Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024

Βρε, βρε… ο Κασσελάκης Υπουργός… του Κυριάκου !!


"Η φαντασία δόθηκε στον άνθρωπο για να δείξει αυτό που δεν είναι. Το χιούμορ από την άλλη, δόθηκε για να αποδείξει όλα αυτά που ο συγκεκριμένος είναι…”

Όπως είπε και ο μεγάλος μας ποιητής και συγγραφέας, Οδυσσέας Ελύτης: "…κι από την ανάποδη φοριέται η φαντασία και σ’ όλα της τα μεγέθη!”… πόσω μάλλον η νοσογόνος φαντασιοπληξία, λέω εγώ!

Στην πολιτική όμως την μαύρη, και στο σκοτάδι, η φαντασία είναι σίγουρα πολύ πιο ζωηρή απ’ ό,τι στο άπλετο φως της πραγματικότητας… ειδικά όταν ο φαντασιόπληκτος πολιτικός είναι και παιχνιδιάρης και σ’ οτιδήποτε ή οπουδήποτε τον οδηγήσει η άκρατη φαντασία του, να θεωρεί και να πιστεύει πως είναι η πραγματικότητα την οποία διαλαλεί!

Η φαντασιοπληξία δεν είναι τίποτε άλλο από μια σοβαρή παρενέργεια της φυσιολογικής λειτουργίας του ανθρώπινου εγκεφάλου, αλλά στην πολιτική, όταν συναντιέται πρέπει μάλλον να μας προβληματίζει, μιας και πλάι της μεταφέρει άρρηκτα συνδεδεμένους κινδύνους που ελλοχεύουν!

Έτσι λοιπόν, μετά το ΠαραμΙΘΑΚΙ του γνωστού και με εξαιρετέου Αλέξη Τσίπρα, φθάσαμε στους "Μύθους του κυρ Στεφανή”, που πασχίζει απεγνωσμένα να μιμηθεί τον φίλτατο μαιτρ της παραβολής, τοκ κ. Αίσωπο…

Φθάσαμε στο σημείο, το αρχαίο απόφθεγμα του συγγραφέα και ποιητή Σιμωνίδη του Κείου, "Των γαρ ηλιθίων απείρων γένεθλα…”, να ταιριάζει απόλυτα στην ψυχοπαθολογία των εναπομείναντων στο αριστερό μαντρί συριΖαίων… που πιστεύουν στους… "Μύθους του κυρ Στέφανου”… με το στενό μπλουζάκι…

Χθες προέκυψε ένα Κασσελάκιο προϊόν επιστημονικής φαντασίας, ότι δήθεν πριν από τέσσερα χρόνια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε προτείνει στον "χαρούμενο " Κασσελάκη… υπουργείο, με σκοπό (…λέω εγώ τώρα), να προσελκύσει την Ελληνική ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στους κόλπους του κυβερνώντος κόμματος, του οποίου ηγείται...

Σίγουρα, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, κάτι τέτοιο και εξ’ ίσου σίγουρα δεν είναι κακό κάποιος να έχει υπερβολική φαντασία και κάποιου είδους αυτοπεποίθηση, χωρίς όμως δράμι αξιοπρέπειας… όταν όμως πρόκειται για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης -όποιος και να είναι αυτός… τότε σίγουρα δεν είναι καλό, ειδικά όταν ένα κοπάδι προβάτων πιστεύει και αναπαράγει τα "αθώα” αυτά κασσελάκια ψεματάκια!

Η δήθεν είδηση από την υπόγα της… Κουμουντούρου στερείται κάθε σοβαρότητας και δεν πρόκειται ούτε καν για παραποίηση της πραγματικότητας, αλλά για ένα αρρωστημένο αποκύημα μιας νοσηρής φαντασίας, που είναι ένα από τα χαρακτηριστικά των απανταχού συριΖαίων!

Θέλουν δηλαδή τα Τοκουμέντα των ατάλαντων και οι ψεκασμένοι οπαδοί τους να μας πουν ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος πρότεινε το οποιοδήποτε υπουργείο σε έναν οποιοδήποτε τυχάρπαστο άνθρωπάκο με τα στενά μπλουζάκια… και με έναν Τάιλερ δίπλα του να χασκοχαμογελάει, που εκείνη την εποχή τον υποστήριζε και αρθρογραφούσε στην Αμερική υπέρ του, διαφημίζοντας με αυτόν τον τρόπο το κυβερνητικό έργο του!

Ο "χαρούμενος” αυτός ανθρωπάκος, δεν πρέπει να έχει καν επαφή με την πραγματικότητα και μάλλον η συμπεριφορά του και ο τρόπος που μιλά και φέρεται πρέπει να ενδιαφέρει αρκετούς επιστήμονες, ειδικούς σε ακραίες αντιδράσεις και γενικά σε θέματα συμπεριφοράς!

Γνωρίζω αρκετούς ανθρώπους -αξιοπρεπείς από την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, που τους γυρίζουν τ’ άντερα όταν ακούν για Κασσελάκη και.., τον υπαρχηγό του στο εγχείρημα… κ. Τάιλερ… με τον Πρόεδρο του εναπομείναντος συνονθυλεύματος να γελοιοποιεί κάτι ως φθηνός παραμυθάς και ψευτάκος…

Μπορεί κάποιος να συμπαθεί ή να αντιπαθεί τον Μητσοτάκη, αλλά ένα είναι σίγουρο: "…ποτέ δεν θα μιλούσε, πόσω μάλλον θα συναντιόνταν με έναν τέτοιο ανθρωπάκο και μάλιστα να του προτείνει οφίτσια και υπουργιλίκια!

Ο νεόκοπος αυτός συριΖαίος, που είδε φως και μπήκε στο αριστερό μαντρί, αποκλείεται να αλλάξει, μιας και από το σοβαρό στο γελοίο, η απόσταση είναι μεν μικρή… από το γελοίο όμως στο σοβαρό, η απόσταση είναι τεράστια…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου