Πέμπτη 12 Μαρτίου 2009

"Κλειστός ο δρόμος στα Σκόπια για ΕΕ, ΝΑΤΟ"...


Στα εθνικά ζητήματα υπάρχουν απαράβατες κόκκινες γραμμές που δεν αλλοιώνονται, δεν παζαρεύονται και δεν εγκαταλείπονται, τόνισε ο πρωθυπουργός στη Βουλή κατά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για την εξωτερική πολιτική μετά από αίτημα του προέδρου του ΛΑΟΣ Γιώργου Καρατζαφέρη.
Ο κ. Καραμανλής κάλεσε τα Σκόπια να εγκαταλείψουν την πολιτική του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, λέγοντας ότι το μήνυμα αυτό δεν είναι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρης της συμμαχίας.
Ο πρωθυπουργός επεσήμανε ότι η Ελλάδα έχει εξαντλήσει το "μερίδιο" της στην προσπάθεια εξεύρεσης κοινά αποδεκτής λύσης, στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, στο πλαίσιο του ΟΗΕ.
Ο κ. Καραμανλής επανέλαβε ότι όσο το γειτονικό κράτος προκαλεί προβλήματα στις σχέσεις καλής γειτονίας, και ο δρόμος για την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ δεν μπορεί να ανοίξει.

1 comments:

  1. Σήμερα το πρωί, μάς κούφανε ο "(α)καταλληλ΄τερος" στη βουλή. Ούτε λίγο ούτε πολύ πιστεύει ότι το καραβάν σαράι, που το λένε και "Ψωροκώσταινα" κι ενίοτε Ελλάδα, είναι ισχυρό (!) κι ανεξάρτητο κράτος. Πού τα βλέπεις αυτά, ρε μεγάλε; Στον ύπνο σου ασφαλώς μπορείς να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο, σαν αυτό που ισχυρίστηκε στη συνέχεια και η Ντορίτσα: "Η Ελλάδα έχει δική της εξωτερική πολιτική και κάνει αυτό που θέλει και όταν θέλει(!!!)"
    Μα δεν έρχονται σε επαφή με την πραγματικότητα; Ούτε τα τσιράκια τους μπορούν να τους ενημερώσουν πού βρίσκονται και πού ζουν οι τύποι;Αντι να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας, παραμυθιάζουν τον καημένο τον Έλληνα και του φουσκώνουν τη φαντασία. Ε, ρε, πού πέσαμε!!!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή