Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Ποιοί και γιατί δεν εκτελούν τις αποφάσεις της δικαιοσύνης;

Επανερχόμαστε - όπως υποσχεθήκαμε - σε προηγούμενο θέμα μας, (δείτε εδώ) και αποκαλύπτουμε σήμερα την από 1/1/2010 εντολή του Εισαγγελέως Πρωτοδικών Αθηνών, για την κράτηση του χιλιανού λαθρομετανάστη NAVARRO Pedro μέχρι την ημέρα της δίκης του, για απόπειρα απόδρασης, αντίσταση, τραυματισμό αστυνομικού και εξύβριση.
Σύμφωνα με το παραπεμπτικό ενώ ο χιλιανός ήταν διοικητικός κρατούμενος προς απέλαση, προκάλεσε επεισόδιο και επωφελούμενος από την δημιουργηθείσα αναστάτωση, αποπειράθηκε να αποδράσει, τραυματίζοντας τον σκοπό των κρατητηρίων, εξυβρίζοντάς τον και αντιστεκόμενος στις νόμιμες ενέργειες των αστυνομικών να τον επαναφέρουν στην τάξη.
Ο NAVARRO αντί για τον Εισαγγελέα προτίμησε το Γενικό Κρατικό νοσοκομείο, παραπονούμενος για δήθεν βασανιστήρια. (Υπενθυμίζουμε ότι την ίδια μέθοδο χρησιμοποιούσε κάθε φορά που επρόκειτο να απελαθεί από τα διάφορα κράτη που "επισκεπτόταν" στις ανά την υφήλιο περιοδείες του).
Εκεί λοιπόν παρέμεινε φρουρούμενος μέχρι την ημέρα που ήλθε ή θλιβερή ανακοίνωση:

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 05 Ιανουαρίου 2010
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

___________________
Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνει την αναβολή της απέλασής του Χιλιανού υπηκόου Navardo Pedro, ο οποίος νοσηλεύεται στο ΓΚΝ Αθηνών, προκειμένου να τεθεί απερίσπαστα στη διάθεση της Δικαιοσύνης σε όλες τις φάσεις της ποινικής διερεύνησης της υπόθεσής του.
Με εντολή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, αρμόδιο κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής μετέβη στον Χιλιανό υπήκοο και τον ενημέρωσε για την ματαίωση της απόφασης απέλασης, παρέλαβε αίτηση του Χιλιανού υπηκόου για χορήγηση πολιτικού ασύλου, και τον ενημέρωσε για τα δικαιώματά του αναφορικά με την παραμονή του στη χώρα μας.
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ανταποκρινόμενος στο αίτημά του, ζήτησε να εξετασθεί, στην παρούσα φάση, η χορήγηση επικουρικής προστασίας για ανθρωπιστικούς λόγους.

____________________
Στις 5 Ιανουαρίου 2010 ο χιλιανός έπαυσε να φρουρείται, χωρίς να υπάρξει εντολή Εισαγγελέως, πράγμα που σημαίνει ότι κάποιοι κατήργησαν την Δικαιοσύνη, και πρέπει να είναι οι ίδιοι που την ίδια μέρα πήγαν στο νοσοκομείο και του προσέφεραν, πρωτοχρονιάτικα δώρα, όπως η άρση της απέλασης, παραλαβή της αίτησής του για πολιτικό άσυλο, και χορήγηση προστασίας !!!!! για ανθρωπιστικούς λόγους.
Κατά πληροφορίες μας, οι οποίες όμως ελέγχονται ως προς την αξιοπιστία τους, η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ προσέφερε στον NAVARRO μελομακάρονα και κουραμπιέδες για τις γιορτές της Πρωτοχρονιάς.
Τι να πει κανείς;;;
Η ανθρώπινη βλακεία είναι το μοναδικό πράγμα που μπορεί να μας δώσει μια ιδέα του τι σημαίνει άπειρο.
Να λοιπόν πως ένας λαθρομετανάστης, κατηγορούμενος για σοβαρά ποινικά αδικήματα, παύει να είναι κρατούμενος, παρά την Εισαγγελική εντολή, και σε λίγες ημέρες παίρνει το καπελάκι του και σαν κύριος αναχωρεί από το νοσοκομείο προς άγνωστη κατεύθυνση.
Ποιός και γιατί έγραψε στα παλιά του παπούτσια την Δικαιοσύνη;
Εμείς γνωρίζουμε, οι αποκαλύψεις συνεχίζονται σε λίγες ημέρες.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Εξ ορισμού, όταν δεν ξέρεις τι ψάχνεις, ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεις. Μας ενημέρωσαν πολλοί αστυνομικοί, για λεπτομέρειες, περιστατικά και προεκτάσεις, που έχουν την σχετική τεκμηρίωση, για την "αστυνομική" παράμετρο της υποθέσεως. Η εικόνα που έχουμε πλέον είναι σαφέστατη αλλά και δυσώδης. Πάντως δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η όλη ιστορία "στήθηκε" με μοναδικό σκοπό την προετοιμασία του εδάφους, όπου έχουν ρίξει τον σπόρο του "δυστυχισμένου" μετανάστη και του "ρατσιστή" Έλληνα, και περιμένουν να φυτρώσει.
Οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν και σύντομα θα μάθουν ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
Α.Α. & filotimia

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου