Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Καρδιοχτύπησε ο ΠΑΣ. Στις καθυστερήσεις πήρε τη νίκη...


Ο ΠΑΣ Γιάννενα καρδιοχτύπησε για τα καλά με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο κατάφερε να νικήσει 2-1 και να παραμείνει στο "ρετιρέ" της βαθμολογικής κατάταξης.
Οι γηπεδούχοι στάθηκαν άτυχοι στο πρώτο ημίχρονο, όταν ο Σαιτιώτης δεν κατάφερε στο 26' να νικήσει τον Μπρέλλα από την άσπρη βούλα και έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γιανιώτες πίεσαν για να φτάσουν στο γκολ και το κατάφεραν στο 62', όταν ο Σαϊτιώτης έκανε το γύρισμα, ο Μιχαήλ πετάχτηκε μέσα στην μικρή περιοχή και με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν εξαιρετικά "ανθεκτικοί" και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 87΄με δυνατό σουτ του Βούκοβιτς.
Ο Γκουγκουλιάς πέτυχε "χρυσό" γκολ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με καλοζυγισμένο πλασέ και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει σε αυτήν την δραματική νίκη.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

6 comments:

  1. Η άνοδος στην Α΄εθνική θεωρείται βέβαιη. Χαίρομαι ιδιαίτερα γι΄αυτό. Μόνο με τις "μικρές" ομάδες δεν δείχνει τη δέουσα ευθύνη και πολλές φορές στραβοπατάει. Θα τα καταφέρει όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννιώτη καλή η ομάδα σας αλλά για την Β΄Εθνική. Στην Α΄Εθνική αν δεν κάνετε σοβαρές μεταγραφές, δεν θα έχετε καμία τύχη. Όπως και η Βέροια και άλλες πολλές. Ο πρόεδρός σας όμως (Χρηστοβασίλης) φαίνεται το πήρε πολύ ζεστά το πράγμα και θα ρίξει πολύ χρήμα στην ομάδα απ ότι φαίνεται. Οπότε όλα είναι πιθανά. Μπορεί και στην Α΄να πρωταγωνιστήσετε.
    Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Γιαννιώτη καλησπέρα, Δέν είσαστε οι μόνοι πού καρδιοκτυπήσατε, Το ίδιο συνέβη τό σαββάτο και σε εμάς εν Πειραιεί, που περιμέναμε πώς και πώς να τελειώση ο αγώνας.

    Φιλικά,

    Ο Πειραιώτης

    Υ.Γ

    Θα τα πούμε στην Α Εθνικη,

    Ε.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αφεντικό στην επανάληψη (2-0)





    Ο Μελισσάς άνοιξε το σκορ και ο Μπρίτο σφράγισε την επικράτηση του Ατρόμητου, στη νίκη με 2-0 επί της Καλλιθέας στο «Ελ Πάσο», που έδωσε τρεις ακόμα βαθμούς στην ομάδα του Περιστερίου.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΜΕ Α ΕΘΝΙΚΗ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σ' όλους...

    "ΑΕΤΟS" ... Ευχαριστώ πολύ.

    8:18 μμ. ...Θα τα καταφέρει.

    "Ηλίας" ...Θα ρίξει χρήμα ο Πρόεδρος.

    "Πειραιώτη" ...Έχω ράμματα για τη γούνα σου μέσα στους Ζωσιμάδες.

    "Citypress-gr.blog" ...Θα τα πούμε στο μεταξύ μας ντέρμπι το Σάββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή