Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ο Καρατζαφέρης δικαιώνει τον GAP για ΔΝΤ και οικονομική κρίση.

"Ποιος έφερε το μνημόνιο; Το μνημόνιο το έφερε η Νέα Δημοκρατία. Η διαχείριση των οικονομικών του κράτους τα 5,5 χρόνια έφερε το μνημόνιο ή κάτι σαν μνημόνιο. Το μνημόνιο λοιπόν είναι προϊόν της κακής διαχείρισης των οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας. Τα 5,5 χρόνια που ήταν ο Καραμανλής στην εξουσία φόρτωσε τη χώρα με χρέος 130 δις. Όσο χρωστούσε η Ελλάδα από το 1828, από τον Καποδίστρια μέχρι το 1990. Κάναμε πολέμους, διπλασιάσαμε την Ελλάδα και της φορτώσαμε 130 δις. Ο κ. Καραμανλής μόνος του φόρτωσε άλλα 130 δις. Και ο κ. Καραμανλής έκανε μια πονηρά σκέψη αλλά όχι γενναία. Άφησε τη χειροβομβίδα στα χέρια κάποιου άλλου. Του Παπανδρέου. Αυτό έγινε. Είδε ότι το πράγμα δεν μπορεί να το σηκώσει. Έφυγε, λάκισε, απόδρασε και εν συνεχεία τώρα η Νέα Δημοκρατία έρχεται και εγκαλεί". Τα παραπάνω είπε σε μία από τις πολλές συνεντεύξεις που δίνει καθημερινά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ (και πιο συγκεκριμένα στη συνέντευξη τύπου για το μέλλον της κεντροδεξιάς, στις 19/10/2010), ο Γ. Καρατζαφέρης.
Για όλα, λοιπόν, τα δεινά της Ελλάδας φταίει ο Καραμανλής και τα 5,5 χρόνια της διακυβέρνησής του!
Δηλαδή, ότι ακριβώς λέει η κυβερνητική προπαγάνδα. Ακριβώς! Όσο δε αφορά αυτή την παρομοίωση με "τη χειροβομβίδα που παρέλαβε ο Jeffry", επί λέξει το άκουσα σε συζήτηση από φανατικό πρασινοφρουρό της γειτονιάς μου. Φαίνεται είναι γραμμένη σε κάποιο non paper και την παπαγαλίζουν όλα τα εξαπτέρυγα. Δε θέλω με την παρούσα επιστολή να υπερασπιστώ τον Καραμανλή. Θεωρώ κι αυτόν υπεύθυνο για τη σημερινή κατάσταση της ελληνικής οικονομίας. Υπεύθυνοι για τα χάλια μας είναι ΟΛΟΙ οι πρωθυπουργοί από τη μεταπολίτευση και δώθε, άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο.
Απλώς, θέλω να καταδείξω πόσο δεκανίκι του ΠΑΣΟΚ -και των διεθνών σιωνιστών που τον στηρίζουν- έχει γίνει ο Καρατζαφέρης και το ψευτοπατριωτικό κόμμα του.
Γιώργος Α.
Bookmark and Share

5 comments:

  1. Γιώργος Α.,Έχεις απόλυτο δίκιο σχετικά με τον ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ, αλλά πιστεύω ότι η πλειοψηφία τον έχει πάρει πλέον είδηση.
    Αυτό βέβαια θα φανεί στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη λύση θα μου την πείτε βρε παιδιά??? Ποιόν να ψηφίσουμε τελικά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εννοείται ότι οτιδήποτε εκτός από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστά Καρατζαφέρης η καλύτερη επιλογή ούτε ΠΑΣΟΚ ούτε ΝΔ έχει κοντράρει σκληρά και τους δύο.
    Δέν καταλαβαίνω την προσπάθεια μερικών να τον μειώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά 9:04 μ.μ. είσαι στον κόσμο σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή