Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Θύμα ματαιοδοξίας η Ντόρα. Δεν ενδιαφέρεται για το κόμμα

Περίτρανα απέδειξε η Ντόρα Μπακογιάννη, τις προθέσεις της, όχι τόσο για την κατάκτηση της θέσης της προεδρίας, όσο για το ίδιο το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Με μία κίνηση, προγραμματισμένη, έριξε την μάσκα της ενότητας και έτρεξε προς την ανακοίνωση της ματαιοδοξίας της.
Η Ντόρα θέλει να γίνει αρχηγός κόμματος έστω και αν διαλυθεί η Νέα Δημοκρατία.
Το συμπέρασμα αυτό δεν εξάγεται αναίτια, αλλά στηρίζεται στις ίδιες τις κινήσεις της κυρίας Κούβελου (η οποία θα πρέπει μάλλον να εγκαταλείψει οριστικά την χρήση του επιθέτου του αείμνηστου Μπακογιάννη, τον οποίο καπηλεύθηκε αρκετά για να φτάσει να γίνει υπουργός εξωτερικών και επίδοξη αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, από μία απλή κόρη ενός πρώην πρωθυπουργού, ατάλαντη πολιτικά και επικίνδυνη εθνικά).
Ενώ οι κύριοι Σαμαράς και Αβραμόπουλος συναντήθηκαν με τον κύριο Σιούφα, προκειμένου να συζητήσουν πως μπορούν να λειτουργήσουν σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος, προκειμένου να διασώσουν οτιδήποτε μπορούν και να οδηγήσουν μέσα από υγιείς ενέργειες το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στην ανασύστασή του, η κυρία Μπακογιάννη, διέλυσε τις υποψίες και επέφερε την βεβαιότητα για την υστεροβουλία των πολιτικών της κινήσεων...
Αποκρύπτοντας από τους υπόλοιπους τον "προγραμματισμό" της, η κυρία Μπακογιάννη, αυτόματα απέδειξε πως δεν ενδιαφέρεται για το καταστατικό του κόμματος, δεν δίνει δεκάρα τσακιστή για την ενότητα και την προσπάθεια ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας, δεν τη νοιάζει τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από την προσωπική της προβολή, τον προσωπικό της χωρίς κανόνες αγώνα, προκειμένου να φτάσει "ευδοκίμως" ή "αδοκίμως" στον στόχο της.
Δεν ενδιαφέρεται να περισώσει οτιδήποτε ενδεχομένως να της σταθεί εμπόδιο και φυσικά δεν διαθέτει στο ελάχιστο διάθεση συνεργασίας και από κοινού προσπάθειας να λειτουργήσουν όλα όσα προβλέπονται προκειμένου να αναδειχθεί ο αρχηγός μέσα από υγιείς και μη αμφισβητήσιμες διαδικασίες.
Η Ντόρα Μπακογιάννη έδειξε τα δόντια της και έτρεξε στους συμμάχους της, στους δημοσιογράφους, για να αντλήσει δύναμη και να προβληθεί για μία ακόμη φορά, αποφεύγοντας ταυτόχρονα και τον ανταγωνισμό…!
Η κόρη του πρώην πρωθυπουργού, Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, χωρίς ενδοιασμούς παραγράφει την κομματική συμπεριφορά για το καλό του κόμματος και ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για την προσωπική της ματαιοδοξία. Σε αυτή της την στάση ήταν σταθερή επί σειρά ετών και έχοντας πλέξει ένα "δίχτυ ασφαλείας" από "έμπιστους" δημοσιογράφους, καλλιέργησε την εικόνα του "καρφιτσωμένου χαμόγελου", αλλά σήμερα πανικόβλητη τρέχει να προλάβει τις εξελίξεις που όλα δείχνουν να την προσπερνούν και να την στέλνου στην πολιτική λήθη.
Είναι ο προσωπικός της πολιτικός αγώνας, να ξαναφέρει την "οικογένεια" στο προσκήνιο. Και ο αγώνας αυτός είναι επιτακτικός, λόγω της ηλικίας της, η οποία δεν της επιτρέπει άλλη παραμονή εκτός της ηγεσίας. Η επόμενη φορά που θα επιδιώξει την αρχηγία του κόμματος, θα είναι πιθανότατα στα 75 χρόνια της ή και αργότερα, οπότε… σήμερα κυριολεκτικά τρέχει. Και φυσικά αδιαφορεί όχι μόνο για τους υπόλοιπους, αλλά και για το ίδιο το κόμμα από όπου προέρχεται.
Η κυρία Μπακογιάννη, γνωρίζει καλύτερα από όλους πως είναι (επιεικώς) ανεπιθύμητη στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Και όμως, προσπαθεί να το αποκτήσει ευελπιστώντας πως θα μπορέσει να συγκρατήσει ένα ποσοστό ηλιθιωδώς σκεπτόμενων ψηφοφόρων της, το οποίο θα βρίσκεται σε επίπεδα περί του 12-15% πανελλαδικά.
Έτσι, θα έχει ένα κόμμα μεγάλο, ενώ αν ξεκινήσει με ένα δικό της κόμμα, τα ποσοστά που θα συγκεντρώσει, δεν θα μπορούν να πλησιάσουν καν τα ποσοστά του κυρίου Παπαθεμελή…
Η κυρία Μπακογιάννη συντελεί τα μέγιστ στην διάλυση της Νέας Δημοκρατίας και το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.
Απλά επιθυμεί να δείξει δύναμη και πυγμή, για να προβληθεί ως ικανή να ανατρέψει το ΠΑΣΟΚ!!!
Το κόστος;
Την αφήνει παγερά αδιάφορη. Εξάλλου, αυτό το κόμμα δεν ήταν ποτέ δικό της, αλλά ούτε του πατέρα της, οπότε δεν χρειάζονται οικογενειακοί συναισθηματισμοί… και μπορεί να συνεχίσει ακάθεκτη προς… την προσωπική της δόξα… συνεργαζόμενη αποκλειστικά με τους δημοσιογράφους!!!

16 comments:

  1. Αυτός που έγραψε αυτό το κείμενο σίγουρα κατοικεί σε... άλλο πλανήτη! Θα μιλάει για κάποια άλλη... Ντόρα, που εμείς δεν γνωρίζουμε, και όχι για την Μπακογιάννη! Ειδικά η αναφορά του "ατάλαντη πολιτικά" είναι που προκαλεί ξεκαρδιστικό γέλωτα! Μια και η Ντόρα έχει αποδείξει εδώ και χρόνια τα χαρίσματά της ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπου και αν τοποθετήθηκε! Όπως θα κερδίσει και αυτή τη μάχη για λογαριασμό όλων ημών που κατά συντριπτική πλειοψηφία δεν συμμεριζόμαστε τις "καρατζαφερικές" επιθυμίες του αρθρογράφου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από ποιό πλανήτη έχεις κατέβει βρε κακομοίρη Defrezus (όνομα και αυτό παναγία μου!);
    Λές τη λέξη αποστάτης για το σαμαρά και τον Αβραμόπουλο εσύ που είσαι φανατικός οπαδός του Μητσοτάκουλα;
    Μιλάς για λαμόγια τη στιγμή που βοά η πιάτσα για τις σχέσεις της Αγίας Οικογένειας με το Χριστοφοράκο;
    Μήπως ξέχασες τη θέση της Ψευτο-Θοδωρούλας και του μπαμπάκα για το σχέδιο Ανάν, ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ που έλεγε και ο αμερικάνος ο γιός της κυρίας Τσάντ;
    Εάν φτάσουμε στο σημείο να περιμένουμε από την Αγία Οικογένεια να καθαρίσει τη Νέα Δημοκρατία από τα λαμόγια είναι σαν να βάζουμε τον Κοσκωτά να κάνει έλεγχο στην Τράπεζα Κρήτης!
    Η Ν.Δ. έφτασε στο 33,5% ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έκανε το λάθος να εντάξει γλυκόλογα λαμόγια του Μητσοτακέϊκου στο δυναμικό της.
    Αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ.
    Μετά την εκλογή του νέου αρχηγού να τα μαζέψετε και να φύγετε, να πάτε αλλού. Αρκετά καπηλευθήκατε την ιδεολογία του αγνού νεοδημοκρατικού λαού.
    Στο ξαναλέω μπας και το καταλάβεις καλά.
    Η Ν.Δ. δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει πολιτικά εκλέγοντας τη Θοδωρούλα, το πολιτικό αισθητήριο του γνήσιου νεοδημοκράτη είναι πολύ πιό οξυμένο από όσο νομίζεις.
    Όποιος υποτίμησε το νεοδημοκράτη έχασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσοι συνεργάσθηκαν με την κ. Μπακογιάννη έχουν τελείως αντίθετη άποψη με τον συντάκτη του άρθρου!

    Δεν μπορούμε να βγάζουμε αυθαίρετα συμπεράσματα κύριε συντάκτα του άρθρου.

    Απο τότε που μπήκε στην πολιτική ανήκει στην ΝΔ, δεν έκανε δικό της κόμμα, στήριξε όλους τους Αρχηγούς και δεν παρέδωσε ποτέ την κομματική της ταυτότητα!

    Αφήστε και εμείς να γνωρίζουμε λίγα περισσότερα , αφου συνεργασθήκαμε με όλους τους υποψήφιους προέδρους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το παιχνίδι είναι σικέ για την Ντόρα εδώ και χρόνια, απόδειξη οτι ξαφνικά απο το τίποτα βγήκε μοναδικός της αντίπαλος ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ένας άνθρωπος που έριξε μιά κυβέρνηση του ίδιου κόμματος στο παρελθόν. Όπως καταλαβαίνετε ένας τέτοιος άνθρωπος δέν υπάρχει καμιά περίπτωση να αναλάβει ηγεσία. Γιατί ρέ παιδιά; Ένα σωρό αξιόλογα στελέχη έχει το κόμμα σας ψηλότερης νοημοσύνης απο την Ντόρα και τον Σαμαρά, μόνο αυτοί οι δύο υπάρχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Η Ν.Δ. έφτασε στο 33,5% ΑΚΡΙΒΩΣ επειδή έκανε το λάθος να εντάξει γλυκόλογα λαμόγια του Μητσοτακέϊκου στο δυναμικό της.
    Αυτό δεν θα ξαναγίνει ποτέ.
    Μετά την εκλογή του νέου αρχηγού να τα μαζέψετε και να φύγετε, να πάτε αλλού. Αρκετά καπηλευθήκατε την ιδεολογία του αγνού νεοδημοκρατικού λαού."

    Η ΝΔ δυστυχως ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ ΜΕΤΑ ΤΟ 1988 ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ§ΜΑΝΛΗ : ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥΣ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΠΑΠ-ΧΑΤΖΗΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΚΛΠ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΡΡΙΞΑΝ ΤΗ ΝΔ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΕΑΝ ΘΤΜΑΣΑΙ Κε "ΣΑΜΑΡΑΚΗ "Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ ΕΡΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΝΔ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
    ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΣΕ Ο ΑΓΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΚΑΛΟΦΑΓΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΥΠΕΞ ---4 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ---- ΤΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΙΣΩ ΓΛΥΦΟΝΤΑΣ
    ΠΡΟΛΑΒΕ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ.
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΥ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΗΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΗΝ ΧΤΥΤΠΑΝΕ ΜΕ ΨΕΥΔΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΑΚΙ. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΤΟΥ ΤΥΣΟΥΚΑΤΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ
    ΑΛΛΟΙ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΖΗΤΩ Η ΝΔ!!
    ΖΗΤΩ Η ΝΤΟΡΑ!
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΥΠΟΥ ΣΑΜΑΡΑ .
    ΜΟΝΟ Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΕΜΠΙΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...

    ΠΙΣΤΟΣ ΝΔ-ΟΝΝΕΔ ΑΠΟ ΤΟ 1986

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαιρετικά αφιερωμένο προς όσους επικαλούνται τον «πατριωτισμό» του Σαμαρά και κατηγορούν την Ντόρα ως «αμερικανόφιλη»…

    «Ο Αντώνης Σαμαράς… σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στο Κολέγιο Άμχερστ (Amherst) των ΗΠΑ και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (Harvard). (…) Ο Αντώνης Σαμαράς είναι επίσης μέλος του Αμερικανικού Οικονομικού Οργανισμού καθώς και της Βρετανικής Βασιλικής Εταιρίας, όπως επίσης και παρατηρητής της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ» (Πηγή: http://el.wikipedia.org).

    Χωρίς περαιτέρω σχόλια…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φίλε 11:29,
    σέβομαι τους αγώνες σου για την παράταξη αλλά κάποιοι είναι παλιότεροι από σένα και ίσως τα ξέρουν λίγο καλύτερα τα πράγματα.
    Διαφωνώ με τη ξεκάθαρη θέση σου υπέρ της Ντόρας και πιστεύω ότι με τη Ντόρα αρχηγό η ΝΔ δεν θα έχει καμιά απολύτως ελπίδα απέναντι στο Μπόμπολα, το Λαμπράκη και τον Αλαφούζο. (Το Γιωργάκη δεν τον θεωρώ αντίπαλο, οι καναλάρχες μπορουν να τον ανατρ΄ψουν σε ένα δίίμηνο).
    Πολυδιαφημισμένη μέν η Ντόρα αλλά είναι λίγη, πολύ λίγη σαν πολιτική προσωπικότητα.
    Έτσι και αλλιώς, τώρα θεωρητική κουβέντα κάνουμε, γιατί στις εκλογές του Νοεμβρίου δεν θα πάρει ούτε 20%.
    Πάντως είναι προς τιμή της που είπε χθές το βράδυ στο χατζηνικολάου ότι εάν χάσει θα σεβαστεί απόλυτα την ψήφο των νεοδημοκρατών και δεν θα διασπάσει το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Σαμαράς είναι ο μόνος από τους υποψηφίους που έχει συνδέσει την εκλογή του νου αρχηγού με το ξεκαθάρισμα της δεσπόζουσας πολιτικής ιδεολογίας της Ν.Δ.
    Βλέπω ξεκάθαρα ότι είναι ο μόνος από τους υποψήφιους που μπορεί να δεί πιο μακριά από τη μύτη του. Μόνο όταν η ιδεολογία είναι ξεκάθαρη έχεις αρκετά όπλα και επιχειρήματα για να πολεμήσεις τον αριστερό λαϊκισμό.
    Εάν δεν κερδίσεις πρώτα στην ιδεολογική μάχη δεν μπορείς να κερδίσεις στον πολιτικό πόλεμο.
    Σίγουρα, στην αρχική φάση, το αριστερό επιχειρηματικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο θα θελήσει να βάλει αρνητικές ταμπέλες σε μία πιό ξεκάθαρη ιδεολογική θέση της ΝΔ, όπως ακριβώς έκαναν πριν από χρόνια με τον Καρατζαφέρη.
    Η ουσία όμως είναι ότι οι διεθνείς οικονομικές εξελίξεις οδηγούν νομοτελειακά την Ελλάδα να συγκλίνει με αυτά που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.
    Δεν είναι δυνατό να ντρέπεσαι για την ιδεολογία σου, ειδικά όταν αυτή είναι το σχεδόν απόλυτο status quo στον πλανήτη.
    Αυτό σημαίνει ότι το δεξιό κόμμα στην Ελλάδα, δεν κάνει καλά τη δουλειά του.
    Δεν μπορεί να "πουλήσει" την ιδεολογία του στους Έλληνες, τη στιγμή που όλα τα άλλα δεξιά κόμματα (ιδιαίτερα στην Ε.Ε.) το έχουν κάνει από τη δεκαετία του 80.
    Μακροπρόθεσμα, ο Σαμαράς έχει δίκιο, εκεί θα πάμε υποχρεωτικά.
    Εξ' άλλου, εάν δεν επιλέξουμε μόνοι μας να πάμε σε αυτή την επιλογή, θα μας πάει καροτσάκι από μόνος του ο Καρατζαφέρης, προς μεγάλη χαρά του Γιωργάκη που, έχοντας τη δεξιά διαιρεμένη, θα κυβερνάει για καμιά δεκαριά χρόνια.
    Ας κάνουν τις ιδεολογικές τους επιλογές οι υποψήφιοι αρχηγοί της ΝΔ, ελπίζω να είναι στρατηγικές και όχι τακτικές.
    Έτσι ξεχωρίζουν οι ηγέτες από τους διαχειριστές της καρέκλας.
    Ο Σαμαράς φαίνεται να ξέρει τι θέλει, ενώ ο Αβραμόπουλος έχει πιό στρογγυλεμένο λόγο. Ο Σαμαράς μπορεί να επανα-συσπειρώσει δυναμικά τους νεοδημοκράτες, ενώ ο Αβραμόπουλος είναι καλύτερος στο να ανακτήσει τους ψήφους των κεντρώων που πήγαν πρόσφατα σούμπιτοι στο πασόκ.
    Η Ντόρα πάλι είναι εκτός τόπου και χρόνου, άρχισε πάλι να λέει τα περί κοινωνικού φιλελευθερισμού και άλλες γενικότητες, που φοβάμαι δεν καταλαβαίνει ούτε η ίδια.
    Ήλθε η ώρα πιά να τελειώνουμε με τις μισές κουβέντες για το πού θέλουμε να πάμε και πώς!
    Εάν δεν το κάνουμε τώρα που είμαστε στον πάτο, πότε στον κόρακα θα το κάνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τί λές πάλι, βρε Defresus;
    Έχεις ξεμείνει από επιχειρήματα και καταφεύγεις στις αστειότητες;
    Το ξέρεις αγαπητέ ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έχουν κάνει μεταπτυχιακό στην Αμερική;
    Για σοβαρέψου λιγάκι.
    Ο Καραμανλής που σπούδασε στην Αμερική ήταν τόσο "αμερικανόφιλος" που ταπείνωσε το W.W.Bush παρουσία όλων των μελών του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι το 2007.
    Επιτέλους μή δείχνεις πόσο απελπισμένος είσαι να μας πασσάρεις την ψευτο-Θοδωρούλα!
    Και ειδικά για αμερικανόφιλους εσύ να μην μιλάς γιατί στο σπίτι της Θοδωρούλας στο Ακρωτήρι Χανίων έτρωγε και έπινε ο άλλος προεδράρας ο μπαμπάκας του G.W. Bush, τρώγοντας τα κεφτεδάκια της Μαρίκας.
    Στο έχω ξαναπεί, σοβαρά επιχειρήματα εναντίον του Αβραμόπουλου και του Σαμαρά δεν έχεις και καταφεύγεις σε αυτογελοιοποίηση.
    Πήραμε, πήραμε, αλλού αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 11.29
    τι εκανε λεει;
    ΕΡΙΞΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΟ Η ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ;
    ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΓΡΥΛΑΚΗ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ.
    ΔΕΝ ΘΥΜΑΣΑΙ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΣΠΡΩΞΕ Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΩΦ,
    ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ ΝΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ;
    ΤΟΣΟ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ ΟΙ ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΤΟΥ 1986;
    ΚΡΙΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Νομιζω οτι η Μαρικα σερβιρε στον Μπους τα φημισμενα της ξεροτηγανα και οχι κεφτεδεκια:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά, η Θοδωρούλα μας δουλεύει πιό πολύ από το Γιωργάκη.
    Εγώ νόμιζα, ειλικρινά, ότι ο γιός της κυρίας τσάντ είχε ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ του βιβλίου Γκίνες (αυτά τα ανείσπρακτα 31 δισ δεν ξεχνιούνται μέχρι να πεθάνω) αλλά φαίνεται ότι η Θεοδώρα Μητσοτάκη έχει βαλθεί να νικήσει το Γιωργάκη, τουλάχιστον στο μέγεθος της αρλούμπας που πουλάνε στο λαό.
    Ακούσατε τί είπε χθές το βράδυ στο Χατζηνικολάου στον Alter για τον Καραβέλα;
    Δεν έστειλε έγκαιρα το τηλεγράφημα της Ουρουγουάης στο Δένδια για τη σύλληψη του Καραβέλα για να μη φανεί ότι η Ν.Δ. κυνηγάει τους ανθρώπους του πασόκ στη σκανδαλάρα Ζίμενς!
    Τόχει σήμερα το βίντεο ο dexiextrem.blogspot.com
    Το είδα δύο φορές και έφριξα.
    Για σκεφτείτε το λίγο, τί είπε το άτομο.
    Την υπόθεση που θα μπορούσε να διαλύσει το πασόκ (γιατί ήταν αναμεμιγμένοι πάνω από 7 πασόκοι Υπουργοί και δεκάδες άλλα επίσημα στελέχη του) δεν την προχώρησε η Θεοδώρα γιατί, λέει, δεν ήθελε να δείξει ότι είναι εκδικητική εναντίον της αντιπολίτευσης.
    Ήθελε να το παίξει κυρία, λέει, εναντίον του πασόκ.
    ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ, ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    Βρε Θοδωρούλα, μπάς και γράφει κανένα κοσμητικό επίθετο (με τα 3 άλφα) επάνω στο μέτωπό μας και δεν το έχουμε πάρει χαμπάρι;
    Τί να σου πεί κανείς;
    Στη θέση σου θα είχα ήδη παραιτηθεί μαζί μου το Σουφλιά και τον Πάκη, πήρατε στο λαιμό σας όλη την παράταξη (και τον Καραμανλή, αυτό όμως είναι δικό του πρόβλημα, άς πρόσεχε).
    Το να έρχεσαι όμως να ζητάς την ψήφο μας πάει πολύ.
    Το ξέρεις Θοδωρούλα ότι, τελικά, μοιάζεις με το Γιωργάκη πιό πολύ από όσο νομίζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πού ήσασταν όλοι εσείς προεκλογκά να στηρίξετε την μάχη της ΝΔ; Πού ήσασταν αλήθεια; Άλλοι με το ΛΑΟΣ, άλλοι παντελώς άφαντοι! Αλλα΄έχουσιν γνωσιν οι φύλακες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε DeFreJus εχεις γινει εντελως γραφικος λεμε. Εχω σταματησει να γραφω και με ανυπομησια περιμενω να διαβασω τα σχολια σου.

    Χαριζεις απλοχερα το γελιο!
    να εισαι καλα μας διασκεδαζεις αφνταστα.

    Μακαρι να τους πεισεις τους περισσωτερυς να ψηφισουν την Ντορα Μιζοτακη. Υπνωτισε τους καντους βουντου
    ...Την αλλη φορα το ΛΑΟΣ θα το εκτιναξεις στο 30%

    Σε ευχαριστουμε DeFreJus! Ειμαι σιγουρος οτι ο Καρατζαφερης Θα σου στειλει και αναμνηστικη πλακετα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μάρκο, εσύ που προεκλογικά έδινες μάχη υπέρ του Καρατζαφέρη, που είχαμε κοντραριστεί τόσες φορές γι'αυτό, που μου έγραφες τις δακρυβρεχτες προσωπικές σου ιστοριες, τώρα κατηγορείς εμένα για προβοκάτορα του Καρατζαφέρη; Νομίζεις πως δεν θυμάμαι ποιος είσαι; Ή ότι έχουμε μνήμη κοκόρου όλοι μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. «Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

    ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΘΟΣ!

    ΛΑ.Ο.Σ.

    για την ΕΛΛΑΔΑ όχι τα οφ-σορ!
    Και όμως η Γη γυρίζει .

    Η ελπίδα πατριώτες τώρα ποια έχει όνομα

    ΛΑΟΣ!

    Τίποτα τίποτα δεν μας σταματά!
    Το να εμπλέκεις το όνομα του Καρατζαφέρη στα μαφιόζικα καραγκιοζλίκια εδώ δηλώνει τουλάχιστον δειλία!»

    Τα παραπάνω, μεταξύ πολλών άλλων, έλεγε προεκλογικώς ο MARKOS που τώρα έχει το θράσος και κατηγορεί εμένα ως προβοκάτορα του Καρατζαφέρη! Διαβάστε τα στα σχόλια εδώ: http://defrejus.blogspot.com/2009/09/blog-post_09.html. Τέτοια άτομα είναι οι διαδικτυακοί υποστηρικτές του Σαμαρά! Καρατζαφυρεράκια που θέλουν να διαλύσουν τη ΝΔ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή