Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Πάνος... Ο άνθρωπος που κατα-ξεφτίλισε την αριστερά!

Αυτό που δεν κατάφεραν τα δύο μεγαλύτερα συλλαλητήρια της μεταπολιτευτικής ινδογρεκίας στο Μακεδονικό θέμα, το κατάφερε μοναχός του ο Πάνος. 
Μπράβο και ξανά-μανά, χίλια μπράβο.
Κι αν επρόκειτο να ψηφίσουμε για το ποιος ελληνόφωνος πολιτικός αξίζει να βγει "μίστερ ξεβράκωμα της αριστεράς" θα ήμουν θανατικός ψηφοφόρος του. 

Βλέπετε ο Κύριος Πάνος Καμένος διαθέτει ένα πλεονέκτημα που μάλλον δεν το διαθέτουν οι περισσότεροι συντηρητικοί πολιτικοί. Σκέφτεται ως αριστερός, ελίσσεται ως αριστερός, μηνύει ως αριστερός, προδίδει ως αριστερός, δεν πιστεύει πουθενά και σε τίποτα, επίσης ως αριστερός και το κυριότερο - κοροϊδεύει τους πάντες, παντού και πάντα, ακριβώς ως αριστερός.

Γι αυτό λοιπόν μπορεί να δουλεύει τους αριστερούς, κατά συρροήν και κατ' εξακολούθησιν.

Διότι όντας ίδιος με δαύτους, γνωρίζει πολύ καλά ότι, προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία, είναι ικανοί να δεχτούν τον μέγιστο βαθμό γελοιοποίησης, κοροϊδίας και εξευτελισμού.

Και φροντίζει να τους τα προσφέρει απλόχερα. Διατηρώντας φυσικά την καρέκλα του, όπως και ο έτερος καππαδόκης, ο πολιτικός συνεταίρος του, ο συντροφοκύριος Τσιπρουλίνος. Το μεγάλο αστέρι των κόκκινων πολιτικών συμμοριών, που κατάφερε μέσα σε 4 μόλις χρόνια να καταξεφτιλίσει ότι ιερό και όσιο διέθετε η αριστερά.

Μπράβο λοιπόν, και πάλι μπράβο και ζήτω του, του νεοσύντροφου Πάνου. Κι αν τα καταφέρει να ξωπετάξει από τη καρέκλα του και κανέναν Πολάκη, όπως ξωπέταξε τον Φίλη και τον Κοτζιά, θα του στείλω δώρο στη γιορτή του, ένα εγχειρίδιο θεωρίας των πιθανοτήτων για το πως να κερδίζει στη ρουλέτα....

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου