Τρίτη 21 Απριλίου 2009

Το Ισραήλ παίζει με τη ...φωτιά.!


Ο Σιλβάν Σαλόμ (φωτο), αντιπρόεδρος της ισραηλινής κυβέρνησης, συνέκρινε το Ιράν με τη Γερμανία του Αδόλφου Χίτλερ, μία ημέρα μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του ιρανού προέδρου Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το ρατσισμό στη Γενεύη.
"...Αυτό που προσπαθεί να κάνει τώρα το Ιράν δεν απέχει καθόλου από αυτό που είχε κάνει ο Χίτλερ με τον εβραϊκό λαό πριν από 65 χρόνια...", δήλωσε ο Σαλόμ σε δημοσιογράφους από την είσοδο του πρώην ναζιστικού στρατοπέδου συγκέντρωσης Άουσβιτς - Μπίρκεναου στην Πολωνία, από όπου αναμένεται να ξεκινήσει η ετήσια Πορεία των Επιζώντων στη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
"...Το Ιράν δεν θα εγκαταλείψει ποτέ τη φιλοδοξία του για την αναβίωση της περσικής αυτοκρατορίας. Θέλουν να ελέγχουν όλον τον μουσουλμανικό κόσμο, θέλουν να ελέγχουν τις πετρελαϊκές περιοχές και να κυριαρχήσουν στην περιοχή για να δημιουργήσουν εκεί μια νέα υπερδύναμη...", πρόσθεσε.
"...Το Ισραήλ δεν θα μπορέσει ποτέ να αποδεχθεί την ιδέα να δει το Ιράν να αποκτάει πυρηνική βόμβα, καθώς ακούμε τον ιρανό πρόεδρο και τους άλλους ηγέτες να λένε ότι το Ισραήλ δεν έχει δικαίωμα ύπαρξης, ότι πρέπει να εξαφανιστεί από το χάρτη και ότι θέλουν να κάνουν τα πάντα για να καταστρέψουν το Ισραήλ...", σημείωσε ο Σαλόμ.

1 comments:

  1. Ειναι τουλαχιστον αστειος ο "κυριος".
    Αυτοι μπορουν να κανουν οτι θελουν ακομα και να αλλαζουν την ιστορια ..Ο κοσμος εχει αρχισει να τους καταλαβαινει και ας ελεγχουν τις τραπεζες,τις ΗΠΑ,την ΕΕ.Ειναι δειλοι και υπουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή