Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Επιτροπή αναδιοργάνωσης της αστυνομίας...


Τη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής με στόχο τη δημοκρατική αναδιοργάνωση της αστυνομίας, πρότεινε ο Αλέκος Αλαβάνος, με αφορμή τη δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού των ΜΑΤ.
Όπως επεσήμανε, με αυτό συμφωνεί και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων.
Παράλληλα, ο κ. Αλαβάνος εξέφρασε τη πλήρη συμπαράσταση των μελών του κόμματος στον 21χρονο αστυνομικό και τόνισε μάλιστα πως από τέτοιου είδους επιθέσεις δεν ωφελείται ούτε το κίνημα της νεολαίας, ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά "οι δυνάμεις που θέλουν να αναιρέσουν στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα και ελευθερίες".
Απευθυνόμενος στις δυνάμεις αυτές αλλά και στην "τριμερή κομματική συμμαχία με επίκεντρο τη ΝΔ, οι οποίοι πρωταγωνιστούν στην επίθεση ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ", δήλωσε πως το κόμμα του θα παραμείνει σταθερός υποστηρικτής στους αγώνες της νεολαίας και των εργαζομένων.
Τέλος, ερωτώμενος αν η επίθεση στον αστυνομικό είναι πιθανή προβοκάτσια, ο κ. Αλαβάνος τόνισε πως πρέπει να εξεταστούν όλα τα ενδεχόμενα.

4 comments:

  1. ΝΑΙ ΝΑΙ ΟΙ ΤΣΙΡΙΖΑΙΟΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!!
    ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΣΥΝΗΘΩΣ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν ειναι δυνατον αλεκο μας
    για τ ονομαααααααα
    μηπως θελει και υφυπουργειο δημοσιας ταξης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν οι βουλευετς μας φορουσαν παντελονια.
    Αν οι βουλευται μας ησαν "υπηρετες"του λαου Αν οι βουλευετς μας ειχαν ελαχιστο ενδιαφερον για ο,τι συμβαινει σημερα στηνΕλλαδα
    Θα επερεπ να κανουν διακομματικη επιτροπη που να εξεταζε την συμπεριφορα των εκνομων κομματων αυτων που δεν σεβονται την Δημοκρταια.Των κομματων που στα καταστατικα τους και στα προγραμματα τους αλλ και εμπρακτως με τηνδρασι τους αρωουνται τηνΔημοκρατια, δεν σεβονται το νομο και προτρεπουν τον κλαο και ιδιαιτερως τους νεους στην καταστροφη τους βανδαλισμους την αναρχια..Αλλα αντι τουτου ασχολουνυται με τα κινητα τους τα ακινητα τους τα αυτοκινητα τους και κολακευοτν τους απατριδες "υπηρτετες"του λαου μην τυχον κι ο περισσος ή ο πολυς καλαβανος πη μια καλη λεξι γι αυτους..
    Αν οι βουλευετς μας δεν ησαν ψοφοδεις κολακες και υποκριτες, ευθυνοι λικιστες αν οι βολευτες μας και ολα τα κομματα ( δεν συμπεριλαμβανω προς θεου τα αναρχοκομμουνιστικα που ειναι παραστρατιωτικες μοναδες με Ναπολεοντα τον κακαλαβανο, αρχιστρΑτηγο ΤΑ μπουμπουκια τυπου σταουλη, και ζαν ντ αρκ του σταλινισμου την κα με τα ςκαμελιας εν περισσω. Τοτε τα πραγματα θα ησαν διαφορετικα
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή