Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Ο βλακώδης ψευτοανθρωπισμός των πολιτικάντηδων της συμφοράς!


Ένας εφιαλτικός συνδυασμός αρνητικών παραγόντων προβάλλει στον ιστορικό ορίζοντα, προδιαγράφοντας με βεβαιότητα το τέλος του Ελληνισμού, εφόσον δεν υπάρξει άμεση δραστική ανάταξη!

Η Ελλάς, μία χώρα η οποία από το 1923 και μέχρι προ ολίγων ετών διατηρούσε σχεδόν καθολικό ποσοστό εθνικής ομοιογενείας, με την εγκληματική – διακομματική – ευθύνη του κλεπτοκρατικού «τόξου» της μεταπολιτεύσεως (που έχει δογματικώς ασπασθεί το σαθρό ιδεολόγημα του «πολυπολιτισμού» και του εθνομηδενισμού) και, ιδιαίτερα, με βαρύτατη ευθύνη της νυν τραγελαφικής κυβερνήσεως-φρανκενσταϊν των ΣΥΡΙΖΑΝ(Θ)ΕΛ, «κατάφερε» πλέον να επιτρέψει την εμφάνιση μίας ευάριθμης (άγνωστο το πραγματικό αριθμητικό μέγεθός της) μουσουλμανικής μειονότητος εντός της επικρατείας! 

Τούτο προέκυψε ένεκα της επισήμου υιοθετήσεως, από ελλαδικής πλευράς, της ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ πολιτικής των «ανοιχτών συνόρων», αποτέλεσμα της οποίας υπήρξε ο πρωτοφανής (τουλάχιστον από την μεσαιωνική εποχή και έπειτα) κατακλυσμός της χώρας από ορδές εκατομμυρίων εποίκων – ασιατών και αφρικανών μουσουλμάνων – μεγάλο μέρος των οποίων πέρασε βέβαια σε άλλες χώρες της Ευρώπης (μεγεθύνοντας έτσι το, ήδη υπάρχον, τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα των χωρών της δυτικής και βορείου Ευρώπης). 

Μεγάλο μέρος από τους λαθροεποίκους παρέμεινε στην Ελλάδα. Αυτοί οι νεοεισελθόντες μουσουλμάνοι-λαθροέποικοι, ήρθαν να προστεθούν στον πληθυσμό των ήδη εγκατεστημένων μουσουλμάνων που εισέδυσαν στην Ελλάδα κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες με το status του «οικονομικού μετανάστη», καθώς και στον πληθυσμό της διευρυνόμενης αριθμητικώς μουσουλμανικής μειονότητος της δυτικής Θράκης, η οποία, καίτοι αποτελείται μόνο εν μέρει από τουρκογενές στοιχείο, τελεί υπό την ασφυκτική επιστασία και την κλιμακούμενα επιθετική «προστασία» της Τουρκικής κυβερνήσεως.

Εκτός από τους τριτοκοσμικούς μουσουλμάνους που έχουν διασπαρεί ατάκτως σ’ όλη την χώρα (και ιδίως στην Αθήνα περιοχές της οποίας όλο και περισσότερο θυμίζουν χώρα της Μέσης Ανατολής) κατά τις τελευταίες δύο δεκαετίες, περιφερόμενοι εδώ και εκεί, ασχημονώντας και εγκληματώντας (τελευταίο φρικώδες κρούσμα, η σεξουαλική επίθεση 26χρονου Πακιστανού σε 12χρονη Ελληνίδα μαθήτρια: (δείτε εδώ), έχουν επίσης δημιουργηθεί, σ’ όλη την επικράτεια, δεκάδες καταυλισμοί (εν δυνάμει μουσουλμανικές κοινότητες…) που λειτουργούν υπό την σκέπη ποικιλωνύμων ΜΚΟ, διασυνδεδεμένων με υπόπτους κύκλους χρηματοδοτών, σαφώς ανθελληνικών επιδιώξεων (G.Soros,κλπ), στελεχομένων από στρατιές αλληλέγγυων «εθελοντών»-κοπριτών, που συνιστούν νησίδες προϊόντος δημογραφικού αφελληνισμού. Την πιο επικίνδυνη πτυχή της λειτουργίας αυτών των μουσουλμανικών καταυλισμών, αποτελεί η μονιμοποίηση της λειτουργίας τους όχι μόνο στην ηπειρωτική Ελλάδα αλλά και στα, ευαίσθητα εθνικώς, συνορεύοντα με την Τουρκία, νησιά του ανατολικού Αιγαίου, όπου η καθημερινή προσέλευση νέων εισβολέων-λαθροεποίκων δεν έχει πάψει!

Δημοσιεύματα, τα οποία έρχονται να επιβεβαιώσουν κυβερνητικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες, μιλούν για εκατοντάδες νέες αφίξεις λαθρομεταναστών, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ! Με δεδομένο ότι κάθε διαδικασία απελάσεων και επαναπροωθήσεων είναι περίπου ανύπαρκτη, αυτό που στην πράξη συμβαίνει είναι ότι προοδευτικώς αυξάνεται ο αριθμός των μουσουλμάνων που συσσωρεύονται στα νησιά, όπου εσχάτως έχουν αρχίσει – ευτυχώς, επιτέλους – να εκδηλώνονται και κάποιες αντιδράσεις από τους τοπικούς πληθυσμούς (δείτε εδώ) που αρχίζουν να αντιλαμβάνονται σε τι συμφορά τους έχει οδηγήσει ο βλακώδης ψευτοανθρωπισμός και η έκφραση «αλληλεγγύης» την οποία επείσθησαν να επιδείξουν κατά το πρώτο διάστημα του μεγάλου «κύματος», νομίζοντας αφελώς ότι επρόκειτο για ένα παροδικό (και ίσως οικονομικώς επωφελές…) φαινόμενο.
Και οι τοπικοί παράγοντες (δήμαρχοι, περιφερειάρχες, κλπ) αρχίζουν, οψίμως, να ανησυχούν και να διαμαρτύρονται: (σχετικά εδώ & εδώ).

Στο ζήτημα αυτό, οι ελλαδίτες πολιτικάντηδες (της συμφοράς), πέτυχαν να καταστήσουν την Ελλάδα όμηρο ενός αριστοτεχνικού εκβιασμού της Τουρκίας, η οποία αφού απέσπασε μία συμφωνία μετην €.€., κομμένη και ραμμένη στις στρατηγικές επιδιώξεις της, απειλεί τώρα (όπως είχαμε επισημάνει ότι ήταν αναμενόμενο ότι θα έπραττε) ότι, εφόσον οι Ευρωπαϊκή Ένωση δεν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της (απελευθέρωση βίζας ταξίδια Τούρκων στην Ευρώπη, συνέχιση και αύξηση της γιγαντιαίας οικονομικής βοήθειας της €.€. προς την Τουρκία, προώθηση του αιτήματος εισδοχής του Τουρκίας στην €.€., κλπ) τότε θα ακυρώσει την συμφωνία για συγκράτηση των μεταναστευτικών ροών, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να καταφθάνουν ξανά όχι εκατοντάδες ημερησίως, όπως τώρα συμβαίνει, αλλά πολλές χιλιάδες, όπως συνέβαινε κατά το θέρος του 2015. Είναι γνωστό ότι άνω των 3 εκατομμυρίων μουσουλμάνων μεταναστών βρίσκονται στα δυτικά παράλια της Τουρκίας, αναμένοντας ευκαιρία για να περάσουν στα ελληνικά νησιά, ελπίζοντας να βρουν κατόπιν τρόπο μεταβάσεως στην δυτική Ευρώπη.

Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ελλαδική κυβέρνηση ανοιχτά πλέον παραδέχεται ότι η χώρα διατρέχει αυτόν τον κίνδυνο (σχετικά εδώ & εδώ). Εφ’ όσον μετακινήσει τους, ήδη παραμένοντες στα νησιά, μουσουλμάνους μετανάστες, θα καταρρεύσει η συμφωνία €.€.- Τουρκίας (η οποία προβλέπει να μην μετακινούνται οι μετανάστες από τα νησιά, αν προηγουμένως δεν ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ελέγχου της ιδιότητος ενός εκάστου, π.χ. ως μετανάστη προς απέλαση ή ως πρόσφυγα πολέμου δικαιούμενου διεθνή προστασία, διαδικασίες οι οποίες όμως καρκινοβατούν), με αποτέλεσμα να αρχίσουν ξανά να συρρέουν χιλιάδες μεταναστών κάθε μέρα, οι οποίοι όμως θα εγκλωβίζονται στην Ελλάδα, αφού, ως γνωστόν, τα προς βορράν σύνορα παραμένουν κλειστά από τις βαλκανικές χώρες (οι οποίες στοιχειωδώς προασπίζουν τα συμφέροντα των λαών τους, φυλάσσοντας τα τους εθνικά σύνορα, πράγμα που αρνείται να πράξει μόνον η Ελλάς!). 

Είναι όμως δυνατόν να λησμονεί κανείς ότι είναι αυτή η ίδια κυβέρνηση που ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ τους μετανάστες μόλις ανέλαβε την εξουσία, διαβεβαιώνοντάς τους ότι τα σύνορα θα είναι ανοιχτά και ότι θα προσφέρονται υπηρεσίες υποστηρίξεως στους «πρόσφυγες» – όπως επιμένει να τους χαρακτηρίζει, καίτοι οι πραγματικοί πρόσφυγες του συριακού εμφυλίου (π.χ. οι Γεζίντι) αντιπροσωπεύουν ένα ελάχιστο ποσοστό μεταξύ των μεταναστευτικών μαζών – για να συνεχίσουν το ταξίδι τους όπου επιθυμούν; Είναι δυνατόν να λησμονεί κανείς την φρικτή ενσάρκωση της εθνικής συμφοράς αποτυπωμένη στο σαφρακιασμένο πρόσωπο της αηδιαστικής «κυρα-Τασίας», της οποίας το καταστροφικό έργο ανέλαβε να συνεχίσει ο, ιδίου φυράματος, Μουζ-άλάχ;

Όσο όμως παραμένουν στα νησιά οι μουσουλμάνοι, αυξανόμενοι μάλιστα σε αριθμό, λόγω των καθημερινών νέων αφίξεων, χωρίς να μπορούν να απελαθούν, αφού κανείς δεν τους δέχεται (ούτε οι χώρες καταγωγής των!), τόσο ανατρέπεται, σε τοπικό επίπεδο, η δημογραφική-εθνολογική ισορροπία, πράγμα που ακριβώς αποτελεί όνειρο και στρατηγική επιδίωξη της αναθεωρητικής Τουρκίας του, σφόδρα αναπολούντος το οθωμανικό αυτοκρατορικό παρελθόν, νεο-σουλτάνου Ερντογάν, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία να επαναλαμβάνει, σχεδόν κάθε μέρα, με μεθοδευμένες δηλώσεις του σε διάφορα ακροατήρια, ότι ευθέως και ανοιχτά αποσκοπεί στην αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης (του 1923), συνθήκης με βάση την οποία καθορίστηκαν τα ελληνοτουρκικά σύνορα, η κυριότης των νήσων του Αιγαίου, το μειονοτικό καθεστώς στην Δ. Θράκη, κλπ! (Δείτε εδώ & εδώ

Η παρουσία μουσουλμανικών πληθυσμών στα νησιά, τα οποία επιβουλεύεται και εποφθαλμιά, αποτελεί το καλύτερο πάτημα του Ερντογαν για την προώθηση της αναθεωρητικής πολιτικής του.
Οι άκρως προκλητικές αναθεωρητικές τοποθετήσεις του Ερντογάν θα μπορούσαν να θεωρηθούν άνευ σημασίας λεκτικές κορώνες ενός μεγαλομανούς, προς εσωτερική κατανάλωση, αν δεν συνδυάζονταν με ορισμένους άλλους παράγοντες, που τις καθιστούν άμεσα απειλητικές:

1. Η Τουρκία αριθμεί πληθυσμό που αγγίζει τα 80 εκατομμύρια, πληθυσμό κατά μέγα ποσοστό νεανικό. Ο δείκτης γεννήσεων παραμένει υψηλός, που σημαίνει ότι ο τουρκικός πληθυσμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Απέναντι σ’ αυτή την πληθυσμιακή έκρηξη της Τουρκίας, η οποία σε λίγα χρόνια, σύμφωνα με αναλύσεις έγκυρων στρατηγικών κέντρων μελετών (δείτε εδώ), θα ασφυκτιά στα σύνορά της και θα αναζητά επέκταση (γεωγραφική, ενεργειακή, βιομηχανική, κλπ), η Ελλάς παρουσιάζει έναν απελπιστικά γηρασμένο πληθυσμό, στον οποίο κυριαρχούν οι συνταξιούχοι (ενώ παράλληλα οι πιο προικισμένοι νέοι επιλέγουν να εγκαταλείπουν την χώρα), έναν πληθυσμό σε δραματική ακραία δημογραφική κάμψη, η οποία αγγίζει πλέον τα όρια της εθελουσίου αυτοκτονίας! Ενδεικτικώς αρκεί να αναφερθεί ότι, σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας (2016), ο αριθμός των γεννήσεων στην Ελλάδα μειώνεται συνεχώς τα τελευταία χρόνια: από 118.000 το 2008, σε περίπου 92.000 το 2014, σημειώνοντας πτώση κατά 22 %!!! Η μείωση δε του μαθητικού πληθυσμού είναι ήδη ορατή στην προσχολική εκπαίδευση και έχει αρχίσει να αποτυπώνεται και στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Τα επόμενα 6 χρόνια ο μαθητικός πληθυσμός της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να μειωθεί κατά 25 % περίπου!!! Που σημαίνει ότι ανάλογη είναι και θα συνεχίσει να βαίνει επιδεινούμενη και η επάνδρωση των ενόπλων δυνάμεων!
2. Η Τουρκία διαθέτει τον δεύτερο ισχυρότερο στρατό εντός της νατοϊκής συμμαχίας, τόσο αριθμητικώς όσο και σε επίπεδο εξοπλισμών. Τα τελευταία χρόνια ακολουθεί πρόγραμμα εντατικού εξοπλισμού με βάση το οποίο ανατρέπεται άρδην η (όποια σχετική υπήρχε ως τώρα) ισορροπία στρατιωτικών δυνάμεων μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας. 
Ενδεικτικώς σημειώνουμε: (α) την απόκτηση (και συμπαραγωγή!) από την Τουρκία, μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς, τεχνολογίας stealth, ήτοι αοράτου για τα, παλαιότερης τεχνολογίας, ελληνικά πολεμικά αεροσκάφη (τα οποία, ένεκα της οικονομικής δυσπραγίας, όχι μόνο από νεότερης γενιάς αεροσκάφη δεν είναι εφικτό να αντικατασταθούν, αλλά ακόμα και η συντήρησή τους έχει καταστεί προβληματική), (β) την παραγωγή τουρκικού άρματος μάχης, (γ) την παραγωγή τουρκικού πυραύλου μεγάλου βεληνεκούς, (δ) την απόκτηση αεροπλανοφόρου (!), (ε) τις κινήσεις για την απόκτηση πυρηνικής τεχνολογίας (με την κατασκευή πυρηνικού σταθμού και την προσέγγιση του Πακιστάν για την προμήθεια πυρηνικών), κλπ. Μόνο πρόβλημα της Τουρκίας, το οποίο θα όφειλε να αξιοποιήσει η Ελλάς (όσο τουλάχιστον παραμένει για την Τουρκία πρόβλημα) είναι η πρόσκαιρη διοικητική αποσάθρωση των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, ως αποτέλεσμα των εκτεταμένων εκκαθαρίσεων που υπέστη το σώμα των τούρκων αξιωματικών, λόγω του πραξικοπήματος.

3. Η Τουρκία, όπως καθίσταται ολοφάνερο, περισφίγγει με μια τανάλια συμμαχιών την Ελλάδα, καθώς ασκεί άμεση επιρροή στην εις βάρος της Ελλάδος εξωτερική πολιτική που ακολουθεί τόσο η Αλβανία, η οποία κλιμακώνει εσχάτως τακτική ιταμών προκλήσεων έναντι της Ελλάδας για το ζήτημα των Τσάμηδων (δείτε εδώ), και ασκεί τακτική πιέσεων που συντείνουν στην συρρίκνωση της (εγκαταλελειμμένης από την Ελλάδα) ελληνικής μειονότητος της Βορείου Ηπείρου, όσο και τα Σκόπια. Είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα η Τουρκία θα οργανώσει προβοκάτσιες στην δυτική Θράκη με σκοπό να κινητοποιήσει διαδικασίες αυτονομίας, μέσω δημοψηφίσματος. Και επίσης αναμένεται να εμφανιστεί η Τουρκία ως προστάτιδα των εν Ελλάδι μουσουλμάνων οι οποίοι, με βάση τις δημογραφικές τάσεις, σε μερικά χρόνια θα αποτελούν πληθυσμό τάξεως μεγέθους που θα απαιτεί δικαιώματα, θα καθορίζει εκλογικά αποτελέσματα κλπ.

4. Στην παρηκμασμένη σύγχρονη Ελλάδα, ως επίσημη ιδεολογία, η οποία επί δεκαετίες αναπαράγεται από πολιτικούς, μ.μ.ε., σχολεία, «διανοουμένους», κλπ, έχει επικρατήσει ο ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ! Κάθε αναφορά σε έννοιες όπως έθνος, φυλή, παράδοση, κλπ, χλευάζεται, καταγγέλλεται και δαιμονοποιείται ως «ακροδεξιά», «ρατσιστική», «ξενοφοβική». Κάθε αναφορά στην εθνική καταγωγή, κάθε επίκληση της εθνικής-πολιτισμικής ταυτότητος, κάθε εγχείρημα τονώσεως του αισθήματος εθνικής υπερηφάνειας, τελεί περίπου υπό διωγμόν.

Τι μέλλον μπορεί να υπάρξει για ένα τέτοιο έθνος; Δυστυχώς κανένα. Το φάσμα του ολικού εκμηδενισμού είναι ορατό και αν δεν αλλάξει δραστικά κάτι, τοποθετείται στο όχι ιδιαίτερα μακρινό μέλλον. Ο ελληνικός λαός, λόγω των καταστροφικών επιλογών του και της εν γένει αφροσύνης, αμεριμνησίας και επαναπαύσεώς του, φέρει καίριες ευθύνες για όσα συμβαίνουν. Τώρα, κάποιοι Έλληνες, έστω με μεγάλη καθυστέρηση, αρχίζουν να αφυπνίζονται. Ας ελπίσουμε ο ρυθμός της αφυπνίσεως να προλάβει τις δυσμενείς εξελίξεις.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου