σκύψουν το κεφάλι μπρος στις συνέπειες της πολιτικής τους και να εργαστούν ώστε να βελτιώσουν ό,τι μπορούν. Αναλώνονται σε τέτοιες δηλώσεις που εξοργίζουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Αλλά τι να περιμένεις από πορφυρογέννητους τιμητές του λαού κι από επαγγελματίες επαναστάτες που έχουν δεκαετίες να περπατήσουν σε μια λαϊκή γειτονιά.

Αν το επιθυμούν να τους πάμε μια βόλτα στις λαϊκές αγορές όπου συμπολίτες μας συρρέουν στο τέλος του ωραρίου λειτουργίας των για να πάρουν ότι περισσεύει σε μισή τιμή ή ακόμη και να μαζέψουν τα πεταμένα στο δρόμο προϊόντα. Επίσης να κάνουμε ένα πέρασμα από πλατείες και πάρκα για να δούμε τους άστεγους που πληθαίνουν και ζητιανεύουν μια μπουκιά ψωμί από τους περαστικούς.

Τελικά τα σκουπίδια βρίσκονται στην κυβέρνηση!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου