Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018

Ένας ώριμος και λογικός λαός διώχνει τους... καταληψίες της ζωής του!

Είμαστε μια χώρα που χρωστάει σχεδόν δύο φορές το ΑΕΠ της. Και δυστυχώς με τους σημερινούς ιδεοληπτικούς τύπους που κυβερνούν, δεν υπάρχουν ευοίωνες προοπτικές. Οι άνθρωποι δεν θέλουν δουλειές γιατί όταν υπάρχουν δουλειές, δεν μπορεί να υπάρχει Αριστερά! Θέλουν φτώχεια και επιδόματα. Εξαθλίωση και μιζέρια. Σε κανένα μέρος του δυτικού κόσμου δεν υπάρχει αριστερό κόμμα το οποίο να βρίσκεται στο προσκήνιο φέρνοντας ευημερία. Αυτό δεν το κατάλαβαν οι συμπολίτες μας το 2015 και τώρα θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι για πολλές δεκαετίες θα είμαστε αιχμάλωτοι του ανισόρροπου λαϊκισμού των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της ανόητης... περήφανης διαπραγμάτευσης!

Παρατηρώντας το θράσος των σημερινών μελών μιας... μη κυβερνητικής οργάνωσης που δεν έχει ηθικούς φραγμούς, μπέσα και τσίπα, το βλέμμα μας στρέφεται σε όλους αυτούς που πίστεψαν τα τερατώδη ψέματα τους. Αναρωτιόμαστε πόσο εύκολα την πάτησαν πιστεύοντας τους μεγαλύτερους απατεώνες που πέρασαν στη σύγχρονη ιστορία της χώρας. Λες και οι προηγούμενοι ήθελαν να υπάρχει ΕΝΦΙΑ, να περικόπτονται συντάξεις, να μην υπάρχουν μισθοί διπλάσιοι και τριπλάσιοι με αυτούς που είναι σήμερα. Λες και οι προηγούμενοι δεν ήθελαν να υπάρχει ισχυρό σύστημα υγείας και παιδεία.

Δυστυχώς, με έντεχνο τρόπο τα μέλη αυτής της συμμορίας και οι περιφερειακοί παίκτες τους (τα trolls του Διαδικτύου, οι πληρωμένες πένες και άλλοι...) διέφθειραν και εκμαύλισαν τον ελληνικό λαό. Τον έπιασαν... κώτσο! Έπεισαν έναν ικανό αριθμό ψηφοφόρων ότι δεν θα πληρώνουν τα δάνεια τους, δεν θα πληρώσουν ΕΝΦΙΑ και διόδια, θα έχουν κατώτατο μισθό 751 ευρώ, αφορολόγητο όριο στα 12.000 ευρώ, ότι δεν θα γίνουν ιδιωτικοποιήσεις ώστε να μην ξεπουληθούμε στους... κακούς ξένους. Αυτούς που μας δάνεισαν εκατοντάδες δισεκατομμύρια για να μη γίνουμε Βενεζουέλα. Σ΄ αυτούς που οι Τσίπρας-Καμμένος παρέδωσαν ολόκληρη την κρατική περιουσία για 99 χρόνια και μάλιστα απαξιωμένη!

Ο ελληνικός λαός πίστεψε τα μεγαλύτερα λαμόγια της ιστορίας. Τους υποστηρικτές αναρχικών και τρομοκρατών. Και ήρθαν προκαλώντας μέσα σε λίγους μήνες μια μακροπρόθεσμη ζημία που ξεπερνά τα 400 δισ. ευρώ. Έχουμε γράψει ουκ ολίγες φορές από δω πώς αναλύεται ο λογαριασμός. Οι πιο... έξυπνοι συμπολίτες μας πίστεψαν αυτούς που έκαιγαν, που είχαν βαφτίσει την ανωμαλία και τη χυδαιότητα ως προοδευτική ιδεολογία και στοχοποιούσαν ως φασίστες τους φυσιολογικούς ανθρώπους. Δυστυχώς όμως, το λάθος της κάλπης θα το πληρώνουν (και θα το πληρώνουμε) για δεκαετίες. Οι υπάρχουσες τρεις γενιές και οι επόμενες δύο-τρεις που ακολουθούν. Ένα ανώριμο και ανόητο τμήμα του εκλογικού σώματος χωρίς να γνωρίζει στοιχειώδη οικονομικά πείστηκε από τους απατεώνες του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ ότι το κράτος-πατερούλης θα εξακολουθήσει να υπάρχει και ότι για όλα τα δεινά φταίνε οι τραπεζίτες, οι σιωνιστές και τα... ούφο! Μάλιστα, μίλησαν για... περηφάνια εκτός ευρωνομίσματος και μας παρουσίασαν σαν χώρα-πρότυπο τη Βενεζουέλα! Αυτά πάσαραν ως σανό και τώρα βλέπετε πόσο κοστίζει το σανό που σας τάισαν...

Το χειρότερο απ΄ όλα είναι ότι ο ελληνικός λαός με το... αλάνθαστο κριτήριο του και τον μοναδικό τρόπο "τιμωρίας" των... κακών πολιτικών, τελικώς αυτοτιμωρήθηκε. Πίστεψε σε μια συμμορία που εν πολλοίς ήταν κατ΄ εικόνα και καθ΄ ομοίωσιν του. Μιλάμε για ένα τσούρμο αμόρφωτων απολίτιστων, άσχετων, αγενών, άχρηστων, τεμπέληδων και κατ΄ επάγγελμα ψευτών. Φτάνει να δει κάποιος το βιογραφικό του τύπου που υποδύεται τον πρωθυπουργό μιας δυτικής χώρας και θα καταλάβει πολλά. Από τις σπουδές του, τις... περγαμηνές του. Κυρίως δε, θα καταλάβει πώς τέτοιοι αριβίστες αρπάζουν την εξουσία για να βολέψουν γυναίκες, αδέλφια, φίλους, μπαχαλάκηδες και άλλους. Και να κάνουν ρυθμίσεις αποπληρωμής δανείων έως τον... 22ο αιώνα! Α, ρε ανόητε Έλληνα τι έκανες ψηφίζοντας αυτούς τους... καταληψίες! Για να εξιλεωθείς εν μέρει, πρέπει να τους... μαυρίσεις στην κάλπη στις επόμενες εκλογές. Πρέπει να εξαφανίσεις τους καταληψίες της ζωής σου, αν θέλεις να δεις χαΐρι. Βέβαια, το κόστος είναι τεράστιο. Στο χέρι σου είναι να περιοριστεί η ζημιά των εκατοντάδων δισεκατομμυρίων που φόρτωσαν σε σένα και τους απογόνους σου...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου