Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

Κομπλεξικέ Μάκη, πες την αλήθεια ρε και σταμάτα να χαϊδεύεις τα ρετάλια.!


Ο ...Έλληνας "δημοσιογράφος" Μάκης, που εξακολουθεί κατά δήλωσή του να μην λαμβάνει την ψυχιατρική αγωγή του κ. Κλεάνθη Γρίβα, αναφέρθηκε στην είδηση της πορείας των ανιεξουσιαστών - αληταράδων που για άλλη μια φορά έκαναν λαμπόγιαλο την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.
"Στρογγυλεύοντας" τον τίτλο της είδησης και ωραιοποιώντας την κατάσταση, επειχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη και τους αναγνώστες του, ενώ για άλλη μια φορά και κατά προκλητικό τρόπο, υποβαθμίζει το μέγεθος των επεισοδίων που προκάλεσαν οι όμοιοί του αριστεροί του κ... και πεζοδρομιακοί αληταράδες, ρίχνοντας τις ευθύνες στην ...απέναντι όχθη.
Γράφει λοιπόν στον τίτλο του, και με "χοντρά" μάλιστα γράμματα:
"Πορείες με μικροεπεισόδια σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα" και συνεχίζει στο λογίδριο - κείμενό του "...μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν, το απόγευμα, σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, κατά τις προγραμματισμένες πορείες..." , ενώ στα "ψιλά" γράμματα χαρακτηρίζει τους λαθρομετανάστες ως "απλούς μετανάστες" και αναφέρει:
"...Οι διαδηλωτές προκάλεσαν ζημιές σε ΑΤΜ τραπεζών, καθώς και σε κάμερες ελέγχου της κυκλοφορίας, ενώ μικρές φθορές προκλήθηκαν σε καταστήματα με εκκλησιαστικά είδη, παράλληλα δε, άγνωστοι βεβήλωσαν το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου που βρίσκεται επί της Εγνατίας οδού..."
Και συνεχίζει:
"...ομάδα αντιεξουσιαστών και μεταναστών πραγματοποίησε ανάλογη πορεία στο κέντρο της Αθήνας και εξέφρασαν την αντίθεσή τους στις «επιχειρήσεις σκούπας» οι οποίες έχουν ως στόχο τους μετανάστες, αλλά και στην πρόθεση εκκένωσης του πρώην Εφετείου, στην οδό Σωκράτους, όπου έχουν καταφύγει άστεγοι..."
Και ...ξανασυνεχίζει:
"... Ωστόσο, μικροεπεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κτίριο της ΑΣΟΕΕ, όταν ομάδα ακροδεξιών πέταξε πέτρες, ενώ έβαλε φωτιά σε κάδους, που βρίσκονται επί της οδού Πανεπιστημίου. Οι αστυνομικοί απάντησαν κάνοντας χρήση χημικών, με αποτέλεσμα οι ακροδεξιοί να απομακρυνθούν, ενώ οι διαδηλωτές κινήθηκαν προς το Πολυτεχνείο..."
Ρε κοπλεξικέ δημοσιογραφίσκε, οι ακροδεξιοί έκαναν τις πορείες και τις καταστροφές, ή τα ρετάλια του κερατά που υποθάλπεις;
Περ.Παππάς

9 comments:

  1. ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΔΗ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΜΑΚΗ Η ΟΙ ΛΕΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. ΠΡΟΔΙΔΕΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΡΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΕ. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΚΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΣΥ. ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΛΙΓΆΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ****άγνωστοι βεβήλωσαν το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου****
    -----------
    Μήπως το βεβήλωσαν και αυτό οι ακροδεξιοί???????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Η αριστερά έχει πάντα δίκιο."

    Ξηγημένα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα φρουτάκια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε είχαν ενοχλήσει κύριε Μάκη?
    Τα έκτροπα που κάνουν τα σιχάσματα οι λαθρομετανάστες τα έχεις πάρει στα αψήφιστα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΑ


    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΧΑΪ XRUSI AVGI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνταξιούχος Aστυνομικός φέρεται να είναι ο αρχηγός του κυκλώματος μαστροπείας που εξέδιδε πάνω από 300 γυναίκες που έφερνε κύκλωμα από το εξωτερικό.


    ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ...Τα φρουτάκια και τα ηλεκτρονικά παιχνίδια σε είχαν ενοχλήσει κύριε Μάκη?...

    Με ρήμαξες κύριε Μάκη και ξέπεσα στο THLEASTY για ένα κομμάτι ψωμί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παλιορατσιστές.. ενώ οι ακροδεξιοί είναι άγιοι... άντε ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ρετάλια είναι οι ακροδεξιοί, οι φανατισμένοι, οι ανιδεοι. όχι οι μετανάστες.
    κΑΙ ο παππούς σου, γιαννιώτη, μετανάστης στη γεμανία μπορεί να ήταν κάποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή