Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Επικίνδυνη για τη χώρα η υποκρισία Παπανδρέου.!

Τον Απρίλιο του 2008 τα ..."δημοκρατικά" συνδικάτα του Πειραιά ΟΛΠ, Δήμος, Νομαρχία και λοιπά συναφή παρατρεχάμενα και φίλα πασοκικώς προσκείμενα σωματεία, διοργάνωσαν ...συναυλία "ενάντια" του ..."ξεπουλήματος" του ΟΛΠ στην Κινεζική COSCO.
Ηθικός αυτουργός ο τότε ..."αξιόπιστος" αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιώργος Παπανδρέου μαζί με τα ...τσιράκια του, οι οποίοι ομαδικώς τίμησαν με την παρουσία τους την γιορτινή...φιέστα.
Φυσικά ο Γιώργος Παπανδρέου δεν αρκέσθηκε μόνο σ' αυτό. Προέβη σε ..."δηλώσεις", μόνο και μόνο για να καταδείξει το πόσο ...επιζήμια είναι για την Ελληνική κοινωνία - οικονομία και τους εργαζόμενους, η υπογραφή της ...απαράδεκτης αυτής ..."σύμβασης" εκ μέρους της ...επάρατης δεξιάς κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Τώρα που ο ίδιος βρίσκεται στο τιμόνι της χώρας, δείχνει να τα έχει χαμένα και να βρίσκεται εκτός πραγματικότητος όσον αφορά το επίμαχο θέμα της COSCO, παρ' ότι τότε - ως αντιπολίτευση - είχε καταψηφίσει την εν λόγω σύμβαση, λέγοντας μάλιστα - για αντιπολιτευτικούς λόγους - ότι θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα τόσο για τον ΟΛΠ, όσο και για τους εργαζόμενους σ' αυτόν.
Σήμερα Γιωργάκη, τί έχεις να πεις σ' αυτούς τους ερργαζόμενους;
Για κατέβα μια βόλτα μέχρι το λιμάνι.
Οποία καταισχύνη και υποκρισία.!

gianniotis

3 comments:

  1. Καλά το Χαζο-γιώργο τον ξέρουμε τί ανεύθυνο και ανερμάτιστο κουμάσι είναι.
    Στα 58 του χρόνια θα σοβαρευτεί;
    Αλλά με τους νεοδημοκράτες που δούλεψαν τόσο σκληρά για να πετύχουν αυτή τη συμφωνία τί γίνεται;
    Μόνο η κομματική καρέκλα έσχει σημασία;
    Εδώ δεν λέει να παραιτηθεί ο Παυλόπουλος που το είχε εξαγγείλει, εδώ το πασόκ μας χρεώνει 700 εκτομμύρια ευρώ ντεμέκ για τα υβριδικά αυτοκίνητα, εδώ ξεπουλάνε την Κύπρο και τη Μακεδονία και οι γαλάζιοι λελέδες σκέπτονται το συνέδριο ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ και εσύ μου μιλάς για τις θέσεις εργασίας που θα χαθούν, άμεσα και έμεσα, εάν φύγουν οι Κινέζοι;
    Κρίμα, γιατί αυτή η συμφωνία είναι τόσο οικονομικά αλλά και πολιτικά εξαιρετικά συμφέρουσα για τη χώρα.
    Μεγάλο κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι επικύνδινοι έφυγαν πάπαλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 97.000 ευρώ οι μέσες ετήσιες απολαβές των "λιμενεργατών". Οι κηφήνες του λιμανιού μας στοιχίζουν πάρα πολλά, να πάνε σπίτι τους, αποταμιεύσεις θα έχουν σίγουρα για να ζήσουν τα υπόλοιπα χρόνια της ζωούλας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή