Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Μπίλντερμπεργκ...

Αυτό ήταν λοιπόν! Οι μάσκες πια έπεσαν και φάνηκε το αποκρουστικό πρόσωπο της παγκοσμιοποίησης και του διεθνούς σιωνισμού που προσπαθεί να υποδουλώσει τα έθνη... Στην Πατρίδα μας και στην Ιταλία ανέλαβε επίσημα πλέον την εξουσία η «θρυλική» λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αυτή η σφηκοφωλιά των συνομωτών, όπως την είχε αποκαλέσει κάποτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, του οποίου όμως ο γιος συμμετείχε πολλάκις στις συνεδριάσεις της! Άλλοι καιροί, άλλα ήθη...
Το ζήτημα είναι πως σήμερα η χώρα μας και η Ευρώπη όλη βρίσκονται σιδεροδέσμιες στα...δεσμά που σφυρηλάτησαν γ’ αυτές ο διεθνής εβραϊσμός και το κερδοσκοπικό κεφάλαιο, πίσω από το οποίο βρίσκονται βέβαια μασόνοι και σιωνιστές.
Και όλα αυτά γίνονται αδιάντροπα, χωρίς να ρωτηθεί ο λαός, και με την σύμπραξη όλων των δημοκρατικών δυνάμεων: όχι μόνο του εβραιομασονικού ΠΑΣΟΚ, αλλά και της δήθεν δεξιάς Νέας Δημοκρατίας και του κόμματος ΛΑ(γ)ΟΣ του συστήματος...
Από όλα όσα συνέβησαν τις τελευταίες εβδομάδες στον τόπο μας συγκρατούμε πραγματικά με λύπη την απερίγραπτη στροφή ενός ανθρώπου τον οποίο κάποτε θεωρήσαμε Πατριώτη και Έλληνα: την απαράδεκτη, απίστευτη στροφή του Αντώνη Σαμαρά, που με τον τρόπο αυτό ακύρωσε όλη την μέχρι σήμερα μαχητική του πορεία.
Και απέδειξε ότι δεν είχε συμμετάσχει δυστυχώς και ο ίδιος παλιότερα τυχαία στις φιδοσυνάξεις των Εβραιομασόνων της λέσχης Μπίλντερμπεργκ.
Η κυβέρνηση Παπαδήμου, αυτού του κορυφαίου στελέχους της Τριμερούς Επιτροπής, είναι λοιπόν μια κυβέρνηση της Μπίλντερμπεργκ.
Μια κυβέρνηση παράνομη, ανθελληνική, κατά 80% ΠΑΣΟΚ, που στηρίζεται από τα κάλπικα πατριωτικά κόμματα της Νέας Δημοκρατίας και του ΛΑ(γ)ΟΣ. Και για τον μεν Λαγό της «κωλοτούμπας» τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει. Καθημερινά αλλάζει θέσεις και άλλα λέει σήμερα, άλλα λέει αύριο.
Όμως θλιβερή είναι η αλλαγή στάσης του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος τουλάχιστον επί ενάμισι χρόνο υπήρξε συνεπής αντιμνημονιακός. Τώρα όμως δέχτηκε για πρωθυπουργό τον Τριμερίτη Παπαδήμο, δέχτηκε για κυβερνητικό εκπρόσωπο τον Καψή των «Νέων» και του «Βήματος» και πήρε ως στενό του συνεργάτη τον γιο του Ψυχάρη (του ίδιου με τον Καψή συγκροτήματος!).
Τυχαία όλα αυτά; Δεν νομίζω... Όπως έδειξε η απίστευτου θράσους αλλαγή στις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Ιταλίας, αλλαγή που επέβαλλαν οι μασόνοι της Μπίλντερμπεργκ, άνθρωποι-κλειδιά του διεθνούς σιωνιστικού συστήματος ορίστηκαν από την υπερεξουσία του πλανήτη (και βασικά της σατανικής Δύσης) σαν πρωθυπουργοί των δύο αυτών χωρών.
Τόσο ο Λουκάς Παπαδήμος όσο και ο Μάριο Μόντι είναι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι της Τριμερούς Επιτροπής, που όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει... Αλλά και νέος διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας ανέλαβε ο Ιταλός Μάριο Ντράγκι, επίσης στέλεχος της Τριμερούς Επιτροπής.
Κι αυτό άραγε τυχαίο; Πώς κατάντησε η Πατρίδα μας, να έχει επικεφαλής της ανθρώπους που εξυπηρετούν το παγκόσμιο σιωνιστικό κατεστημένο, που παίρνουν εντολές κατευθείαν από ένα ανώτατο διευθυντήριο που θέλει να υποδουλώσει τους λαούς του πλανήτη...
Όμως ο Λουκάς Παπαδήμος, αυτός ο Τριμερίτης και άνθρωπος του ΠΑΣΟΚ, αυτός ο διεθνιστής και υπηρέτης των τραπεζικών συμφερόντων, δεν είναι καθόλου άμοιρος ευθυνών! Είναι αυτός που πριν από δέκα χρόνια, σαν διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, παραποίησε τα οικονομικά στοιχεία της Πατρίδας μας, αλλοίωσε τα στατιστικά δεδομένα, με αποκλειστικό σκοπό να μας σκλαβώσει στην φυλακή των Εθνών που οραματίζονται οι αφέντες του οι Σιωνιστές.
Να μας βάλει δηλαδή στο κοινό ευρωπαϊκό (εβραϊκό) νόμισμα, το Ευρώ, για να χάσουμε την εθνική μας ταυτότητα και να γίνουμε... πολίτες του κόσμου! Κι αυτά όλα τα έπραξε ο Παπαδήμος με εντολή και καθοδήγηση του Κώστα Σημίτη, του ατόμου υπηρέτη των ξένων συμφερόντων, που χτύπησε στις ρίζες του Έθνους και του Λαού μας! Καταραμένοι να είστε, παλιάνθρωποι της μεταπολίτευσης και του ΠΑΣΟΚ, που εξαιτίας σας σήμερα λιποθυμούν στην Ελλάδα μικρά παιδιά στα σχολεία από την πείνα!...
Πόση διαφορά από την εποχή της «επάρατου» Επταετίας, όπως τολμάνε να αποκαλούν οι άπλυτοι της αριστεράς την Εθνική Κυβέρνηση του Στρατού της 21ης Απριλίου! Όταν στην Ελλάδα δεν υπήρχε ανεργία, δεν υπήρχαν νεόπτωχοι, δεν υπήρχαν αντικαταθλιπτικά και άλλα ψυχοφάρμακα, δεν υπήρχε η ανεξέλεγκτη εηκληματικότητα των αλλοδαπών, δεν υπήρχε η διαφθορά και το κλεψιμέικο στον Δημόσιο τομέα, δεν υπήρχαν τα σκάρτα κόμματα της μεταπολίτευσης που πίνουν το αίμα και σκορπίζουν τον ιδρώτα του Ελληνικού Λαού...
Όταν πάνω στην Αρχή υπήρχαν ΕΛΛΗΝΕΣ με γαλόνια, με παράσημα Ανδρείας, που διακρίθηκαν και τιμήθηκαν στα πεδία των μαχών και δεν ήταν αστράτευτοι και ριψάσπιδες σαν τα σημερινά βουτυρόπαιδα της Βο(υ)λής...
Για αυτό και σήμερα παντού στον δρόμο στην χώρα μας ακούγεται με πίκρα και οργή το «που ’σαι Παπαδόπουλε»! Ο Παπαδόπουλος, που ήταν Εθνάρχης με τα όλα του, Άνδρας και Έλληνας, και για αυτό τον τιμώρησαν σκληρά οι προδότες της γενιάς του Πολυτεχνείου... Τον άφησαν να πεθάνει άρρωστος και έγκλειστος, σαν να μην είχε ψυχή... Η εκδικητικότητα της δημοκρατίας σε όλο της το «μεγαλείο»!
Θλίψη μου προκαλεί όταν διαβάζω κάποια κείμενα που προσπαθούν να μας πείσουν ότι... η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή δεν είναι τελικά και τόσο επικίνδυνες! Και ότι ούτε λίγο ούτε πολύ είναι «ερασιτεχνικές» οργανώσεις που δεν μπορούν να διαφυλάξουν «καλά» τα μυστικά τους!!!
Ενώ οι αντίστοιχες λέει της Ανατολής (ποιες άραγε;) είναι πολύ πιο επικίνδυνες και ύπουλες, όργανα ενός ανύπαρκτου άξονα που πάει τάχα να κυριαρχήσει στον κόσμο! Εγώ εκείνο που βλέπω είναι ότι τον κόσμο πάει να τον καταστρέψει και να τον κατακτήσει μία δράκα Εβραίων Σιωνιστών, Αντίχριστων, που μέσω των τραπεζών τους αφαίμαξαν και την τελευταία ικμάδα δύναμης και ενέργειας του Λαουτζίκου.
Που με συνωμοσίες και ραδιουργίες μας επέβαλλαν πρωθυπουργό ανώτατο μέλος της Τριμερούς Επιτροπής, τον οποίο ποτέ δεν ψήφισε ο Ελληνικός Λαός (και το ίδιο συνέβη και στην γειτονική Ιταλία)... Όσο για το πόσο «κρυφές» είναι οι συνάξεις των φιδιών της Μπίλντερμπεργκ, όλοι γνωρίζουμε πως ποτέ μα ποτέ κανένας από έξω δεν κατάφερε να μάθει τι λέγεται εκεί πέρα!
Χρέος των Ελλήνων Πατριωτών είναι ο έμπρακτος Αγώνας για την πτώση αυτής της κυβέρνησης-υποχείριου των Εβραίων τραπεζιτών, του κάθε Ροκφέλερ και του κάθε Ρότσιλντ. Μιας κυβέρνησης που αν και σχεδόν αμιγώς είναι κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, εντούτοις στηρίζεται και από δύο κόμματα που ψεύτικα αυτοχαρακτηρίζονται δεξιά και που το μόνο που κατάφεραν ήταν να βοηθήσουν το σύστημα να σταθεί όρθιο την ώρα ακριβώς που παρέπαιε...
Αυτή η κυβέρνηση δεν είναι κυβέρνηση της Ελλάδας, δεν είναι κυβέρνηση δική μας! Είναι κυβέρνηση των ξένων εβραϊκών μονοπωλίων, των τοκογλυφικών τραπεζών και των σκοτεινών στοών και επιτροπών! Εμείς θέλουμε: Ελλάδα των Ελλήνων και των Χριστιανών, με κυβέρνηση Εθνική και με πολιτική που να διεκδικεί τα όσα μας ανήκουν.
Να διεκδικεί την Κύπρο και την Βόρειο Ήπειρο, την Ανατολική Θράκη και την Βόρειο Μακεδονία! Μόνο τότε θα ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες και όχι στα διάφορα μονοπώλια Εβραίων, τοκογλύφων και διεθνιστών!
Απολλόδωρος Θεοδώρου

1 comments:

  1. Οσο παίρνει κανείς στα σοβαρά τους πολιτικούς , άλλο τόσο παίρνει και το παπαδαριό ... τι κόλλημα έχετε ορισμένοι με την παπαρολογία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή