Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ο ξάδελφος του Τσίπρα και η χυδαιότητα...


Τη λογική της σπίλωσης ανθρώπων των μέσων ενημέρωσης από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθεί επί σειρά ετών το κόμμα της Κουμουνδούρου.

Τα όσα χυδαία έγιναν με την απαράδεκτη επίθεση σε αρθρογράφο των «Financial Times», που συμπεριέλαβε την Ελλάδα στα «7 οικονομικά θαύματα» της εποχής μας, από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και ξάδερφο του Αλέξη Τσίπρα, Γιώργο Τσίπρα, είναι ενδεικτικά της ακραίας νοοτροπίας που εκφράζουν πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 6» της ΕΡΤ1, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Aδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στο εν λόγω άρθρο, το οποίο δημοσιεύθηκε από την έγκριτη βρετανική οικονομική εφημερίδα στις 25 Σεπτεμβρίου, και στο οποίο ο αρθρογράφος Ρουσίρ Σάρμα συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στα «7 οικονομικά θαύματα ενός ανήσυχου κόσμου». Εκτός της Ελλάδας, στη λίστα του αρθρογράφου περιλαμβάνονται οι εξής χώρες: Βιετνάμ, Ινδονησία, Ινδία, Πορτογαλία, Σαουδική Αραβία και Ιαπωνία.

Απαντώντας στον Αδωνι Γεωργιάδη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Τσίπρας ρώτησε «πόσα πήρε;» ο αρθρογράφος για να μιλήσει με καλά λόγια για την Ελλάδα, προκαλώντας την άμεση, οργισμένη αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων. «Ή ναρκωτικά παίρνει ή τα πήρε» υπερθεμάτισε ο Γιώργος Τσίπρας, προκαλώντας αλγεινές εντυπώσεις για το πώς αντιλαμβάνονται την ελευθερία του Τύπου τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Λοιπόν για να τελειώνουμε με αυτό το παραμύθι. Την ίδια λογική που εκπροσωπεί και εκφράζει ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα υιοθετούν πολλά στελέχη της Κουμουνδούρου. Δεν γράφω όλα τα στελέχη, γιατί πράγματι υπάρχουν μερικά που ξεχωρίζουν. Όμως είναι λίγα και αποτελούν τη συντριπτική μειοψηφία μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτήν την λογική της σπίλωσης ανθρώπων των ΜΜΕ από στελέχη της Κουμουνδούρου ακολουθεί επί χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ. Και φυσικά την ακολούθησε από τη θέση του ισχυρού. Ποιος ξεχνάει όλα όσα έγιναν στην κυβέρνηση Τσίπρα; Ποιος ξεχνάει τη φάμπρικα εκβιασμών που είχαν στήσει ορισμένοι με άξονα παραδικαστικά κυκλώματα που δρούσαν εκείνη την εποχή; Και ποιος έχει ξεχάσει το μένος και την εκδικητικότητα εναντίον στελεχών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ τους οποίους, χωρίς να υπάρχει κανένα στοιχείο, προσπαθούσαν να τους διαπομπεύσουν για σχέσεις με ΜΜΕ;

Οι εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Ωστόσο, πρέπει να τις θυμόμαστε πιο συχνά. Φρόντισε γι’ αυτό ο ξάδερφος του Αλέξη Τσίπρα. Ο… γίγαντας Γιώργος Τσίπρας με όσα χυδαία είπε για τα ΜΜΕ και τους δημοσιογράφους που δεν είναι αρεστοί.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου