Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Μητσοτάκης: Αυτόν τον πολιτικό θα αναζητήσουμε στο μέλλον.!

Προ καιρού και μέσα απ' αυτή εδώ τη στήλη, φιλοξενήθηκε ένα άρθρο μου (δείτε εδώ) και φαίνεται πως - κατά την ταπεινή μου άποψη - δικαιώνομαι πανηγυρικώς.
Η διαφαινόμενη ...μέχρι τελικής πτώσεως, σύγκρουση της κυβέρνησης με το σύνολο των συνδικάτων των ΔΕΚΟ και άδηλη κατάληξη, επαναφέρει στην μνήμη μας την προ εικοσαετίας πολιτική - μοιραία για 'κείνον - αναμέτρηση του Μητσοτάκη με τα πανίσχυρα "ρετιρέ"...
Τότε, τα ασυγχώρητα φασιστοειδή των ... ΜπαΚουλοΣταμουλοκολάδων - όπως έμειναν ν' αποκαλούνται απ' τα ονόματα των επικεφαλής των - υποκινούνταν απροκάλυπτα και στηρίζονταν απ' το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα και πριν ρίξουν τον πρωθυπουργό της Ν.Δ. είχαν... κατορθώσει να διαλύσουν τον παραγωγικό ιστό της χώρας...
Και μην μου πείτε φίλοι/ες ότι ξεχάσατε τα ...δημόσια ξεβρακώματα εκ μέρους της συνδικαλιστικής και καλοβολεμένης πράσινης τσογλαναρίας, σε βάρος απλών εργαζομένων της τότε ΕΑΣ.
Και μην μου πείτε φίλοι/ες πως ξεχάσατε το ..."μακελειό" της έτερης Τομπρικής τσογλαναρίας των ΟΤΕτζήδων, όταν τόλμησε ο Μητσοτάκης να προτείνει ιδιωτικοποίηση του οργανισμού κατά 20%.
Δεν πρόκειται να επεκταθώ...
Σήμερα τα πράγματα και για 'κείνον αλλά και για τον Γιώργο, είναι πολύ χειρότερα καθώς υφίσταται η ασφυκτική πίεση του μνημονίου και τα περιθώρια ελιγμών είναι μηδενικά..
Αν όμως άκουγαν τότε τον Μητσοτάκη που τόσο λιθοβολήθηκε σ' αυτήν την χώρα ... επί παντός, δεν θα φθάναμε ίσως στο σημερινό αδιέξοδο...
Π.Ν.
Bookmark and Share

31 comments:

  1. φυσικά ο μητσοτάκης είχε δίκιο..
    αλλά αυτοί που έχουν δίκαιο στην ελλάδα, το βρίσκουν μετά θάνατο..
    αν και πάλι το βρούνε...
    δυστυχώς ο μητσοτάκης είναι χρόνια στο στόχαστρο των ανεγκέφαλων εθνικιστών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A χα χα.
    Αυτόν τον πολιτικό θα αναζητήσουμε στο μέλλον έ:
    Ποιόν δηλαδή;
    Αυτόν που στρέφεται εναντίον του κόμματος που τον έκανε πρωθυπουργό (παρόλο που είχε έλθει σώγαμπρος) αλλά υποστηρίζει τον κουτοπόνηρο γιό του μέχρι χθές διώκτη του;
    Αυτόν που ήθελε να παραδώσουμε την Κύπρο στους Τούρκους με το σχέδιο Ανάν;
    Αυτόν που αντί να βάλει κάτω το χαζοκόριτσό του και να την κράξει δημόσια που βοηθάει το Γιωργάκη, όχι μόνο την υποστηρίζει αλλά επιμένει ότι η Νέα Δημοκρατία δεν έχει καμμία ελπίδα;
    Αυτόν που επιλέγει να υποτιμά τον άθλο του Α.Σαμαρά να φέρει σε ένα μόνο χρόνο τη διαφορά στο 2% τη στιγμή που ήταν πίσω 10%, με μία κοινοβεουλευτική ομάδα 60% μητσοτακική;
    Τέλος τον ****γερο που δεν έχει ποτέ πεινάσει στη ζωή του αλλά επικροτεί το πράσινο Μνημόνιο της ντροπής και της εξαθλίωσης των απλών μεροκαματιάρηδων;
    Δεν τον άκουσα να κατακρίνει το Γιωργάκη για τις καθυστερήσεις να κάνει οτιδήποτε μεταξύ Οκτ-2009 και Μαίου 2010.
    Δεν τον άκουσα να σχολιάζει το Τ+10 και τις άλλες πράσινες αλαγομουριές και παγαποντιές.
    Δεν τον άκοσυα να ψελλίζει τίποτε για τη διαχείριση του δημοσίου χρέους, το αστείο μπιστόλι που ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε και τα άλλα καραγκιοζιλίκια του παπανδρεϊού σοσιαλισμού.
    Πολλά μπορώ να πώ, πάμπολλα αλλά δεν αξίζει, πάω γιάλλα, βαριέμαι ακόμα και να αναφερθώ στην Calzestruzzi και την ΝΤΤ.
    Απλά, ένα τελευταίο, στο λυκόφως της ζωής του ο Μητσοτάκης σκάτωσε την προσωπική του υστεροφημία, διότι με αυτό που έκανε στη Νέα Δημοκρατία, έδειξε ότι μόνο για την πάρτη του τελικά δουλεύει.
    Ακριβώς όπως και ο μεγάλος του αντίπαλος ο Αντρέας παίρνει και αυτός το δρόμο για το πάνθεο των απαξιωμένων αναξίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ένα τελευταίο που ξέχασα:
    Θα μας λείψει ο αγαπημένος πολιτικός του απόλυτου τηλεοπτικού φασισμού του Mega;
    Μόνο και μόνο αυτό, τα λέει όλα για το ποιόν του ανδρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανοπτη αυτο που κουνιεται στο κ*λαρακι σου ειναι ο Δο.Νη.Της στον οποιο μας οδηγησε η ανδρεικη αλητεια, η κρατικιστικη Δεξια του Καρα-αμαν-αλή, Του Εβερτ και του ορθιου σκατου που ειναι αρχηγος της ΝΝΔ? Κουνα τον κ*λί σου λιγο. Δεν βλεπεις που προσπαθει να βγει και ο σαμαράκος πισω απο τον Δο.Νη.Τη που ειναι χωμενος στην σούφρα σου;Μου*ίκακ, εε μου*ίκακα..Ο Μητσοτακης σας πειραξε δεξιά σαμαρικά αφοδεύματα ε; ο μόνος που ειχε καταλαβει τι ερχοταν και μας τοπε..αλλα τι λεμε; εδώ οι άνθρωποι σταυρώσαν τον Χριστό στον Μητσοτάκη θα χαρίζονταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7¨30,
    Εκτός από τη βρωμερή γλώσσα, δυστυχώς είσαι και ένα βήμα από την παράνοια.
    Δέκα γραμμές έγραψες χωρίς κανένα επιχείρημα.
    Χαίρομαι πολύ και ευχαριστώ το Θεό που ο λαός της Νέας Δημοκρατίας είχε το ένστικτο να σουτάρει την πάμπλουτη καρακάξα από τη Νέα Δημοκρατία, γιατί με αυτή αρχηγό δεν θα υπήρχε κάν σήμερα η Ν.Δ. Μόνο τη Ζίμενς που θα έπαιζε πλημερίς στα κανάλια να βάλεις, θα ήμασταν τελειωμένοι.
    Κάτι σαν και εσένα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΓ.
    Α ναι, βάζεις το Μητσοτάκη δίπλα στο Χριστό τώρα;
    Τί να σου πεί κανένας χωρίς να λερώσει το μπλόγκ, που δε φταίει;
    Αει χάσου μυρμηγκάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πανόπτη σε πολλά απο αυτά που γράφεις έχεις δίκιο, αλλά μήν ξεχνάς οτι όταν ο Μητσοτάκης ήταν στις καλές του (γιατί τώρα είναι πάνω απο 90) έκανε άν όχι το τέλειο τουλάχιστον το καλύτερο δυνατό. Την τριετία 90 - 93 έγινε η μοναδική σοβαρή προσπάθεια να γλυτώσει η χώρα απο την μελλοντική καταστροφή άσχετα άν απέτυχε παταγωδώς λόγω Σαμαρά και όχι μόνο.
    Τώρα λογικό είναι άν βλέπουν αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας τον Σαμαρά να σεληνιάζονται τόσο ο Μητσοτάκης όσο και η Ντόρα και να καταφεύγουν σε αψυχολόγητες ενέργειες όπως ας πούμε η υποστήριξη του Γιωργάκη αλλά μή παραμένεις σε μιά τόσο επιφανειακή ερμηνεία των γεγονότων.
    Η ανάδειξη του Σαμαρά απο το μηδέν σε αρχηγό της ΝΔ ήταν έγκλημα τόσο για το κόμμα όσο και για την χώρα, τουλάχιστον θα έπρεπε να αναγνώριζε τα τεράστια σφάλματα του το 93 και να ζητούσε ταπεινά πρίν γίνει αρχηγός μιά συγνώμη. 'Αν το έκανε πιστεύω οτι θα του το συγχωρούσαν αντίθετα αυτός αλαζονικότατα εξακολουθούσε να υπερασπίζεται με πάθος το εγκληματικό του παρελθόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ο Δο.Νη.Της στο αντιμνημονιακο σου κ*λαρακι εχει παρενεργειες λογω μπαταριών. Να προτιμας εκεινες με την φωτογραφια της ΠΟΛΑΝ επάνω και ολα θα στρωσουν φιλαρακι. Οσο για επιχειρηματα ποιο ηταν το δικο σου επιχειρημα; τα μισα που λες ειναι ψεμματα, ως γνησιο διγλωσσο σαμαρικο δοχειο νυκτος, και τα αλλα μισα δεν ειναι επιχειρηματα.
    Συνεχισε να προσφέρεις πεολειχια στον παραταξιακο ιούδα τριμηνιτη του ναυτικου αρχηγο σου που επιζητει την πτωχευση της χωρας ως γνησιος λαικιστης και ολα θα στρωσουν.....συνεχισε ορνιο

    Υ.Γ. εσενα δεν επρεπε να σε λενε πανοπτη αλλα παντύφλακα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΝ έχεις ξεφύγει τελείως
    Το πιστεύεις στ' αλήθεια αυτό η το έβαλες για να μας προκαλέσεις; Μιλάω για τον τίτλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Μητσοτακης σε σχέση με τα όσα και όσους επακολούθησαν αποδείχτηκε μακράν ο σωφρονέστερος ο πληρέστερος και ο αξιότερος. Ανεξάρτητα του κομματικού μίσους που διακατέχει εκατέρωθεν αλλήλοις μπλε και πράσινους και οι οποίοι τελικά είναι και οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της κατάρευσης της χώρας,αφού στο λαικισμό και στην παροχημένη λαικίστικη αντίληψη περί διακυβέρνησης και άσκησης εξουσίας,ανταγωνίζονται μανιωδώς ο ένας τον άλλο,ο πολιτικός αυτός απεδείχθει ο πιο ικανός ο πιο οργανωτικός ο πιο σοβαρός που υπήρξε από το 90 και μετά. Άσκηση της εξουσίας δεν μπορεί να νοείται ως ένας αγώνας επίδειξης ψεύτικης και υποκριτικής παροχολογίας (Ανδρέας),δεν μπορεί να νοείται αποστειρωμένη και άνευρη άσκηση της θεωρίας στην πράξη (Σημίτης),δεν μπορεί να πηγάζει από χαχόλους και αβροδίαιτους ανίκανους πρός κάθε αντίταξη και επιβολή της πειθαρχίας και της σοβαρότητας κάθε ηγέτη προς το λαό του (Κωστάκης) ,δεν μπορεί να είναι ένας συμφερτός από τεμπέλικους και ανεπαρκείς στην αντίληψη αλλά κατεχόμενους από καταθλιψιομανίες και σύνδρομα υπεράσπισης κάθε είδους φανταστικών και ανύπαρκτων στην πράξη 'δικαιωμάτων' (Γιώργος και ΣΙΑ),δεν μπορεί τέλος να περιμένουμε τίποτα από πολιτικούς που αδυνατούν να συλλάβουν την κοσμογονία που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα (Αντώνης).
    Όσο πιο γρήγορα γκρεμιστεί αυτό το έκτρωμα που ονομάζεται σύστημα της μεταπολίτευσης και δεν θαυτούν σε αυτό τόσο τα ζώα του σαλονιού που ταίζουμε πράσινα και μπλέ όσο και τα παράσιτα (κόκκινα) που γεύονται και αυτά τα αποφάγια του γλεντιού αυτού των τρελλών τόσο πιο γρήγορα θα αρχίσουμε να χτίζουμε την πατρίδα μας από την αρχή όμορφη και δυνατή όπως την φανταζόμαστε και όπως της αξίζει.Και τότε θα έχουμε κάνει το χρέος μας προς κάποιους που μεγαλουργούσαν κάποτε σαυτά τα χώματα που τώρα υπομένουν τις ασχήμιες όλου αυτού του κακού περιφερόμενου τσίρκου των πολιτικών ,των συνδικαλιστών των μεγαλοδημοσιογράφων και όλου αυτού του υδροκέφαλου συστήματος.
    Δεν θέλω όμως να κάνουμε απλά το χρέος μας. Θέλω να είμαστε καλλίτεροι και πιο ζηλευτοί στους μεταγενέστερους από τα ονόματα που στολίζουν και βαραίνουν συνάμα τους τόμους της ιστορίας μας.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 8:59

    Έχεις δίκιο, θα αναζητήσουμε τον χαζογιώργο τον Καραμαναλή και τον σαχλαμαρά.
    Διαλέγεις και παίρνεις χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μητσοτακης ηταν: α) ο πρωτος και β) ο μονος μεχρι τωρα που ειπε την αληθεια στον Ελληνικο Λαό για τα οικονομικα. Ηταν ή δεν ηταν ο πρωτος που ειπε οτι "δεν μπορούμε να κανουμε κοινωνικη πολιτικη με δανεικά", οτι "δεν γινεται να καταναλωνουμε περισσοτερα απο οσα παραγουμε", οτι ο Ελληνας "πρεπει να δουλεψει περισσοτερο και ισως να αμείβεται λιγωτερο". Οτι το κρατος και ειδικώτερα το λουφαδόρικο και διεφθαρμένο ελλ κράτος δεν μπορει να κανει τον αεροπορο, τον οσετζη ή τον αστικατζη. Ντρέτες κουβεντες οχι μαλακιες. Πραγματα που δουλευουν και αποδιδουν και στο ατομο και στο κοινωνικο σύνολο.

    Ο Μητσοτακης επεσε επειδη ενώθηκαν ολοι οι εν Ελλάδι τεμπέληδες και "αριστοκρατικοι" κρατιστές εναντίον του: οι πασοκοι, τα αριστερα μαϊμούνια και οι δεξιοί κρατιστες στυλ Εβερτ και μακακαντωνη. Κλασμα των οσων προσπαθησε να κανει εαν τον αφηναμε να τα κανει, σημερα δεν θα ημασταν οι επαιτες της οικουμενης.

    Στα εθνικά εχει πολεμησει (οπως οι περισσοτεροι Ελληνες εξαιρέσει καποιων δοσίλογων δεξιών στυλ πατρός Ράλλη) εναντιον των Ούννων της Γερμανίας, εχει πρωτοστατήσει στην συναψη της συμφωνίας της Τρομάρισσας το 43 που εσωσε την Κρήτη από τον εμφύλιο, εχει καταδικαστεί δις εις θάνατον απο τους Γερμανούς και ειναι ο μόνος Ελλην πολιτικός που εχει τιμηθεί από το Βρεττανικό Κοινοβούλιο (όχι την Κυβερνηση) για την αντιστασιακή του δράση. (Και αν θέλετε να μιλησουμε για Κυπρο, Σκοπιανό, Ανάν, Αποστασία κλπ "βαράτε" βιολιτζήδες καραδεξιοί του γιαννιώτης μπλογκ. Εδώ ειμαι και θα απαντήσω. Και θα υπερισχύσω με γνώμονα την αληθεια και τα στοιχεία).

    Εβαλε την αριστερά στο πολιτικό παιχνίδι, συνεβαλε στην πραγμάτωση της Εθνικής Συμφιλίωσης μεταξύ Αστών και Κομμουνιστών, δεν κοπόιδεψε ΠΟΤΕ την αριστερα (οπως ο μακακαντρέας π.χ.) και εκανε ενα πολυ μεγαλο καλο που θα το βρούμε μπροστα μας τα χρόνια που ερχονται: τολμησε να στειλει εναν πρωθυπουργό (και μάλιστα τον ακατονόμαστο) στο ειδικο δικαστηριο σπάζοντας έτσι πολλά πασοκικά και παλαιοδεξιά/καραμανλικά ταμπού.
    Θα ηθελα να δω ας πουμε τον Σημίτη να απολογειται σε δικαστηριο για Ιμια-Χρηματιστηριο, τον Χοντρό για παραβαση καθήκοντος στα Δεκεμβριανά του 2008 και για δυσφήμηση της χώρας με τα στατιστικα της οικονομίας. Για εκει πάμε και καλα κανουμε και πάμε.

    Επίσης δύο απόψεις τις οποίες διατύπωσε πρώτος και σιγα-σιγά γινονται πλειοψηφικές ειναι η αλλαγή νομου περι ευθύνης υπουργών και η εγκαθίδρυση προεδρικής όχι προεδρευομένης δημοκρατίας.

    Ο Μητσοτάκης παντα ηταν μπροστα απο την εποχή του. Δυστυχώς του ελαχε γεννηθεί Ελληνας. Αυτό ειναι ολο. Ο μόνος πραγματικά Φιλελεύθερος Ηγέτης μιας Μεγαλης Δυνατής Ενωμένης Κεντροδεξιάς που ψηφίστηκε από τον Λαό. Με διαφορά ο καλυτερος που ειχαμε ως μονάδα την περιοδο 1950-2000. Γι'αυτο άλλωστε και πολεμήθηκε απο όλους.

    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά που έχετε κι ένα blog να ξαλαφρώνετε οι καλοταϊσμένοι Μητσοτακικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω φιλαρακι δουλευω σε ιδιωτικη εταιρεία 16 ωρες το 24ωρο και παιρνω 4000 ευρώ το μηνα καθαρά. Αυτο εκτός απο μητσοτακικό με κανει και καλοζωισμενο; Εσυ ποσο δουλευεις και ποσα παίρνεις; Αν εισαι ΔΥ ή του ευρύτερου δημοσιου τομεα μην μου απαντησεις, pleeasee. Διότι ακόμη και για την πληκτρολόγηση της απάντησης σου θα ζητησεις επιδομα. Φιλάκια στον μαλακαντώνη, στο παιντί που μαθαίνει ελλήνικος, στο ΠΑΜΕ και στον Αλέξη πίσω απο τις λέξεις.

    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε Νέαρχε
    πολύ καλός ο "προς Μητσοτάκη" λόγος.
    Ανησυχώ όμως γιατί δεν τον είδα στην σιδερωμένη να εκφέρει γνώμη για το νόμο πλεον που ψήφισε το ζαβό μεσάνυκτα με την διαδικασία μάλιστα του κατεπείγοντος. Ο λαλίστατος κατά τα άλλα επίτιμος,που κατάντησε θαυμαστής του βλάκα (δική του έκφραση) γιωργάκη,να θεωρήσω οτι συμφωνεί; Η εν πάσει περιπτώσει δεν διαφωνεί; Μήπως θα μπορούσες να με διαφωτίσεις επί του ερωτήματος;

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδη Ακραίε ο μαλακαντώνης διαφωνεί; και αφού διαφωνεί γιατι ψήφισε τα αρθρα για τις ΔΕΚΟ; Μπορείς να με διαφωτίσεις;
    Να δεις που ο παπαραντώνης πατώντας σε δύο βάρκες θα πεσει ανάμεσα. Πας στοίχημα;

    Και κατι αλλο: και μονο το οτι ολοι οι εσείς πολανιτες ασχολειστε με εναν 92χρονο φανερώνει την ενδεια σας, δεν το καταλαβαίνεις;

    Να σε ρωτήσω και κατι αλλο; εσυ χαρηκες ή λυπηθηκες που δείρανε τον Χατζηδάκη;

    ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΑΣ-ΞΕΦΤΙΛΑΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ
    ΝΕΑΡΧΟς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χαζοφανατίλες, διαβάστε την ανάρτηση "ο εχθρός είναι ένας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ψυχραιμία Νέαρχε
    Η απώλειά της οδηγεί σχεδόν πάντα σε λάθος συμπεράσματα. Δεν σου έβρισα το ίνδαλμα,όπως κάνεις εσύ. Τι να υποθέσω;
    Κόπωση λόγω εργασίας. Αυτό είναι...
    Στα ερωτήματα
    Ο μέγας Αντώνιος δεν έχει κρυφτεί ποτέ, αλλά πάντα έλεγε αυτό που πίστευε Κατηγορήθηκε οτι συναινεί με το ζαβό σε πλήθος νομοθετημάτων. Και φυσικά για τις περικοπές στις αμοιβές των εργαζομένων στις ΔΕΚΟ ήταν σύμφωνος. Αλλωστε εκεί στοίβαζε το πασοκ τους δικούς του με παχυλούς μισθούς
    Μη φοβάσαι οτι θα πέσει επειδή έχει το ένα πόδι στη μια και το άλλο στην άλλη βάρκα Το κάνει με επιτυχία τόσο καιρό,παρά τα βουντού του επίτιμου. Μην στοιχηματίσεις. Θα χάσεις.
    Να χαρώ επειδή έδειραν τον Χατζηδάκη; Για ποιό λόγο; Πασόκος του κερατά είναι ο μουσάτος, για να μας πούνε οι δημοσιοκάφροι οτι ο κόσμος είναι αγανακτισμένος με τη ΝΔ που μας έφερε σε αυτή τη κατάσταση. Το σενάριο πιάνει και τη αρχηγό της ΔΣ
    Βλακεία του Χατζηδάκη που πήγε, τη στιγμή που κανένας εργατοπατέρας δεν τόλμησε να παρουσιαστεί.
    Αυτά γιατί έχει ΑΕΚ
    Και πάλι ψυχραιμία

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ακραιε μου δεν το βρίζω το ινδαλμα σου της Πολαν των μείον πεντακοσίων πεντήκοντα χιλιάδων ψήφων, του 30% επί του 50% του εκλογικού σώματος και της χαμενης Πελοποννησου, Αττικής, Κρητης, Αθήνας, Θεσσαλονικης, Πατρας και Ηρακλείου. Δεν τον βρίζω φίλτατε μου. Τον περιγράφω! (:-)

    Για Χατζηδάκη: σε ρώτησα γιατι ο κολλητός του μαλακαντώνη Τράγκας (ναι ναι το γνωστό αγγελούδι) στο οποίο ο παπαρας σου δίνει συνέντευξη στο περιοδικο του ουτε λιγο ούτε πολυ μας ειπε σημερα οτι η αυτοδικία πάει χερι-χερι με την αυτοάμυνα! Αυτά Ακραίε μου για τους φίλους σας/σου στην μεγάλη Ανοιξη.

    ΝΕΑΡΧΟς
    ΕΛΛΑΣ-ΓΕΛΑΣ-ΠΡΟΔΟΤΗΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ

    Υ.Γ. προς 11:18 ξέρεις τι λεν για τον Νταλάρα, ε; αντε μπράβο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα πνευματικά σκουπίδια της αγίας οικογένεις σε ένα μπλόγκ.
    Μόνο ο δεφριτέζας λείπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Λίγα με τον δεφριτέζα μή σε πάρει και σε σηκώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 9:33 μαλλον εξ'ίδίων κρίνεις τα αλλότρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ιησούς Χριστός νικά κι όλα τα κακά σκορπά. Χριστιανέ μου τέτοια σκατόφατσα είναι να βλέπουμε μέρες που είναι; βρε πότε ακούσατε αυτόν τον βρικόλακα να πει καλή κουβέντα για τους Έλληνες εργαζόμενους; Αυτός γιατί φρόντισε και η γάτα του να διορισθεί στο δημόσιο; Αντε στον διάολο εφιάλτη των ονείρων μας...αϊ στα τσακίδια και κρύψου στον σκατόλακό σου...και ξανά άιντε στο διάολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ!!!
    Φυλαχτείτε από το ροφό.

    Γιώργος Αιγάλεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μπροστά στο σουπερμάρκετ της μίζας του φαταούλα του μητσοτάκη, το μαγαζάκι του τσοχατζόπουλου είναι ψιλικατζίδικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Michael ψυχασθενή γεροαμπελοφιλόσοφε που προσβάλεις τον Πλάτωνα τί ήθελες απο τον Μητσοτάκη να σου κάνει να σου λύσει τα σεξολογικά σου προβλήματα; Όταν είχε την εξουσία που μπορούσε να το κάνει προσπάθησε όσο μπορούσε, μετά το 93 δέν είχε καμιά εξουσία ακόμα και την πενταετία 2004-2009 που υποτίθεται οτι σε κυβέρνησε το κόμμα του.
    Τα παράπονα σου αλλού λοιπόν, και την δική σου την γάτα άν σου την διόριζαν στο δημόσιο θα την έβαζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρε Μαϊκλ κριμα στ'ὀνομα ρε - σαμαρικα κοπρανα στα μουτρα σου ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να μη στεναχωριέστε άλλο και να βρείτε διέξοδο πάρτε το απόφαση ότι το Μητσοτακέϊκο τελειώνει. Βρείτε στέκι που να σας εκφράζει. Ουδείς αναντικατάστατος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μμμμ..συντροφε 7.57 ο λαικιστικος παπανδρεισμος κατεστρεψε την χωρα, ο κρατικίστικος και τεμπελης καραμανλισμος στουκαρε και φαληρισε την χωρα. Ο μονος που ηταν και ειναι σωστος ειναι ο Μητσοτακης. Χωνεψτε το. Ευτυχως για αυτον η Ιστορια θα τον δικαιώσει ενω θα καταδικασει και τον παπανδρεισμο και τον καραμανλισμο. Και ξερεις την ιστορια δεν την γραφουμε ολοι εμεις οι χαχολοι στον γιαννιωτη. Η ιστορια γραφεται μετα απο πολλες δεκαετιες απο αποστασιοποιημενους απο τα γεγονοτα επιστημονες που αξιολογουν μονο πραγματικα δεδομενα. Και αυτα υποστηριζουν μονο τις θεσεις του Μητσοτακη. Γλωσσοφιλα στο παρακμιακο σαμαρεικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Η απάντησή σου στα σχόλια του panopti πιό πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ευτυχως η ιστορια δεν γραφεται απο ολικους μανύβλακες η αμαθεις πανοπτες
    Γλωσσόφιλα στο εμετικο προδοτικο μικρο σαμαρέϊκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή