Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2009

Χρ. Μαρκογιαννάκης: "Η Αστυνομία δεν έριξε δακρυγόνα κατά του Γ. Παπανδρέου"


Δεν έπεσαν χημικά κατά την επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο λιμάνι του Πειραιά, αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης, σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της Κυριακής και προσθέτει ότι οι άσπροι καπνοί που φάνηκαν στις τηλεοπτικές εικόνες προέρχονταν από πυροσβεστήρες τους οποίους αγόρασαν οι αγρότες για να προστατεύσουν τον Γιώργο Παπανδρέου.
O κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει επίσης ότι «η συντριπτική πλειοψηφία των Κρητικών έχει κατανοήσει ότι η απαίτηση κάποιων να κυκλοφορήσουν τα τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας ήταν έξω από κάθε λογική».
Σχετικά με την αποχώρηση αγροτών από την πρόσφατη συνάντηση στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, λόγω της παρουσίας του σε αυτήν, ο κ. Μαρκογιαννάκης αναφέρει ότι αυτοί που αποχώρησαν ήταν οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ, οι δήμαρχοι και οι αγροτοσυνδικαλιστές που πρόσκεινται σε αυτό.
Και κάνει λόγο για κομματικά υποκινούμενες ενέργειες.
Για τις αρμοδιότητές του λέει ότι «είναι ξεκάθαρες», ενώ για τις σχέσεις του με τον κ. Παυλόπουλο τονίζει ότι «δεν υπάρχουν τριβές» και ότι έχουν «μακρόχρονη πολιτική συνεργασία και άριστες προσωπικές σχέσεις».

1 comments:

  1. Βρε Μαρκογιαννάκη, γιατί ξύνεσαι συνέχεια με το θέμα που ντρόπιασε την ελληνική αστυνομία και την ανύπαρκτη κυβέρνησή σου; Άστο καλύτερα. Το ότι δεν έρριξε κατευθείαν στο Παπανδρέου χημικά, δε σε απαλλάσσει από την ευθύνη ότι τα έκανες μπάχαλο. Με ποιο δικαίωμα στέρησες τη δυνατό΄τητα στους αγρότες να διαμαρτυρηθούν; Επειδή ήταν μαζί τους και μερικοί Πασόκοι; Όσο και να φωνάζεις τώρα, δε γίνεσαι πιστευτός. Λίγα είναι τα ψωμιά σου, ως υφυπουργός. Δεν απαλλάσσεσαι από την απογοητευτική κυβέρνηση που στήσατε στο ελληνικό κράτος.
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή