Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Οι "άπλυτοι" του Χίλτον

Οι βρωμεροί και τρισάθλιοι άπλυτοι που κάμουν ότι γουστάρουν εδώ και χρόνια στην Αθήνα, βοηθώντας φυσικά πάντα το καθεστώς να ξεγλιστρήσει από τη λαϊκή οργή και να αποπροσανατολίσει το πόπολο, δεν είναι μοναχά τα ακάθαρτα τσογλάνια που βλέπετε στα δελτία ειδήσεων.
Αυτοί είναι σαν να λέμε τα λυσάρικα σκυλιά που τα ξαμολάνε τα αφεντικά τους.
Πίσω τους κινούνται σαν σκιές άνθρωποι καλά εκπαιδευμένοι στον θάνατο, μουσουλμάνοι ή ευρωπαίοι μισθοφόροι, που διαμένουν στα χίλτον και κυκλοφορούν με ευρωπαϊκά διαβατήρια, τους οποίους ούτε και διανοούνται να τους αγγίξουν οι μηχανισμοί της εγχώριας "δικαιοσύνης"
Κάτι σαν τους δυο άραβες, ας πούμε, που συνέλαβαν οι αστυνομικοί στα πέριξ της υπό κατάληψιν πρυτανείας και αφέθηκαν ευθύς ελεύθεροι, αφού πρώτα τους κέρασαν και φοντανάκι [για το συγνωμη...]
Αυτά τα δύο σκοτεινά πρόσωπα διέμεναν στη Μεγάλη Βρετανία και παρουσιάζονταν ως στελέχη πολυεθνικής εταιρείας... 

Αντιγράφω εδώ κατατοπιστικότατο άρθρο του Γ. Φράγκου στην εφημερίδα Εμπρός, με τίτλο: "τρομοκράτες με κοστούμια στην Αθήνα"

"...Μια ασυνήθιστη για την εποχή άυξηση κρατήσεων, όχι μόνο σε κεντρικά ξενοδοχεία των Αθηνών, αλλά και σε προορισμούς εντός της Αττικής, με την ενοικίαση παραθεριστικών κατοικιών από άτομα "υπεράνω υποψίας" παρατήρησαν οι αρμόδιες Ελληνικες αρχές.
Στο μεταξύ υπήρχαν πληροφορίες από μυστικές υπηρεσίες άλλων χωρών, ότι έχει ενεργοποιηθεί το δίκτυο της διεθνούς των αναρχικών, που είχαν στρατολογήσει πολλάμέλη μεταξύ όσων μετείχαν στις τάξεις του κινήματος ¨Γένοβα 2000"

Οι φόβοι των υψηλόβαθμων αστυνομικών εντάθηκαν όταν από διασταύρωση στοιχείων προέκυψε ότι αρκετοί εξ' αυτών είχαν επισκεφθεί την Αθήνα, παραμονές σοβαρών επεισοδίων που συντάραξαν τη χώρα μας, όπως η δολοφονία γρηγορόπουλου ή ο εμπρησμός της μαρφιν.
Δύο μαλιστα απ αυτούς που κατέχουν γαλλική υπηκοότητα, είχαν συλληφθεί για λεηλασία, όταν εξεγέρθηκαν τα γκέτο του παρισιού. 
Έκπληκτοι οι Έλληνες αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι σχεδόν όλοι αυτοί παρουσιάζονται ως υπάλληλοι μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, που έχουν έδρα τις ΗΠΑ και την Αγγλία. Στη σχετική λίστα υπάρχει και το όνομα διπλωματικού συμβούλου του Ισραήλ, ο οποίος έχει αναπτύξει ασυνήθιστη πολιτική δράση στους κόλπους των λεγόμενων "νεομπριγαδιστών"

Οι νεομπριγαδιστές είναι μια νέα οργάνωση που επιθυμούν την αναβίωση των διεθνών ταξιαρχιών που πολέμησαν στον ισπανικό εμφυλιο, εναντίον του Φράνκο...

Εκτός από διαμονή σε γνωστά και πανάκριβα ξενοδοχεία των Αθηνων, αρκετοί από αυτούς φιλοξενούνται σε "γνωστούς και φίλους', στελέχη του συριζα και κυρίως του ανταρσυα.
Από τις σχετικές έρευνες έχει βρεθεί ότι τουλάχιστον δύο μαροκινοι με γαλλικά διαβατήρια, διαμένυον σε διαμέρισμα στα Ιλίσσια, που ανήκει σε γνωστό πρόσωπο της αριστεράς, άμεσα συνδεμένο με τη φράξια Ρόζα Λούξεμπουργκ.
Παράλληλα έχουν αντοπισθεί κρατήσεις για τους επόμενους μήνες σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα διαμερίσματα της Αττικήε.

Όλα αυτά έχουν σημάνει συναγερμό στις αρμόδιες αρχές που ήδη κάνουν λόγο για εισαγωγή τρομοκρατών, σε μια περίοδο όπου θα ενταθούν τα φαινόμενα αμφισβήτησης της ίδιας της υπόστασης του Ελληνικού κράτους.
Ήδη έχουμε πάρει μια πρόγευση με τις καταλήψεις δημόσιων χώρων και τη βεβήλωση μνημείων, ενώ τα χειρότερα έρχονται..." 
Από την εφημερίδα "Εμπρός" [18/4/2015] 

Όταν μπούκαραν τα δικά τους παιδιά στη Βουλή, οι συριζαίοι μόνο που δεν βγήκαν έξω να τα κεράσουν σοκολατάκι...
Η Νέα Τάξη δεν διαθέτει μοναχά μισθοφόρους της καθεστωτικής ελίτ που παριστάνουν τους [αριστερούς] βουλευτές, διαθέτει και το μακρύ ένοπλο χέρι του συστήματος, που αναλαμβάνει δράση στα δυσκολα...
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί μα η χαρά δεν την αφήνει

Για να μη τα πολυλογούμε...
Η διεθνής του θανάτου, που έχει εκπαιδευτεί να σκορπάει τον τρόμο και το αίμα, σε όσους απειλούν την δεσποτεία της Νέας Τάξεως, δεν είναι παρά το μακρύ χέρι του συστήματος, που θα χρησιμοποιηθεί στο άμεσο μέλλον για να εξοντωθούν φυσικά και πολιτικά οι ηγεσίες των εθνικιστικών κινημάτων, στην Ευρώπη.
Όλο αυτο το σκυλολόι στο οποίο δίδουν άσυλο και βοήθεια οι συριζαίοι, οι ανταρσαίοι και πάντες οι γνωστοί μισέλληνες, βρίσκεται εδώ για την πρόβα τζενεράλε στο πειραματόζωο Ελλάς, ώστε να σιγήσει κάθε είδους εθνική φωνή, που τολμάει να εναντιώνεται στο σχέδιο της αντικατάστασης των Ελλήνων από σλαβοαφροασιατικές μαζες.
Θα δουν πολλά ακόμα τα μάτια μας.
Η βεβήλωση του Παλαμά ήταν η πρώτη πράξη σε μαι οργναωμένη βεβήλωση του παρελθόντος και του παρόντος των Ελλήνων.

Α,και κάτι ακόμα...
Ασφαλως και δεν είναι τυχαίες όλες αυτές οι πρόβες εν όψει της δίκης της Χρυσής Αυγής...
Κι αν θέλετε την πρόβλεψη μου, καλό θα είναι οι Έλληνες εθνικιστές να προετοιμάζονται για κάποια νέα προβοκάτσια, όπως φερειπείν, η δολοφονία φύσσα... 
Μήπως και αυτή τη φορά, καταφέρουν να την αποτρέψουν... 


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου