Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Τα κομπλεξικά συριζοτρόλ ξαναχτύπησαν...

Τα φερέφωνα του ΣΥΡΙΖΑ έπιασαν «δουλειά» και για μια ακόμα φορά με συντονισμένα πυρά επιτίθενται στη σύζυγο του Πρωθυπουργού, γιατί όπως αναφέρουν πήγε εκδρομή στην Καλαμάτα! Φυσικά η Μαρέβα Γκραμπόφσκι δεν πήγε στην Καλαμάτα εκδρομή, ούτε για να αγοράσει μαντήλι καλαματιανό. Αλλά για να συνοδεύσει στελέχη του φημισμένου οίκου μόδας Dior, αφού προηγουμένως ζήτησε και έλαβε τη σχετική άδεια από την Πολιτική Προστασία.

Οι ενορχηστρωτές αυτής της απύθμενης αθλιότητας, αποκρύπτουν τους λόγους για τους οποίους η κ. Γκραμπόφσκι- Μητσοτάκη πήγε στην Καλαμάτα και μάλιστα χωρίς… να λάβει την άδεια του ΣΥΡΙΖΑ και των συριζοτρολ. Διότι, πολύ απλά, οι πολακιστές στους οποίους απευθύνονται, όπως και τα κομπλεξικά τρολ των 60 λεπτών, ουδόλως ενδιαφέρονται για το ζωηρό ενδιαφέρον του παγκοσμίου εμβέλειας οίκου η νέα του κολεξιόν να έχει Ελλάδα, εν΄όψει των 200 χρόνων από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.

Αν μάλιστα δεν απευθυνόντουσαν σε κάφρους ώστε να συμψηφίσουν της κτηματομεσιτικές δραστηριότητες του Αλέξη Τσίπρα με την… Καλαμάτα, αλλά και να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την πανωλεθρία που υπέστη ο «άχαστος» στη βουλή από τον Κυριάκο Μητσoτάκη, δεν θα απέκρυπταν το γεγονός ότι η σύζυγος του Πρωθυπουργού συνόδευσε τα στελέχη του Dior προκειμένου με την παρουσία της να συμβάλλει στην τελική τους απόφαση.

Αυτά, όμως, είναι ψιλά γράμματα για τους κατσαπλιάδες και το κομπλεξικό ακροατήριο στο οποίο απευθύνονται. Θεωρούν την Ελλάδα καφενείο όπου αυτοί και οι ομοϊδεάτες τους έχουν το ελεύθερο να ασχημονούν, να συκοφαντούν, να σπερμολογούν, ώστε εκλογικεύοντας την κατωτερότητα των συναισθημάτων τους να την εμφανίσουν ως ιδεολογία.

Σε όλους αυτούς τους καφενόβιους, αλλά και σε εκείνους που τους καλύπτουν πολιτικά, αντιστοιχούν 3 λέξεις: Κόρακος εξελεύσεται «κρα». Γιατί οι κακομοίρηδες φοβούνται τη σύγκριση. Ζηλεύουν την επιτυχία και υμνούν την αποτυχία. Γιατί στη «δικιά» τους Ελλάδα, όπως εύστοχα είχε πει η Ελένη Βλάχου, η επιτυχία είναι ποινικό αδίκημα. Όταν μάλιστα η επιτυχία έχει ονοματεπώνυμο, τότε όλα χρησιμεύουν ως «πρόσχημα».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου