Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Το τέλος του Καντάφι και ο Ισλαμικός..."πολιτισμός"

Ασχέτως αν συμπαθούσα ή όχι τον συνταγματάρχη Καντάφι, ασχέτως αν συμφωνούσα ή όχι με την πολιτική του και την συμπεριφορά του απέναντι στον λαό του, δεν πρόκειται να δείξω τις απάνθρωπες και αποτρόπαιες φρικτές εικόνες από το τέλος του. 
Θέλω να πω μόνο λίγα πράγματα.
Ο Καντάφι όσο "κακός" και να ήταν, έφερε την χώρα του στη δεύτερη θέση με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στην ήπειρο της Αφρικής, 12 φορές μεγαλύτερο από...

αυτό της Αιγύπτου! 
Δεν ξέρω πόσο δικτάτορας ήταν αλλά και τέτοιος να ήταν, σαν ανθρώπινη οντότητα θα έπρεπε να τύχει ανθρώπινης συμπεριφοράς και πολιτισμού.
Το απάνθρωπο και φρικτό τέλος του πρώην ηγέτη της Λιβύης, μας αποδεικνύει κατάματα την ποιότητα του ισλαμικού πολιτισμού που έχει να κάνει μόνο με υπανθρώπους, ζώα και καθάρματα. Αυτές οι εικόνες που είδαμε όλοι με εμετικό αποτροπιασμό δεν ανήκουν στο σύγχρονο πολιτισμένο κόσμο όπως και δεν ανήκουν ούτε θα μπορέσουν ποτέ να ανήκουν και να ενσωματωθούν στην Ευρώπη και στην Πατρίδα μας όλοι αυτοί οι λαθραίοι ισλαμιστές που έχουν μπουκάρει με το έτσι θέλω και κουβαλάνε αυτόν τον "πολιτισμό" του αίματος, του μίσους και της εκδίκησης μαζί τους.. Η άμεση απέλαση και εκδίωξη όλων τους από την χώρα μας, πρέπει να μπει άμεσα σε εφαρμογή.
Ο δικός μας πολιτισμός, ο πολιτισμός των Ελλήνων που γέννησε και τον σύγχρονο δυτικό πολιτισμό, από αρχαιοτάτων χρόνων τιμούσε και πρόσφερε σπονδές ακόμα και στους εχθρούς όταν αυτοί υποδείκνυαν ανδρεία και δεν ατιμάζονταν με φυγή από το πεδίο της μάχης τουλάχιστον. Ο δικός μας πολιτισμός τιμά και προστατεύει τους τραυματίες, τους αιχμαλώτους, τους μεγαλύτερους εγκληματίες ακόμα και τους αντιμετωπίζει με δίκαιη δίκη ό,τι και να έχουν πράξει αυτοί.
Ο Καντάφι έδωσε μία υπόσχεση όταν άρχισε ο εμφύλιος. Δεν θα εγκατέλειπε ποτέ την Πατρίδα του αλλά θα έμενε μέχρι τέλους να πεθάνει εκεί και κράτησε αυτή την υπόσχεση του μέχρι τέλους. Ήταν πατριώτης, ήταν μαχητής, ήταν ΑΝΔΡΑΣ.. Αυτές οι σπάνιες αρετές σήμερα θα έπρεπε να τιμηθούν στο πρόσωπο του Καντάφι εάν οι "επαναστάτες" Λίβυοι τιμούσαν τα παντελόνια τους.
Το μίσος και η εκδίκηση όμως που πηγάζουν από τη διδασκαλία του Κορανίου και τον ισλαμισμό, δεν επιτρέπουν σε αυτούς τους λαούς να σκέπτονται και να δρουν επί τιμή και ανδρεία. Όσο το γρηγορότερο απαλλαγούμε από αυτούς τους υπολαούς που κατά εκατομμύρια έχουν λαθροεποικίσει την Ελλάδα και ολόκληρη την Ευρώπη, τόσο το καλύτερο για την ανθρωπότητα και την συνέχεια του ανθρώπινου πολιτισμού.
Άμεσα θα πρέπει να κινηθούν οι διαδικασίες για την τιμωρία των ηγετών των "επαναστατών" στη Λιβύη, καθώς και όσων τους στήριξαν (ΝΑΤΟ) ως εγκληματίες πολέμου και εχθρούς της ανθρωπότητας.

ygro-pyr

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου