Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

Ανθελληνικό παραλήρημα ΣΥΝ για τους λαθρομετανάστες

"...Εκτός του πλαισίου της δημοκρατικής νομιμότητας είναι οι ενέργειες της κυβέρνησης της Ν.Δ...", σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος Δικαιωμάτων του ΣΥΝ με αφορμή τις συνεχιζόμενες μεταφορές μεταναστών σε χώρους κράτησης.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΝ επισημαίνει ότι "...η κυβέρνηση κορυφώνει τις ωμές και βάναυσες επιθέσεις της στα δικαιώματα των μεταναστών" και καταγγέλλει "το γεγονός ότι έχει θέσει σε εφαρμογή ένα σχέδιο μαζικού αναγκαστικού εγκλεισμού των αλλοδαπών χωρίς χαρτιά σε κλειστούς χώρους κράτησης...".

Επιπλέον ο ΣΥΝ αναφέρει ότι "...συλληφθέντες αλλοδαποί, κυρίως από νησιωτικές περιοχές, μεταφέρονται με τουριστικά λεωφορεία στα κρατητήρια αστυνομικών διευθύνσεων όλης της χώρας, όπου διαβιούν κάτω από απαράδεκτες και υγειονομικά επικίνδυνες συνθήκες. Ταυτόχρονα, μεγάλη μερίδα αλλοδαπών, κλεισμένοι στα αμπάρια καραβιών, οδηγούνται από νησιά του Αιγαίου προς την περιοχή του Έβρου, με πιθανή προοπτική την άτυπη μαζική απέλασή τους, κατά παράβαση των Διεθνών Συνθηκών..." .

"...Είναι πια προφανές ότι οι ενέργειες της κυβέρνησης της Ν.Δ. έχουν εξέλθει του πλαισίου της δημοκρατικής νομιμότητας..." τονίζει ο ΣΥΝ στην ανακοίνωσή του.

3 comments:

  1. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΣΙΠΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μας εξηγησει ο κ.Αλαβανος πρωτα πως γινετε να ειναι ο πλουσιοτερος πολιτικος στην Ελλαδα,ας μας εξηγησει ο κ.Τσιπρας τι παιζετε με τις κατασκευαστικες "μπιζνες" που εμπλεκετε και μετα κι δυο τους ας δωσουν μαθηματα δημοκραυιας σε μας τους αδαεις υπολοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκτος πλαισιου αστικου κοινοβουλευτικου πολιτευματος κινουνται δυστυχως τα κομματα αριστερας στην ελλαδα παντα.

    αυτο ειναι το προβλημα.

    παραμενουν αποβλητοι των διαδικασιων του δημοκρατικου πολιτευματος.

    δεν αποδεχονται την αστικη δημοκρατια.

    το κκε περιφρονει την δημοκρατια.ακομη και σημερα επισημη γραμμη(αν και δεν το αναφερουν δημοσιως για να μην φυγουν οι ψηφοφοροι του,το λενε ταξικη παλη ,αρχη ανατροπης)
    του κομματος ειναι η ανατροπη της δημοκρατιας και η επιβολη δικτατοριας του προλεταριατου.

    ο δε συριζα απορριπτει το συνταγμα στην αρχη της δημοκρατικης πλειοψηφιας,οι αναρχικες συνιστωσες κινουνται στο χωρο της αποδομησης της δημοκρατιας,ενω μοιραζουν αναρχοκομμουνιστικα φυλλαδια εξω απο το πολυτεχνειο οπου 'δημοκρατικα' μας καλουν να ''διαλυσουμε το κρατος''!και το οτι το κανουν ελευθερα ειναι δειγμα..απολυταρχισμου.

    θα παρακαλουσα οι οροι στο αρθρο
    προοδευτικοι και δημοκρατες να μπαινουν εντος εισαγωγικων.

    αλοιμονο αν αρνητες της δημοκρατιας και θιασωτες του μηδενισμου να τους χαριζουμε την αθηναικη δημοκρατια και να αυτοαποκαλουνται κατι που δεν ειναι.

    ο αναρχισμος και κομμουνισμος αποστρεφονται την αθηναικη δημοκρατια.δεν μπορουν να γινονται τιμητες ωσαν να ειναι αυτοι δημοκρατες και κριτες της.

    ουτε προοδευτικοι ειναι οι αντιδραστικοι με τις αντιδημοκρατικες μεθοδους της βιας.

    σαλτιμπαγκοι της μαυρης αντιδρασης ειναι.

    ας αφησουν την δημοκρατια και την προκοπη σε οσους την πιστευουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή