Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2019

Δε θα υπάρξει ούτε βελούδινο ούτε μεταξωτό διαζύγιο. Η συγκατοίκηση συνεχίζεται!

Δεν πρόκειται να φύγει ο «ακόμα και νεκρός» ο κύριος με τα τέσσερα. Θα διαφοροποιήσει τη στάση του μέσα στη συγκατοίκηση ενώ μέσα τους θα μισούν ο ένας τον άλλον, γιατί βασίζεται η σχέση απ' την αρχή στον εκβιασμό. Παίζουν κακόγουστο θέατρο. Μας υποτιμούν ακόμα για μια φορά. Είναι για το συμφέρον τους σύμφωνα με τους συμβούλους τους. Ο «ακόμα και νεκρός» κάνει τον πρωταγωνιστή των εξελίξεων, οπότε κερδίζει μερικές ψήφους αφού δεν ενέδωσε (υποτίθεται).  Ο Τσίπρας δείχνει τη δύναμή του ότι δεν τον έχει ανάγκη, οπότε πάλι κερδίζει. Ο επίσης αγράμματος, τυχάρπαστος, μηδαμινός καιροσκόπος όπως τον αποκαλούμε απ' το 15 , ο Στ. Θεοδωράκης κάνει τον παράγοντα για το υλικό κέρδος του. 

Διάσπαση προσοχής μας κάνουν και οι γείτονες αλωνίζουν. Επικίνδυνα άτομα με συνεννοήσεις από πίσω μας. Είναι η φιλαρχία τους τόσο αυξημένη και η διπολικότητά τους τόσο φανερή που πρέπει να απορούμε με τους εαυτούς μας που τους ανεχόμαστε ακόμα. Πουλούν τη Μακεδονία ενάντια στη θέληση και στις αξίες του ελληνικού λαού. Μετά απ' αυτό στο άρρωστο μυαλό τους, έχουν υπ όψιν τους να κάνουν τις εκλογές τον Οκτώβριο για να έχει «ξεχαστεί» κάπως αυτό. Πώς; Με τους διορισμούς τους πολλούς. Με τις πολιτογραφήσεις, με τις αποφυλακίσεις, με τις ομάδες κρούσης τους. Γιατί έκανε βόλτες ο αποφυλακισμένος τους αδειούχος μελισσοκόμος στο κέντρο της πρωτεύουσας, εν τυμπάνω και χορώ, με τις ευλογίες τους; Για να φοβίσουν τον κόσμο και να συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει κάτι, δεν μπορεί να μιλήσει δικαίως για κάτι.

Πώς έλεγαν οι παλαιοί γονείς στα μικρά παιδιά; Μη φωνάζετε, γιατί θα φωνάξω τον τάδε κακό της γειτονιάς να σε πάρει. Μετά από συμβουλές από ψυχολόγους της μάζας όχι έντιμους,(τους οποίους εμείς πληρώνουμε) σπέρνουν φόβο, γιατί αυτό μεταφράζεται σε ψήφους φόβου. Υπάρχουν ψήφοι πολλών κατηγοριών. Μέσα σε αυτές που έχουμε αναφέρει είναι και των φόβων και φοβιών. Οι αυτοκτονίες και οι θάνατοι απτα μαγγάλια έχουν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο, άνθρωποι πέφτουν απτήν Ακρόπολη και εμείς δεχόμαστε να μας κοροϊδεύουν; Αυτοί που έβγαιναν στις τηλεοράσεις και στους δρόμους για μια αυτοκτονία επί Σαμαρά και κατασυκοφαντούσαν; 

Το δε τους βγαίνει να πάνε μέχρι τον Οκτώβριο, γιατί οικονομικά θα είναι η χώρα και εμείς σε αθλία, χαώδη κατάσταση, είναι για άτομα με αξιοπρέπεια και φιλότιμο. Όχι για τα άτομα που γελούν πάνω στους νεκρούς και θέλουν μόνο φαγοπότια, πρωθυπουργικά αεροσκάφη με λουκούλλεια γεύματα που δεν έπαιρνε κανένας άλλος πρωθυπουργός, πολυτέλεια και εξουσία!

Πρέπει να γίνουμε πιο μαχητικοί και για τη Μακεδονία μας και για να τους διώξουμε ενωρίτερα. Τίποτα δεν είναι τελεσίδικο .Έχουμε μπλέξει σε κυκεώνα, αλλά μπορούμε να βγούμε αν το θέλουμε, αν ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε στην ουσία. Η χώρα μας έχει διαλυθεί. Δεν κάνουμε τίποτα να μαζέψουμε τα κομμάτια του πάζλ;

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου