Σάββατο 11 Ιουλίου 2020

«Λευκοί Οίκοι» και «μαγαζιά» με μάνατζμεντ Καμόρας!

Οι αποκαλύψεις για τον βούρκο του ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμού βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. Ο γράφων δεν εκπλήσσεται γιατί εγκαίρως γνωρίζαμε πολλά από αυτά που αποκαλύπτονται.

Κυρίως δε, ας προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για όσα θα έρθουν και θα κάνουν πολλούς να "πέσουν από τα σύννεφα". Γιατί οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πάντα ανταγωνίζονταν για το πόσο γρήγορα θα ξύσουμε τον πάτο και θα πέσουμε στον βούρκο με τα... λύμματα! Την έχουν πολύ άσχημα της ανοησίας τους και της αλαζονείας τους. 

Οι τύποι που προκάλεσαν ζημία στη χώρα άνω των €200 δισ., επέβαλαν κεφαλαιακούς περιορισμούς και "φέσωσαν" τους Έλληνες φορολογούμενους μέσω του εγκλήματος της αχρείαστης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, είχαν βάλει ως στόχο να προκαλέσουν καθολική ζημία σε όλα τα επίπεδα και τις δομές της Πολιτείας και της δημοκρατίας μας. Είναι αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα την περίοδο 2015-2019, η οποία αποτέλεσε την καλύτερη πενταετία της καλύτερης δεκαετίας στην σύγχρονη παγκόσμια οικονομική ιστορία. 

Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ επιχείρησαν να εγκαθιδρύσουν παράλληλο τραπεζικό σύστημα και παρακράτος χρησιμοποιώντας γραφικούς λαϊκοδεξιούς τύπους της... δεκάρας. Προώθησαν οτιδήποτε αντεθνικό γιατί τους ενδιέφερε (και τους ενδιαφέρει) να προκαλέσουν ζημιά στη χώρα. Τους ενοχλεί η λέξη "Ελλάδα". Έκλειναν... δουλειές και λυμαίνονταν το δημόσιο χρήμα. Το κατασπαταλούσαν είτε με νόμιμο είτε με παράνομο τρόπο, αλλά σε κάθε περίπτωση με ανήθικο τρόπο. Έφτιαξαν μια κοινωνία παρασίτων εισάγοντας τις δικές τους αριστερές "αξίες", βασιζόμενοι στις χρεοκοπημένες ιδεολογίες περασμένων δεκαετιών. Έδωσαν άφεση αμαρτιών σε βαρυποινίτες του κοινού ποινικού δικαίου για να σώσουν δικούς τους συντρόφους που αυτοπροσδιορίζονται ως "δημοκράτες", ενώ στην ουσία πρόκειται περιθωριακούς του υποκόσμου. 

Η σημερινή κυβέρνηση πρέπει να βάλει καλά στο μυαλό της, ότι άφεση αμαρτιών στους οδοστρωτήρες της νομιμότητας και της λογικής, δεν πρέπει να δοθεί. Μπορεί να έχει παραγραφεί το έγκλημα του πρώτου εξαμήνου του 2015, όταν Τσίπρας-Καμμένος-Βαρουφάκης έπαιξαν τη χώρα στα ζάρια, αλλά υπάρχει πεδίο δόξης λαμπρό ώστε η Ελληνική Δημοκρατία να στείλει όλους αυτούς τους σφετεριστές της εξουσίας, εκεί που πρέπει. Υποθήκευσαν το μέλλον της χώρας για τουλάχιστον 6 δεκαετίες, συνομιλούσαν με τον υπόκοσμο, αμφισβήτησαν την αριστεία και τους αρίστους γιατί οι ίδιοι έχουν χαμηλό επίπεδο σε όλα. Αυτούς τους τύπους εμπιστεύτηκε ο ελληνικός λαός το 2015 για έναν... διαβολεμένο ΕΝΦΙΑ! Πίστεψαν τα ψέματα τους σαν αφελείς. Πίστεψαν τον... ψευτογιατρό Τσίπρα, ότι θα γιατρέψει πάσαν νόσο και πάσαν... ανωμαλίαν! Λειτούργησαν ως αυτόχειρες και πήραν στον λαιμό τους τη χώρα. Αν δεν πίστευαν στις ανοησίες που τους... σερβίρισαν οι μετέπειτα "μαγαζάτορες" του... Λευκού Οίκου, δεν θα είχαμε χάσει τόσες δεκαετίες από το μέλλον μας μέσα σε μόλις λίγους μήνες το 2015.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα δεν έχει την πολυτέλεια να ξαναζήσει στο μέλλον... συγκινήσεις τύπου ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Ανθρώπους που σου διαλύουν το... μαγαζί, βάζοντας πάνω απ΄ όλα το δικό τους... παραμάγαζο, τους τυλίγεις σε 10 κόλλες χαρτί και τους στέλνεις εκεί που πρέπει. Για παράδειγμα υπάρχει ανοικτό το θέμα της ζημίας που προκλήθηκε στο Δημόσιο από την ανακεφαλαιοποίηση του Νοεμβρίου 2015. Τα κακουργήματα δεν έχουν παραγραφεί. Οι εγκληματίες πρέπει να τιμωρηθούν. Η σκευωρία της NOVARTIS αποτελεί μια βαθιά αντιθεσμική απάτη και τα πολιτικά υποκείμενα που τη διέπραξαν πρέπει να πληρώσουν. Οι εικονικές συναλλαγές και το "μαύρο" χρήμα που πήγαινε και ερχόταν για τη δημιουργία του συριανελικού παραμάγαζου στα Media, πρέπει να πάρουν τον δρόμο της δικαιοσύνης. Οι αρπαχτές με τα εκατοντάδες εκατομμύρια διαφόρων αμφιβόλου αξίας Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων που "πουλούσαν" ευαισθησία για πρόσφυγες και λαθρομετανάστες, πρέπει να φτάσουν στο ακροατήριο. Όλα μέχρι τέλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς... σάλιο.

Αν η σημερινή κυβέρνηση διανοηθεί να κάνει τα στραβά μάτια για τα οικονομικά, θεσμικά και νομικά εγκλήματα των μεγαλύτερων τυχοδιωκτών που πέρασαν από τη διακυβέρνηση της χώρας, τότε θα είναι υπαίτια για τη δημιουργία άλλων μελλοντικών θυλάκων που θα αποτελούν απειλή για τη δημοκρατία και την ευρυθμία της Πολιτείας μας. Και επειδή έχουμε μπροστά μας τη διαχείριση των συνεπειών της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, στην οικονομία, η κυβέρνηση πρέπει να γνωρίζει ότι θα έχει φθορά. Στραβά μάτια σε αυτούς που διέλυσαν τη χώρα δεν μπορούν να κάνουν οι σημερινοί κυβερνώντες γιατί θα τα βρουν μπροστά τους... 

Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής του τόπου είναι κάτι που ουδείς επιθυμεί. Ωστόσο, παράλληλα με την ανασυγκρότηση της χώρας δεν γίνεται να παραβλεφθούν οι τεράστιες ευθύνες μιας σπείρας απατεώνων που μέσα από τον... Λευκό Οίκο έκανε το παν προκειμένου η χώρα να θυμίζει έναν οίκο... ανοχής! Άθλια υποκείμενα που έχουν διαπράξει ιστορικά εγκλήματα, δεν μπορείς να τα αφήσεις για πολύ καιρό να... κουνάνε το δάκτυλο. Δεν τους αφήνεις να κλείνουν το μάτι σε τρομοκράτες, τραμπούκους, ταραχοποιούς, παραχαράκτες της ιστορίας μας, πρόθυμους συμπαραστάτες της τουρκικής προπαγάνδας. Δεν επιτρέπεις να διαφημίζουν ανέξοδα τον μισελληνισμό τους και τον εκφυλισμό της κοινωνίας. Τους βάζεις το δάκτυλο εκεί που πρέπει. Τους δείχνεις ότι οι μαγκιές πληρώνονται και οι τσάμπα μάγκες μπαίνουν εκεί που πρέπει... 

Οι μπαχαλάκηδες της εύρυθμης λειτουργίας της χώρας μέσα από τους ψευδεπίγραφους προσδιορισμούς του "αγωνιστή", του "αλληλέγγυου" ή του "ευαίσθητου", έχουν αποκαλυφθεί. Από δω και πέρα τους πας... τρένο! Αυτά τα παράσιτα που ισοπέδωσαν κάθε έννοια λογικής και επιχείρησαν να επιβάλλουν παντού τον παραλογισμό, τα στέλνεις... αδιάβαστα. Και αυτό δεν είναι εμπάθεια, ούτε εκδικητικότητα. Είναι ο βίος και η πολιτεία μιας συμμορίας, την οποία έχουν καταγγείλει άνθρωποι όπως ο Νίκος Κωνσταντόπουλος και η κόρη του Ζωή, ο πολιτικός "πατέρας" του "άχαστου", Αλέκος Αλαβάνος, ο μακαρίτης Μανώλης Γλέζος και ο Μίκης Θεοδωράκη. Ο τελευταίος μάλιστα μας έχει θυμίσει ότι "η χειρότερη μορφή φασισμού είναι ο αριστερόστροφος φασισμός". Οφείλουμε να στιγματίσουμε και να ραπίσουμε μέσα στο πλαίσιο της δημοκρατικής μας πολιτείας, όλα αυτά τα άθλια υποκείμενα που έπαιξαν με το μέλλον της χώρας και τους κανόνες μιας ευνομούμενης χώρας. 

Η Ελληνική Βουλή και η Δικαιοσύνη οφείλουν να εξαντλήσουν κάθε μέσο προκειμένου να τους καταστήσουν υπεύθυνους για τα εγκλήματα τους. Δεν πρέπει να υπάρξει η παραμικρή υποχώρηση απέναντι σε αυτά τα υποκείμενα και τις πρακτικές τους. Γιατί αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε θα το πληρώσουμε ακριβά στο μέλλον με νέους... Τσιπροκαμμένοβαρουφακοπολάκηδες! Στις δημοκρατίες, τίποτα δεν μπορεί να είναι... ανέξοδο και τίποτα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο όταν έχει κοστίσει ακριβά. Τίποτα δεν πρέπει να παραδίδεται στη λήθη. Αν το παραβλέψεις θα το βρεις μπροστά σου ως καρκίνωμα με εκτεταμένους μεταστατικούς όγκους. Ο πολιτικός υπόκοσμος, οι υπονομευτές της εθνικής πορείας και οι διαφθορείς της ελληνικής κοινωνίας, πρέπει να μπουν οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μέσα από την καταδίκη τους, πρέπει να μπει ταφόπλακα στο μεταπολιτευτικό καλαμπούρι της κυρίαρχης αριστερής ιδεολογίας. Μιας ιδεολογίας που βασίζεται στον υπερδανεισμό, την υπερχρέωση, στα επιδόματα της εξαθλίωσης, στον ευτελισμό των θεσμών, στην τσογλανοποίηση της κοινωνίας και στη δήθεν πρόοδο που επί της ουσίας συνιστά οπισθοδρόμηση. 

Οι πολιτικοί εκπρόσωποι παρασίτων, τρομοκρατών, τραμπούκων, κακοποιών, ανήθικων, αμόρφωτων, ανίκανων και τυχοδιωκτών, πρέπει να δικαστούν για τα εγκλήματα τους. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν δικαιολογούνται ολιγωρίες. Η θέση τους στην ιστορία πρέπει να είναι ανάλογη των πεπραγμένων τους. Η τιμωρία τους πρέπει να είναι ανάλογη της ζημίας που προκάλεσαν. Και να το επισημάνουμε για ακόμη μία φορά. Αν αυτό δεν γίνει, τότε θα είναι πολύ μεγαλύτερη η ζημία που θα προκληθεί στο μέλλον, αν η σημερινή κυβέρνηση δώσει άφεση αμαρτιών. Δεν υπάρχει θέμα διχασμού της κοινωνίας, αλλά υπάρχει υποχρέωση προστασίας της κοινωνίας από τους όποιους πολιτικούς τζογαδόρους. Με αυτά τα πράγματα δεν γίνεται να παίξουμε. 

Ας καταλάβει η σημερινή κυβέρνηση ότι αυτούς τους τύπους μόνο αν τους ταράξεις στη νομιμότητα, θα τους φέρεις στα... σύγκαλά τους. Και αυτό θα είναι το κέρδος για να μην ζήσουμε στο παρελθόν νέες τραγωδίες τύπου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Γιατί οι συμμορίες τύπου Καμόρας, με τους "προστάτες" και τα "μαγαζιά" τους, πρέπει να αποψιλώνονται πριν αποτελέσουν τον χειρότερο εφιάλτη για μια κοινωνία...

1 comments:

  1. Βρώμα και δυσωδία.
    Αναδύθηκε όλο το ηθικό μειονέκτημα της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή