Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Η γελοιοποίηση του...πράγματος!


Γιατί η Δούρου γελοιοποιείται τόσο πολύ με τα ξυρίσματα;

Η απάντηση είναι για να τη ψηφίσουν τα άτομα που μάλλον δεν στέκουν καλά. Ξέρει ότι έχει αποτύχει σε όλα. Ξέρει ότι πρέπει να τα παρουσιάσει διαφορετικά, γιατί έχει ψυχολογική εξάρτηση με την εξουσία. Μεταφράζεται σε ύλη, σε διορισμούς σε αυταρέσκεια σε ναρκισσισμό. Ξέρει ότι δεν πρόκειται να την ξανα-αποκτήσει, ξέρει ότι δεν γνωρίζει τη δουλειά, ξέρει ότι πρέπει να κοροϊδέψει τον κόσμο για να πάρει μερικές ψήφους.

Θα έκανε τα πάντα γιατί δεν έχει αξιοπρέπεια και επί πλέον έχει αναλγησία όταν δεν πάει να μείνει σπίτι της και να εξιλεωθεί με τόσους νεκρούς. Τώρα ποντάρει στα άτομα τα φυσιολογικο-φοβικά. Τα άτομα τα λογικο-φοβικά. Αυτά τα οποία φοβούνται τη λογική (γιατί δεν την έχουν). Μέσα στο σύμφυρμα που ζούμε προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει ορθολογισμός και εμπειρισμός. (Οι δυο μεγάλες κοσμοθεωρίες-Καντ, Χιουμ-, για τις οποίες οι Έλληνες και Ευρωπαίοι φιλόσοφοι ξόδεψαν πολλή ενέργεια με σκέψη , παρατήρηση, συζητήσεις, πειράματα)

Η Δούρου και η συνομοταξία ρίχνουν τα δίκτυα τους λοιπόν στους πολιτογραφημένους και έτσι εξυπηρετούν και τον σκοπό για τον οποίο ήρθαν. Να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της Ελλάδας. Διορίζουν με τα δικά μας χρήματα όλα τα τσιράκια τους. 

Η θεραπεία είναι Πολιτισμός. Δούρου το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θεραπευτείς και εσύ από την εξάρτηση που έχεις και να εξιλεωθείς με αυτά που έκανες, μέσα στο σπίτι σου πλέον. Άσε τα ξυρίσματα και τις σάχλες, γιατί δείχνει επίσης ότι δεν έχεις επαφή με το περιβάλλον ούτε επίγνωση. Έχεις προκαλέσει καταστροφές.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου