Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Ντροπή σου ρε Γιώργο Παπαδάκη.!

Ως bloger, σεβαστήκαμε το προσωπικό πρόβλημα υγείας της 47χρονης εκπαιδευτικού που υπηρετεί στην γραμματεία, δημοσίου λυκείου των Χανίων και δεν κάναμε καμία αναφορά στο θέμα, καίτοι το γνωρίζουμε από 3ημέρου.
Πληροφορούμε τους φίλους αναγνώστες μας ότι η συγκεκριμένη εκπαιδευτικός συνελήφθη, όταν κάποιος αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, επικοινώνησε μαζί της κλείνοντας της ραντεβού σε υπαίθριο χώρο λίγο έξω από την πόλη των Χανίων προκειμένου έναντι ...του ποσού των 20 ευρώ, να συνευρεθεί μαζί του.
Το χαρτονόμισμα ωστόσο ήταν προσημειωμένο με αποτέλεσμα να συλληφθεί για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Χανίων με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της.
Στο περιστατικό αναφέρθηκε ο προϊστάμενος της διεύθυνσης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Χανίων Νίκος Βεστάκης.
Όπως είπε η 47χρόνη αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, είχε πρόβλημα επικοινωνίας με μαθητές και δεν εργαζόταν σε τάξη.
"...Μίλησα με τον διευθυντή ασφαλείας. Αυτή η εκπαιδευτικός δεν ήταν σε τάξη, είχε ψυχολογικά προβλήματα και εδώ και πέντε χρόνια υπηρετούσε στο γραφείο σχολικών συμβούλων και τελευταία σε γραμματειακή υποστήριξη σε σχολείο της πόλης. Δεν επικοινωνούσε με τα παιδιά και μετά από παρέμβαση του σχολικού συμβούλου αποφασίσαμε να μην κάνει μάθημα. Συνέβη κάτι εκτός σχολείου στην προσωπική της ζωή..." δήλωσε ο κ. Βεστάκης.
Κι΄έρχεται σήμερα ο κατά τα άλλα ..."ανθρώπινος και αντικειμενικός" κ. Παπαδάκης, όπου ομού με την ...προαναγγελθείσα καλεσμένη της εκπομπής του Γαρυφαλλιά Κανέλλη (βλέπε φτωχειά και επί παντός επιστητού έχουσα άποψη ..."κομμουνίστρια" Λιάνα) και ωσεί ιέρακες πέσανε πάνω στο αρρωστημένο ..."κουφάρι" της 47χρονης εκπαιδευτικού και το ... κατασπαράξανε.!
Ντροπή ρε Γιώργο.!
Και δυο φορές μάλιστα ντροπή σου, την στιγμή που ο ίδιος - και προς τιμήν σου - έχεις δηλώσει στο παρελθόν, ότι άτομο του οικογενειακού σου περιβάλλοντος αντιμετωπίζει παρεμφερές πρόβλημα υγείας.
Έπρεπε να σταθείς μόνο στο προσωπικό δράμα της κυρίας εκπαιδευτικού, χωρίς να αναφερθείς καν στην ...ροζ απόχρωση της "είδησης", που ξέρεις ότι ...πουλάει.!
Τελικά όλα για την ακροαματικότητα ρε γαμώ το κέρατό μου;
gianniotis

1 comments: